Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Leute meej de meute! Muziekfestival Hrieps gaat zaterdag 11 mei van start

Leute meej de meute! Muziekfestival Hrieps gaat zaterdag 11 mei van start

Middelburg - Vandaag zijn de kinderen aan de buurt op Junior Hrieps, zaterdag 11 mei kunnen de volwassen gaan feesten op de 28e editie van het muziekfestival in Grijpskerke. 

Meer uit Middelburg

Ontving jij ook het NL-Alert testbericht?

REDACTIE - Vandaag rond 12.00 uur stuurde de overheid een NL-Alert testbericht uit. Hierdoor ervaar je hoe het is om een NL-Alert te ontvangen. Ken je mensen die het testbericht niet ontvingen? Bijvoorbeeld omdat hun mobiele telefoon uitstond? Misschien kan je afspreken dat jij hen voortaan waarschuwt wanneer je een NL-Alert ontvangt. Zo zijn zij ook op de hoogte bij een noodsituatie.

1 uur geleden
Gevangenis Middelburg kreeg signalen binnen die leidden tot verhoogde alertheid

MIDDELBURG - De organisatie van de penitentiaire inrichting in Middelburg kreeg vanmorgen signalen die geleid hebben tot een verhoogde alertheid. De situatie is momenteel veilig.

2 uur geleden
Twee gewonden bij ernstig ongeval N288 Zoutelande

ZOUTELANDE - Bij een ongeval op de Rondweg Biggekerke bij Zoutelande zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt. Bij het ongeval werd een e-bikester door een motorrijder geschept.

2 uur geleden
Politie ingezet voor verdachte situatie bij Torentijd Middelburg

MIDDELBURG -De politie is maandagmorgen met meerdere eenheden ingezet voor een verdachte situatie bij gevangenis Torentijd in Middelburg. Wat er precies gaande is, kan de politie nog niet zeggen.

5 uur geleden
Fietser en scooterrijder gebotst in Middelburg

MIDDELBURG - De politie en de ambulancedienst zijn zondagmiddag ingezet nadat in Middelburg een verkeersongeluk had plaatsgevonden. Niemand bleek ernstig gewond te zijn geraakt.Het ongeluk gebeurde rond 15.20 uur bij de kruising van de Schroeweg en de Torenweg. Vermoedelijk was sprake van een botsing tussen een scooterbestuurder en een fietsster.Ambulancepersoneel heeft de betrokkenen nagekeken maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht. De opgeroepen politieagenten namen verklaringen op van de betrokkenen.

1 dag geleden
Wilt u iemand voordragen voor een lintje?

DOMBURG - Een Koninklijke onderscheiding is er voor mensen die zich enorm inzetten voor hun vereniging, voor de samenleving of vrijwilligerswerk doen. In april volgend jaar reikt burgemeester Schouwenaar verschillende koninklijke onderscheidingen uit aan mensen met bijzondere verdiensten voor de maatschappij. Dit gebeurt tijdens de jaarlijkse Lintjesregen voor Koningsdag.

1 dag geleden
Fototerugblik op Middelburg VolKoren

MIDDELBURG - Het weer werkte niet echt mee zaterdag, maar de koren op de 26e editie van Middelburg VolKoren zongen dapper door. In de Kloostergangen of in de rondvaartboot: Middelburg stond weer in het teken van zingen. 

1 dag geleden