Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ali B van zijn horloge beroofd bij zijn woning in Almere

Ali B van zijn horloge beroofd bij zijn woning in Almere

ALMERE (ANP) - Rapper Ali B is donderdagavond van zijn horloge beroofd voor zijn huis in Almere. Samen met zijn chauffeur werd hij door meerdere daders overvallen. Volgens de politie is daarbij gedreigd met mogelijke vuurwapens.

In een bericht op Instagram beklemtoont de artiest dat hij en zijn gezin gezond en ongedeerd zijn. "Mensen wilden wat hebben, ik heb dat gegeven. Het gaat goed, en ik hoop dat ze de daders pakken", aldus Ali B. "Ik laat de politie zijn werk doen."

Tegen Omroep Flevoland zegt hij dat hij van zijn "klokje" is beroofd. De rapper laat weten niet per se geschokt te zijn. "Je leest steeds vaker dat zulke dingen gebeuren", aldus Ali B tegen de omroep, waarmee hij doelt op eerder berovingen van bekende Nederlanders. "Ergens had ik al in mijn hoofd: het kan een keer gebeuren."

Duur klokje

Ali B zat woensdag bij Op1 aan tafel, waar hij vertelde een dure horloge te bezitten. "Ik heb een klokje, daar ben ik trots op, daar ben ik blij mee", zei hij in de uitzending waar hij zijn nieuwe boek 'De Ali B Methode' promootte. Tegen presentator Charles Groenhuijsen beaamde hij vervolgens dat het gaat om "een duur klokje".

De melding van de overval kwam rond 21.15 uur binnen. De daders zijn gevlucht in een auto. De politie wilde donderdagavond nog geen mededelingen over het onderzoek doen.

3 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

JoMePi 1 maand geleden
Wat voor soort Nederlanders waren het ?
bramvl 1 maand geleden
Ali B, je bent een bekend figuur, helaas ben je dan ook bekend bij hufters die jouw privé leven willen verstoren. Mijn opvatting knul, (want jij en je gezin zijn mij dierbaar hoor) jullie zijn mijn favoriet !! Reageer niet op de informatie die je onder je neus wordt gedrukt. "JIJ en JE GEZIN" zijn o.k. .
Zeeuwleeuw 1 maand geleden
Erg vervelend voor hem en zijn chauffeur, maar gelukkig is het goed afgelopen. Maar als dit je als gewone Nederlander overkomt dan moet je het meestal maar uitzoeken. de volgende dag kun je veel tijd steken in het op een bureau aangifte doen, als men daar al aan mee wilt werken want veel mensen worden ook met smoesjes afgepoeierd, en vervolgens hoor je nooit meer iets omdat men er geen tijd voor heeft. Dat klopt ook wel, want onze opeenvolgende kabinetten hebben veel te veel bezuinigd op o.a. de politie en nu duurt het sowieso jaren voordat er voldoende nieuwe opgeleid kunnen zijn.

Meer uit Entertainment

Vrouwelijke werknemers Talpa: John, het ligt niet aan de vrouwen

DEN HAAG (ANP) - Talpa-medewerksters hebben een paginagrote advertentie geplaatst in het AD om John de Mol aan te spreken op zijn optreden en verklaring in het programma BOOS van BNNVARA. Zij zijn het overduidelijk niet eens met de uitlatingen die hun baas deed tegenover Tim Hofman tijdens het gesprek over de misstanden bij The Voice of Holland. Hun boodschap: "Beste John, het ligt niet aan de vrouwen. Groet, de vrouwen uit je bedrijf'."

40 seconden geleden
Adele zegt concertreeks in Las Vegas op laatste moment af

LAS VEGAS (ANP) - De Britse zangeres Adele heeft haar aankomende concertreeks in Las Vegas op het laatste moment via sociale media afgezegd. Ze zou vrijdag beginnen met haar shows, maar vanwege de coronacrisis zouden er productionele vertragingen zijn, waardoor het onmogelijk werd de shows door te laten gaan.

2 uur geleden
RTL Boulevard: nieuwe melding over The Voice gedaan bij politie

HILVERSUM (ANP) - Bij de politie is een nieuwe melding binnengekomen van een zedenfeit rond The Voice of Holland. Dat meldt RTL Boulevard op basis van een politiewoordvoerder. Over welk persoon de nieuwe melding gaat, kan de politie niet zeggen, maar wel dat deze melding zou kunnen leiden tot een nieuwe aangifte.

8 uur geleden
Ali B blijft The Voice-aantijgingen ontkennen: 'trial by media'

HILVERSUM (ANP) - Ali B vindt de manier waarop de twee aangiftes tegen hem in het nieuws worden gebracht een "trial by media". Op Instagram schrijft de rapper en de The Voice-coach dat hij zich niet publiekelijk kan verweren tegen de beschuldigingen.

9 uur geleden
Videoland verwijdert afleveringen The Voice en documentaire Ali B

HILVERSUM (ANP) - De afleveringen van The Voice of Holland zijn niet meer te zien op Videoland. De streamingdienst heeft ook de documentaire The Only Way Is Up over Ali B offline gehaald, bevestigt een woordvoerder van RTL. The Voice of Holland is verwijderd "ter bescherming van de deelnemers".

9 uur geleden
Ali B, Borsato en Rietbergen zwijgen over beschuldigingen in BOOS

HILVERSUM (ANP) - Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen willen voorlopig niet reageren op de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik rondom The Voice of Holland. Dat laten hun advocaten weten.

10 uur geleden
BOOS krijgt nog steeds meldingen binnen over The Voice

HILVERSUM (ANP) - Het programma BOOS krijgt nog steeds meldingen binnen over misstanden bij The Voice of Holland. Dat meldt de redactie in de verantwoording van het onderzoek dat maanden in beslag nam. "Tot op heden ontvangen wij nog altijd berichten via Instagram, DM of per mail over vermeend (seksueel) grensoverschrijdend gedrag en/of machtsmisbruik in de context van The Voice, of in relatie tot de vermeende daders", schrijven de makers.

11 uur geleden