Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Apotheek De Singel verhuisd naar ziekenhuis

Apotheek De Singel verhuisd naar ziekenhuis

VLISSINGEN - Behalve het bezoekadres blijft alles bij het oude vertrouwde voor de klanten van Apotheek De Singel in Vlissingen. De apotheek is verhuisd naar de centrale hal van ziekenhuis Adrz. Deze locatie aan de Koudekerkseweg biedt naast een gloednieuwe inrichting nog een noviteit met vele voordelen: een medicijnrobot. "Daarmee werken we efficiënter en hebben meer tijd voor de mensen aan de balie", legt apotheker Philip Noordholland Reekers uit. DOOR BRITTA JANSSEN Negentig jaar lang was de apotheek gevestigd aan de Singel, waaraan het ook haar naam ontleent. Toch was het al langer een wens om naar het ziekenhuis te verhuizen, vertelt Noordholland Reekers, zeker toen de naastgelegen huisartsenpraktijk ook haar intrek nam in het Adrz. "Nu kunnen mensen na het bezoek aan de huisarts of specialist in het ziekenhuis eenvoudig bij ons hun recept ophalen." Robot De apotheek is sinds maandag (4 mei) verhuisd en geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. De bezorgdienst van de apotheek blijft gratis. Waar de apotheekmedewerkers vroeger veel werk hadden aan het klaarmaken van de bestellingen, neemt de medicijnrobot - een geavanceerde voorraadkast met allerlei functies - veel van dit werk nu uit handen. "Daardoor hebben we meer tijd voor het contact met de klant."

Apotheek de Singel
Koudekerkseweg 88 (ziekenhuis Adrz) - 4382 EE Vlissingen - tel. 0118 41 27 30 (ongewijzigd)
mail: [email protected] (ongewijzigd)

Meer uit Middelburg

Paskal Jakobsen presenteert Musketierbier in Middelburg

MIDDELBURG - In samenwerking met Brouwerij Kees uit Middelburg heeft Paskal Jakobsen gisteren het nieuwe blonde bier EVA AVE, (Één voor Allen, Allen voor Één) aan het publiek gepresenteerd. Een groep vrienden en bekenden mocht gisteren de eerste glazen proeven, op het terras van café-restaurant De Herberg in Middelburg.

7 minuten geleden
Genieten van Kunst aan de Kust

ZOUTELANDE - Genieten van Kunst in combinatie met genieten van de Kust. Het kan allemaal in Zoutelande, Meliskerke en omgeving, want ook dit jaar is er vol enthousiasme een nieuwe kunstroute uitgezet met een zo breed mogelijk en gevarieerd programma. In het dorpen Zoutelande, Meliskerke en Biggekerke geven verschillende kunstenaars verdeeld over een breed scala aan kunst, acte de présence.

1 dag geleden
TheateR TzT speelt in Zeeuwse tuinen

KOUDEKERKE - TheateR TzT werd in 2019 opgericht door acteurs Mels Hoogenboom en Tamara van As. Onder regie van Ali Pankow maakten zij verschillende voorstellingen, die geschikt zijn om op allerlei locaties te spelen. Heeft u een tuin of woonkamer waar u de voorstelling wilt ontvangen? U zorgt voor het publiek en de entourage, TheateR TzT zorgt voor de rest.

1 dag geleden
Zeeland Nazomerfestival: gratis avondconcerten vanaf de kade in negen verschillende Zeeuwse havens

MIDDELBURG - Waar er vorig jaar een beperkt aantal mensen op het varend podium van het Zeeland Nazomerfestival konden genieten van de bijzondere muzikale gasten, legt het schip de Vrijbuiter dit jaar aan in negen verschillende havens en kan iedereen vanaf de kade genieten van deze bijzondere avondconcerten. De curatoren, Peter Slager (BLØF) en broeder Dieleman, nodigen elke avond een andere muzikale gast(en) uit. Niet een avond zal hetzelfde zijn. Neem je eigen picknickmand en stoel mee om de tofste avondconcerten te zien bij een ondergaande zon. 

1 dag geleden
Vrouw overlijdt bij aanrijding met trein in Arnemuiden

ARNEMUIDEN - Woensdag rond 11.45 uur is bij een aanrijding tussen een trein en een persoon op de spoorwegovergang aan de Doeleweg in Arnemuiden een vrouw om het leven gekomen.

1 dag geleden
Werken Góth terug naar Veere

VEERE - Heidi en dr. Johannes Baumann kochten in de jaren tachtig drie werken bij Sarika Góth, die toen op de Markt in Veere woonde. Nu zijn de schilderijen weer terug in Veere dankzij Jochen Baumann.

1 dag geleden
Orgelconcert Nieuwe Kerk Middelburg door Stadsorganist Margreeth de Jong

MIDDELBURG - Op dinsdag 16 augustus zal Stadsorganist Margreeth de Jong het slotconcert verzorgen in de zomerserie in de Nieuwe Kerk te Middelburg. Het programma vermeldt composities van Franck, Liszt, Vierne en enkele eigen werken. Het concert begint om 20.00 uur.

2 dagen geleden