Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Boulevard-collega's rouwen om 'lieve' en 'bijzondere' Peter

Boulevard-collega's rouwen om 'lieve' en 'bijzondere' Peter

HILVERSUM (ANP) - De makers en vaste gasten van RTL Boulevard zijn diep geraakt en verdrietig door het overlijden van Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever was geregeld te gast in de talkshow om duiding te geven over misdaadonderwerpen. Zo ook vorige week dinsdag, vlak voordat hij in het centrum van Amsterdam werd neergeschoten. Donderdag overleed hij op 64-jarige leeftijd.

"Oneindig veel bewondering voor deze man. Zoveel kracht, zoveel doorzettingsvermogen en zoveel humor. Peter, het was een eer je te kennen en met je te mogen werken. Heel veel sterkte voor alle familie en naasten", schrijft presentatrice Marieke Elsinga op Instagram. Miljuschka Witzenhausen deelt een tekening die ze ooit aan De Vries gaf. "Hoop heeft plaats gemaakt voor verdriet. Mijn hart en gedachtes zijn bij zijn kinderen, geliefde en naasten", schrijft ze erbij. "We gaan je onbeschrijfelijk missen, lieve Peter."

Ook Nikkie Plessen wenst de familie en dierbaren van De Vries heel veel sterkte. "Vreselijk geschokt en diep bedroefd heb ik kennis genomen van het overlijden van mijn lieve collega en vriend Peter." Daphne Deckers noemt De Vries lief, dapper, dwars en doortastend. "Zó wil ik je graag herinneren: als een goedlachse, scherpe en geïnteresseerde collega, die allergisch was voor onrecht. Gespitst op gerechtelijke dwalingen, voor de duvel niet bang, luis in de pels van de georganiseerde misdaad."

Zwarte dag voor Nederland

Winston Gerschtanowitz, die lang RTL Boulevard presenteerde, heeft het over een zwarte dag voor Nederland. "Alleen maar bijzondere herinneringen aan deze man, collega en bijzondere Robin Hood van iedereen. Ik kan het gewoon niet geloven dat het nu echt zo is…."

"Rust zacht, beste Peter. Ik mis je nu al", schrijft RTL Boulevard-collega Rob Goossens. Presentator Luuk Ikink zegt sprakeloos te zijn. "Dit is zo erg. Veel sterkte aan een ieder die hem lief had."

Meer uit Entertainment

Britse schrijver van The Horse Whisperer overleden

LONDEN (ANP) - De Britse schrijver Nicholas Evans, beroemd door zijn werk The Horse Whisperer, is op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De in 1995 gepubliceerde roman werd wereldwijd een enorm succes. Er werden vijftien miljoen exemplaren verkocht van het boek, dat in Nederland werd uitgebracht onder de titel De paardenfluisteraar. Het is in tientallen talen vertaald.

9 maanden geleden
BNN 25 jaar: van tv-programma tot spraakmakende publieke omroep

HILVERSUM (ANP) - BNN, dat staat voor Bart's Neverending Network, is maandag 25 jaar geleden opgericht. De publieke omroep werd op 15 augustus 1997 in het leven geroepen door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer. Na de fusie van BNN en VARA staat de omroep inmiddels al een aantal jaar bekend als BNNVARA.

9 maanden geleden
Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

9 maanden geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

9 maanden geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californië, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

9 maanden geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

9 maanden geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

9 maanden geleden