Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Boek Esther Verhoef stijgt naar eerste plaats in Bestseller 60

Boek Esther Verhoef stijgt naar eerste plaats in Bestseller 60

DEN HAAG (ANP) - Het boek van Esther Verhoef, De Nachtdienst, blijft erg populair onder de lezers. Het boek steeg deze week naar de eerste plaats van de Bestseller 60.

Vorige week was De Nachtdienst ook al in de top drie te vinden, maar dan op de derde plaats. Ik ga leven van Lale Gül staat deze week op nummer twee in de lijst. Het vakantieboek van Bas Smit en Nicolette van Dam, Nederland heeft Alles, maakt de top drie af.

De bestsellerlijst van deze week kent verder nog twee nieuwkomers. Daarvan staat het boek Leef meer, denk minder van Pia Callessen in de top tien, op de zesde plaats. Alleen een beetje verliefd misschien van Lonneke van Engelen staat op plek 44.

Boeken Top 10

(notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie: www.debestseller60.nl)

1. (3) Esther Verhoef - De Nachtdienst

2. (4) Lale Gül - Ik ga leven

3. (1) Bas Smit & Nicolette van Dam - Nederland heeft Alles

4. (7) Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman - Derksen

5. (2) Suzanne Vermeer - Dwaalspoor

6. (-) Pia Callessen - Leef meer, denk minder

7. (5) Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard

8. (8) Karin Slaughter - Valse getuige

9. (16) Mark Tuitert - DRIVE. Train je stoïcijnse mindset.

10. (9) Lucinda Riley - De zeven zussen. De zevende zus.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Rechtbank behandelt gewapende overval op Fred van Leer

ROTTERDAM (ANP) - De rechtbank in Rotterdam behandelt woensdag de gewapende overval op stylist en presentator Fred van Leer. Tijdens de zitting staat de 23-jarige Amsterdammer Oualid S. terecht, die ervan wordt verdacht dat hij op 18 november vorig jaar geprobeerd heeft Van Leer thuis te overvallen.

5 uur geleden
Theater Haarlem laat tweede show Maassen met volle zaal doorgaan

HAARLEM (ANP) - Theo Maassen staat ook vrijdagavond voor een volle theaterzaal. Theater De Liefde in Haarlem heeft, ondanks de donderdag opgelegde dwangsom van 2500 euro, besloten de tweede voorstelling met volledige zaalcapaciteit door te zetten.

4 dagen geleden
André Hazes neemt rust vanwege burn-out

ROTTERDAM (ANP) - André Hazes heeft een burn-out en neemt daarom de komende tijd rust. De zanger heeft tijd nodig "om weer op krachten te komen", zo laat zijn management vrijdag weten.

5 dagen geleden
André Hazes in Ahoy vanwege coronaregels verplaatst naar 2022

ROTTERDAM (ANP) - De concerten die André Hazes op 15 en 16 oktober in Ahoy zou geven, zijn een jaar uitgesteld, heeft producent Medialane donderdag gemeld. Met de huidige coronaregels, die bij concerten slechts een bezetting van 75 procent toestaan, is het niet mogelijk de shows op een financieel verantwoorde manier te laten doorgaan.

5 dagen geleden
Winnaars PrinsjesBoekenprijs en PrinsjesPodcastprijs bekend

DEN HAAG (ANP) - Financieel journalist Hans de Geus heeft donderdag de PrinsjesBoekenprijs gewonnen en politiek journalisten Joost Vullings en Xander van der Wulp de PrinsjesPodcastprijs. Dit zijn prijzen voor het beste politieke boek en de beste politieke podcast van het afgelopen parlementaire jaar. De uitreiking is gehouden in de plenaire zaal van de Eerste Kamer in Den Haag.

5 dagen geleden
Festivalorganisator ID&T komt in Britse handen

AMSTERDAM (ANP) - Festivalorganisator ID&T is verkocht aan de Britse branchegenoot Superstruct Entertainment. "Met deze deal hebben we het bedrijf in veilige haven geloodst", zegt topman Ritty van Straalen over de overname. ID&T is bekend van festivals als Awakenings, Mysteryland, Thunderdome en Amsterdam Open Air. Superstruct organiseert onder meer grote festivals zoals de Zwarte Cross en Sziget in de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

5 dagen geleden
Bart Maat wint PrinsjesFotoprijs voor foto van notities Ollongren

DEN HAAG (ANP) - Freelance ANP-fotograaf Bart Maat heeft donderdag de PrinsjesFotoprijs gewonnen voor de beste politieke foto van het afgelopen parlementaire jaar. Maat kreeg de prijs in de plenaire zaal van de Eerste Kamer overhandigd voor het beeld dat hij schoot van de leesbare notities van oud-verkenner Kajsa Ollongren.

5 dagen geleden