Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zwembad de Spetter organiseert een zwemmarathon!

Zwembad de Spetter organiseert een zwemmarathon!

THOLEN - Zwembad de Spetter organiseert op vrijdag 24 juni een recreatieve zwemmarathon. Verschillende teams nemen het dan van 18:00 uur tot 21:00 uur tegen elkaar op om een prijs te winnen. Welk team gezamenlijk de meeste baantjes heeft getrokken, mag zich dan de winnaar noemen.De recreatieve zwemmarathon is geschikt voor kinderen en volwassenen. Ook leden van sportverenigingen zijn welkom. Sportiviteit, plezier en vooral ook gezelligheid staan voorop. Het zwemteam mag uit maximaal 8 personen bestaan, waarvan minimaal twee onder de 12 jaar en twee onder de 18 jaar. In het team moeten ook twee personen zijn die het aantal gezwommen banen bijhouden. Als de samenstelling van het team niet voldoet aan de eisen, kan er contact worden opgenomen met het zwembad en kijken wat de mogelijkheden zijn. Bij de zwemmarathon zal het klein orkest van Concordia aanwezig zijn. Die zorgen van 18:30 uur tot 19:30 uur voor muziek bij het zwembad.

Interesse? Aanmelden kan per team bij de receptie van het zwembad of via [email protected]. Deelname kost 15 euro per team. Er wordt verwacht dat alle deelnemers een zwemdiploma in bezit hebben.

Meer uit Tholen

Vrijmibotho 2024: Bekijk hier het programma met ook Thoolse artiesten

THOLEN - De voorbereidingen voor de negende editie van de Vrijmibotho zijn in volle gang. Op vrijdag 14 juni wordt er op de scheepswerf M. van Duivendijk opnieuw geld ingezameld voor lokale goede doelen. Dit jaar zijn er voor het eerst twee podia. Het programma bevat zowel bekende als minder bekende artiesten, met ook optredens van enkele Thoolse artiesten.

5 uur geleden
Kruytenburg Fair in Poortvliet afgelast door vele regen

POORTVLIET - De Kruytenburg Fair, die dit weekend in Poortvliet zou plaatsvinden, is afgelast. De afgelopen dagen heeft het veel geregend, waardoor het terrein bij de landschapscamping ongeschikt is geworden voor het evenement.

8 uur geleden
Dit jaar al bijna 500 aanslagen met explosieven, vaker in kleine gemeenten

THOLEN - Het aantal incidenten met explosieven neemt almaar toe. In 2022 waren er 343, vorig jaar 1057 en tot juni dit jaar 496. De politie-inzet leidde de afgelopen 2,5 jaar tot bijna 500 aanhoudingen, maar om het probleem bij de kern aan te pakken, is meer nodig, stellen politie, OM en lokale bestuurders. Zij pleiten in de Tweede Kamer voor een strategisch offensief waaraan ook partners van buiten het veiligheidsdomein deelnemen.

11 uur geleden
Onderzoek: 'Zo'n 30 procent van de Thoolse woningen heeft energielabel A'

THOLEN - Zo'n 30 procent van de woningen op Tholen heeft energielabel A dankzij goede isolatie, duurzame verwarmingssystemen en zonnepanelen op het dak. Dat percentage ligt iets onder het landelijk gemiddelde, zo blijkt uit onderzoek van Independer op basis van gegevens van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). 

14 uur geleden
Elke (13) uit Tholen is regionaal kampioen op de rugslag

THOLEN - Elke Kriesels (13) uit Tholen won afgelopen maand de 50 meter rugslag tijdens de Regionale Zomerkampioenschappen (RZK) in Eindhoven en mag zich dus 'Brabants Kampioen' noemen!  "She did it again", riep haar moeder vlak na de wedstrijd. Elke is al eerder Brabants Kampioen geweest op de rugslag.

1 dag geleden
Stichting Leergeld zoekt tweedehands fietsen voor kinderen uit arme gezinnen

SINT-MAARTENSDIJK - Leergeld Oosterschelderegio organiseert dit jaar voor de derde keer een fietsinzamelingsactie in het kader van het thema 'Geen kind achterop.' Dankzij de steun van Stichting Leergeld kunnen kinderen uit gezinnen met weinig geld, net als hun leeftijdsgenoten, over een fiets beschikken.

1 dag geleden
Mag de vlag uit? Stuur jouw Geslaagd-foto in en straal in de Bode!

THOLEN - De vlag kan vandaag uit bij veel eindexamenleerlingen. Zij krijgen namelijk te horen of zij geslaagd zijn of niet. Ben je geslaagd, of wil je iemand die geslaagd is verrassen? Stuur dan jouw Geslaagd-foto in via www.internetbode.nl/geslaagd en wie weet staat jouw foto volgende week in de Bode!

1 dag geleden