Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bizzey, Tony Junior en Snollebollekes op City of Dance

Bizzey, Tony Junior en Snollebollekes op City of Dance

MIDDELBURG - Bizzey, Jay Hardway, Tony Junior, maar ook feestband Snollebollekes behoren tot de eerste namen die zijn geboekt voor City of Dance.

Het festival in Middelburg vindt plaats van 19 tot en met 21 juli. In totaal zijn er meer dan tweehonderd artiesten, verdeeld over acht podia, te zien op City of Dance.

De podia staan aan de Oude Veerseweg.

Wipneus en Pim 

Naast bovenstaande namen zijn ook Frenna, Frequencerz,, Rebellion, Partyraiser, Deetox, Jebroer, Pig and Dan, Ramon Tapia, Stuk, Freddy Moreira, Benny Rodrigues, Josylvio, 2 Brothers on the 4th Floor, Def Rhymz, Wipneus en Pim, La Fuente en Roberto Capuano al vastgelegd.

Shower

De organisatie zet in op een zo breed mogelijke programmering. Dat is ook op het terrein te zien. Zo zorgt Theatro voor Hollandse gezelligheid, is er een Sing-a-long-shower en is de Garden of Senses bijzonder. Op vrijdag is het Free Friday. Jong en oud is dan welkom. Onder anderen Supergaande, Yung Felix, Biggi en Isabel Provoost treden op.

Meer informatie en kaarten via www.cityofdancefestival.nl.

Meer uit Middelburg

Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

1 dag geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

1 dag geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

2 dagen geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

2 dagen geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

4 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

1 week geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

1 week geleden