Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

BNNVARA: Jeroen Rietbergen stapt op na ongepast gedrag The Voice

BNNVARA: Jeroen Rietbergen stapt op na ongepast gedrag The Voice

HILVERSUM (ANP) - Jeroen Rietbergen, de bandleider bij The Voice of Holland, stapt volgens BNNVARA per direct op vanwege aantijgingen van seksueel overschrijdend gedrag achter de schermen van het RTL-programma. De muzikant erkent volgens het programma BOOS de beschuldigingen. BOOS onderzocht de kwestie. Ook liggen er diverse aanklachten tegen andere hoofdpersonen binnen het programma, aldus BOOS.

BOOS heeft zaterdag een bekentenis en spijtbetuiging van Rietbergen, die tevens de partner van Linda de Mol is, ontvangen. "Hij heeft laten weten zijn werkzaamheden bij The Voice per direct naast zich neer te leggen. The Voice of Holland heeft laten weten niet op de hoogte te zijn geweest van deze misstanden en heeft besloten tot een onafhankelijk onderzoek. In het kader daarvan wordt het programma tot nader order opgeschort."

RTL was zaterdagmiddag niet direct bereikbaar voor commentaar.

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Emmetje47 1 dag geleden
Blijkt toch maar weer dat het moeilijk is je broek dicht te houden en voor de dames de beentjes bij elkaar te houden.

Meer uit Entertainment

Anouk weg bij The Voice of Holland na berichten ongewenst gedrag

HILVERSUM (ANP) - Zangeres Anouk stopt als coach bij The Voice of Holland naar aanleiding van de recente gebeurtenissen. "Het is gewoon een corrupte bende", zegt de zangeres in een video op haar Instagram-account. "Ik wil niet werken waar jarenlang gewoon een aantal mannen misbruik hebben gemaakt van hun positie, en waar er bewust voor is gekozen het stil te houden en de andere kant op te kijken. Dat kan echt niet."

2 uur geleden
T-Mobile stopt met sponsoring The Voice of Holland

DEN HAAG (ANP) - Telecombedrijf T-Mobile stopt met de sponsoring van het tv-programma The Voice of Holland. Dat bevestigt het bedrijf na berichtgeving van RTL Boulevard. Ook supermarktketen Lidl, die eveneens in het programma adverteert, staakt voorlopig de sponsoring. Een woordvoerder van de supermarktketen zegt dat nu het programma is opgeschort daarmee automatisch ook het sponsorschap vooralsnog is beƫindigd.

3 uur geleden
Aangifte bij OM om grensoverschrijdend gedrag is tegen Ali B

UTRECHT (ANP) - De aangifte wegens grensoverschrijdend gedrag die het OM deze week ontving, is tegen Ali B. Dat heeft de advocaat van de coach van het programma The Voice of Holland zaterdag bevestigd, na berichtgeving hierover door De Telegraaf.

1 dag geleden
Rietbergen erkent ongepast gedrag en biedt excuses aan

HILVERSUM (ANP) - Muzikant Jeroen Rietbergen erkent dat hij relaties van "seksuele aard" heeft gehad met vrouwen die betrokken waren bij The Voice of Holland. Ook heeft hij seksueel getinte berichten uitgewisseld, zegt de pianist in een verklaring die door zijn woordvoerder, de bekende advocaat Peter Plasman, is verspreid. Rietbergen bevestigt daarin ook dat hij per direct stopt met zijn medewerking aan alle The Voice-programma's en dat hij spijt heeft.

1 dag geleden
The Voice-presentatrice Janzen: onderste steen moet boven

HILVERSUM (ANP) - Chantal Janzen is geschrokken van de berichten over ongepast gedrag achter de schermen van het RTL-programma The Voice of Holland. Ze wenst alle betrokkenen via Instagram veel sterkte.

1 dag geleden
OM: aangifte gedaan tegen 'persoon gerelateerd aan The Voice'

UTRECHT (ANP) - Er is deze week aangifte gedaan tegen een persoon die "gerelateerd is" aan het tv-programma The Voice of Holland. Een woordvoerster van het Openbaar Ministerie Midden-Nederland bevestigt zaterdag berichtgeving hierover door De Telegraaf.

1 dag geleden
Presentator Hofman komt zaterdag met 'meer info' over The Voice

HILVERSUM (ANP) - Tim Hofman en zijn team van BOOS komen later zaterdag met "meer info" over hun nieuws over mogelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik achter de schermen van het RTL-programma The Voice of Holland. Dat laat de presentator van het YouTube-programma BOOS van BNNVARA in een korte reactie weten op Twitter.

1 dag geleden