Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zwaargewonde bij steekpartij Oost-Souburg

Zwaargewonde bij steekpartij Oost-Souburg

OOST-SOUBURG – Een jongen is gewond geraakt bij een steekpartij op het oranjeplein in Oost-Souburg. Het slachtoffer is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Er is nog niets bekend over eventuele arrestaties.De melding van het steekincident, dat vermoedelijk plaatsvond bij het parkeerterrein boven op de Jumbo-supermarkt aan het plein, kwam omstreeks 00:25 uur binnen bij de meldkamer. De politie spoedde hierna met meerdere eenheden ter plaatse. Ook kwamen twee ambulanceteams met spoed naar het Oranjeplein.Het slachtoffer raakte zwaargewond. Over eventuele arrestaties is nog niets bekend. De gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie ter plaatse heeft het over een groep minderjarige jongeren.De politie stelt een onderzoek in naar dit geweldsdelict. De afdeling Forensische Opsporing gaat samen met de recherche ter plekke sporenonderzoek doen. Het Oranjeplein is om die reden afgezet. Intussen worden ook getuigen gehoord, zo laat een woordvoerder van de politie weten. Mensen met tips worden gevraagd om deze door te geven via 112 of 0900-8844, afhankelijk van de mate van spoed.

Meer uit Vlissingen

VTV-meiden scoren bij voorwedstrijd

VLISSINGEN - Bij de eerste voorwedstrijd halen VTV-turnsters podiumplaatsen als groep en individueel. Zaterdag 9 december deden een aantal turnsters van de Vlissingse Turn Vereniging mee aan één van de voorwedstrijden, die in dit geval in Breda werd gehouden. 

18 minuten geleden
Betrokkene ongeval Ritthem aangehouden na positieve speekseltest

RITTHEM – Eén van de betrokkenen van het ongeval bij Ritthem vanmorgen is aangehouden voor het mogelijk rijden onder invloed van drugs.

3 uur geleden
Schade bij ongeval Europaweg Noord in Ritthem

RITTHEM – Bij een botsing op de Europaweg Noord in Ritthem zijn twee personenauto's beschadigd geraakt. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

5 uur geleden
Bedrijventerrein Vrijburg krijgt glasvezel

VLISSINGEN - Bedrijventerrein Vrijburg krijgt een glasvezelnetwerk. In totaal wordt 3 kilometer gegraven en wordt ruim 18 kilometer aan glasvezel uitgerold om bedrijven te voorzien van een aansluiting. Dit meldt Glaspoort, een samenwerking van KPN en pensioenfonds ABP.

1 dag geleden
Molukse graven krijgen beschermde status

VLISSINGEN - De graven van Molukse KNIL-militairen op de begraafplaatsen in Oost-Souburg en Vlissingen krijgen een beschermde status. De gemeente Vlissingen neemt daarmee ook de grafrechten over.

2 dagen geleden
Rijkswaterstaat stelt werk aan A58 bij Vlissingen uit; snelweg volgend weekeinde afgesloten

VLISSINGEN - Vanwege de ongunstige weersverwachting werkt Rijkswaterstaat dit weekeinde niet aan de snelweg A58 tussen Vlissingen en Arnemuiden. Ze verplaatst deze klus naar volgend weekeinde. Dan is de A58 afgesloten van zaterdag 16 december 21.00 uur tot maandag 18 december 6.00 uur in de richting van Bergen op Zoom, tussen afslag Vlissingen en afslag Ritthem.

3 dagen geleden
Duizend boompjes krijgen nieuwe stek in Vlissingen

VLISSINGEN - Dit najaar organiseerde de Zeeuwse Milieufederatie (ZMf) voor het derde jaar op rij een uitdeelactie gratis inheemse boompjes. Inwoners van Vlissingen die boompjes hebben besteld kunnen deze zaterdag 9 december afhalen op de Stadswerf aan de Vredehoflaan. De ZMf deelt in de hele provincie 18.000 boompjes uit en wil zo bijdragen aan de vergroening van Zeeland.

3 dagen geleden