Feestjes voor kids!

Communities

ZeelandNet

Feestjes voor kids!

Voor de leukste kinderfeestjes en traktaties!

108.525 bezoekers 399 leden Log in

*Verslagen kinderfeestjes leden!


 

Slaap/biosfeestje Sydney (9 jaar)

Om 17.00 waren alle meiden er en zijn we even wat gaan drinken met feestnegerzoen erbij en is Syd kadootjes uit gaan pakken.

Nadat we lekker allemaal een broodje hamburger ophadden, sommige zelfs 2 zijn we gaan buzzen via de beamer op de muur.

 

Nadat een tijdje fanatiek te hebben gedaan zijn de meiden allemaal hun pyama's aan gaan doen en hebben we de kamer in een bioscoop veranderd. Ze hebben de film Highschoolmusical gekeken via de beamer dus dat was net echt.

 

Frisdrank (in echte biosbekers), Popcorn (ook al zo echt mogelijk), een snoepje en een milkshake hebben ze allemaal genuttigd onder de film.

Deze kaart kregen ze en konden ze onder het film kijken verzilveren. Ze schenen dan even met een zaklamp naar ons en konden dan wat bestellen...

 

 

Je ziet ze allemaal al wat moe worden (dacht ik;):p)

 

En dan allemaal lekker slapen....

 

Of toch niet????? De dames hebben liggen kletsen en keten tot een uur of half 2 en waren om half 5 alweer wakker en tikkertje aan het doen in de woonkamer.

 

's morgens lekker even een eierkoek, krentebol, wit bolletje en croissantje gegeten.

 

Even allemaal poseren in pyama!

 

Na het aankleden nog even een paar spelletjes buzz gedaan maar nu op de tv. Ze konden er geen genoeg van krijgen.

 

Het was een geslaagd feestje maar wel erg vermoeiend!

 

Ruby haar poppenfeestje!!! (5 jaar)

Lekker taart eten! 

Kadootjes uitpakken dmv het spelletje Tik Tik Wie ben ik!
 

 

Even een groepsfoto met poppen. 

 

Poppenrace 

En na elk spelletje mochten ze allemaal grabbelen. 

Toen gingen we enveloppen versieren! 

 

En op weg naar de brievenbus 

 

En allemaal onze brief posten!  

Toen een potje snoepmemory 

 

en poppenstoelendans.

Toen moesten we onze eigen pop zoeken! 

 

Lekker frietjes eten! 

 

En een ijsje na! 

 

En deze kadootjes heeft ze allemaal gekregen. Is ze niet verwend???

Nog even een foto van haar K3-taart!


 

Feestje voor 8 jarige,was erg leuk!

Renske is in januarie 8 geworden.Ik had van witte stof keukenschorten gemaakt.De meiden kwamen binnen en konden dus gelijk verven met textielverf.Als ze klaar waren heb ik ze boven opgehangen om te drogen.Dan een grote schaal met mini tom poucen,mini soesjes klaargezet.Er stond dubbelfriss in verschillende smaken klaar,konden ze zelf pakken.Dan kadootjes uitpakken waar we eerst ballonnen voor kapot moesten prikken.Dan grabbellen.Op een lange tafel aan allebei de kanten een meisje en dan gesjoeld(was heel leuk) Ook gewoon sjoelen,om de beurt ,je had 1 steen en je was klaar als hij erin zat.Dan heb ik de schmink op tafel gezet en mochten ze elkaar schmincken,eerst hadden ze zoiets van nee hoor ik hoef niet geschminckt maar toen ze hoorden dat ze zelf mochten was dat heel leuk.Toen hebben we naar lilo en stich gekeken en ondertussen heb ik de schorten staan strijken want dat moet met textielverf.Mijn man heeft de tafel aangezet en toen zijn we met zijn allen gaan gourmetten.Dit was enorm leuk,de meiden hebben heerlijk gegeten en ook zichtbaar genoten.Het ijs mochten ze ook helemaal zelf doen en ook dat was leuk.Dan hebben we iedereen naar huis gebracht.De schorten mochten ze natuurlijk meenemen.En daarna zijn wij als volwassenen gaan gourmetten.

 

Sydney 8 jaar!!!

Toen alle meiden gearriveerd waren zijn we eerst taartbodempjes gaan vullen met fruit en slagroom dat liet iedereen zich erg goed smaken.

 Toen zijn we kadootjes gaan uitpakken dmv balonnen kapot te prikken met de namen van de kids erin. Sydney heeft weer erg veel leuke kadootjes gekregen. Oorbellen, Strijkkralen, Diddl-spulletjes, vriendenboekje van ZOOP en een leesboekje.

Daarna zijn de meiden even gaan touwtje springen buiten om even stoom af te blazen want met 10 kids en 2 volwassenen in 1 huis is best een beetje veel. (weet ik weer voor de volgende x) 

Toen ze weer binnen kwamen had ik alles al klaargezet voor de workshop sieraden maken. Ze zijn heel enthousiast aan de slag gegaan. Sommige waren zo klaar en anderen waren zo creatief bezig (o.a. Sydney) dat het wat langer duurde. Ik heb ook een foto van het eindresultaat gemaakt. Ze kregen allemaal een leuk kadotasje om het in mee naar huis te nemen.

Toen zijn we gaan Diddl-bingo-en. Ik had 3 prijsjes (setje van Bratz met een etui, potlood, lineaal en gum, een Totally-Spies dagboekschrift en scoobidoodraadjes) en voor de rest een troostprijsje (kleine fotolijstjes).

Daarna zijn de meiden even een dvd-tje van Donald Duck gaan kijken. Lekker even rust.

Toen heb ik ondertussen de spullen voor het pizza maken klaargezet en zijn ze rond 17.30 aan de slag gegaan.

Rond 19.00 waren we klaar en hebben we nog snel even een ijsje gegeten. Ze kregen allemaal een 4-kleurenpen aan een koord mee naar huis met een kaartje eraan , dus geen snoep dit x.

Al met al was het een geslaagd feestje maar wel erg druk met 10 van die kids hoor. Zeker als je niet weggaat. Maar ze hadden allemaal genoten hoor!!!

Hier nog even een foto van Sydney haar Topstars-taart!

 

Omhoog