Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Arrestaties na vondst drugslab in Lewedorp

Arrestaties na vondst drugslab in Lewedorp

LEWEDORP - In een schuur aan de Damstraat in Lewedorp heeft de politie donderdag 16 september een drugslaboratorium ontdekt. De bewoners van dit adres, een man en een vrouw, zijn aangehouden. Maandagmorgen is een derde verdachte opgepakt. Dit is een 25-jarige man uit Vlissingen. De politie zoekt nog een andere man. Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan deze zaak.

Half september kreeg de politie een tip en viel daarop een woning en schuur aan de Damstraat binnen. Er werd een lab aangetroffen om harddrugs te maken. Dit laboratorium is ontmanteld en de spullen zijn afgevoerd. Ruim tweehonderd gram amfetamine, kleinere hoeveelheden hennep en hasj en vals geld zijn in beslag genomen. De twee bewoners zijn aangehouden. De vrouw werd dezelfde avond na verhoor in vrijheid gesteld. Zij blijft verdachte in deze zaak. De man zit nog steeds vast.

Maandagochtend werd in het politiecellencomplex in Middelburg de derde verdachte aangehouden. Deze Vlissinger zit nog vast en wordt verhoord.

Beelden

De politie is nog op zoek naar de identiteit van een andere man. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het drugslab in Lewedorp. Deze man staat op beeld. In een opsporingsbericht toont de politie vanaf dinsdagavond 2 november foto’s. Ook worden beelden van hem getoond in Opsporing Verzocht. De politie hoopt dat er mensen zijn die hem herkennen. 

De live-uitzending van Opsporing Verzocht begint dinsdag om 21.20 uur op NPO1. Woensdag wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO1.

Meer uit Beveland

Goes vernieuwt centrum-zuid, inwoners kunnen meedenken

GOES - De gemeente Goes presenteert een conceptplan voor de toekomst van het gebied centrum-zuid. Voordat de gemeenteraad hierover definitief besluit, kunnen inwoners tot maandag 1 april online meedenken en suggesties geven. Ook is er op maandag 18 maart een inloopavond over de nieuwe visie in buurthuis de Pit in Goes.

32 minuten geleden
Ambachtenmarkt in Gasthuis Goes

GOES - Zaterdag 2 maart organiseert het activiteiten bureau van Zorggroep Ter Weel een ambachtenmarkt in het Gasthuis aan de Kievitlaan in Goes.

3 uur geleden
Zaterdag is het open dag bij gemeente Goes

GOES - De gemeente Goes opent haar deuren tijdens een open dag op zaterdag (2 maart) van 13.00 tot 16.00 uur. Op deze dag kunnen inwoners en andere geïnteresseerden een kijkje achter de schermen nemen en meer ontdekken over de activiteiten en diensten van de gemeente.

17 uur geleden
John Taks is de nieuwe bestuursvoorzitter van Adrz

GOES - Per 1 juni wordt John Taks voorzitter raad van bestuur van Adrz in Zeeland. Sinds december 2015 is hij voorzitter raad van bestuur van het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist en Doorn. Taks vertrekt met warme en gemengde gevoelens uit Utrecht, maar verheugt zich erg op zijn nieuwe uitdaging.

22 uur geleden
Defensie lonkt naar havengebied Vlissingen-Oost

VLISSINGEN-OOST - Het Ministerie van Defensie onderzoekt de mogelijkheden om een vaste plek in Vlissingen-Oost te krijgen voor de overslag van wapen- en troepentransporten. Het ministerie is daarover in overleg met de gemeente Vlissingen en Borsele en havenbedrijf North Sea Port.

22 uur geleden
Ploegenpresentatie ZRTC Theo Middelkamp in Heinkenszand

HEINKENSZAND - Op vrijdag 23 februari houdt ZRTC Theo Middelkamp haar jaarlijkse ploegenpresentatie in De Stenge in Heinkenszand. Ook het afgelopen jaar is er flink aan de weg getimmerd door de Zeeuwse wielerclub.

22 uur geleden
Gemeente Goes organiseert evenement over jong ondernemen

GOES - Om jonge ondernemers aan te trekken, organiseert de gemeente Goes een evenement over jong ondernemen. Dit evenement is op maandag 4 en dinsdag 5 maart van 13.30 tot 16.00 uur in het pand aan de Klokstraat 7 in Goes.

1 dag geleden