Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zusjes Meike en Yenthe genoten van Juf Roos-dansvoorstellingen in Vossekuil

Zusjes Meike en Yenthe genoten van Juf Roos-dansvoorstellingen in Vossekuil

OUD-VOSSEMEER - Afgelopen Zaterdag konden jong en oud genieten van een dansvoorstelling van juf Roos. De voorstelling die in de Vossenkuil gehouden werd was compleet uitverkocht. De zaal zat vol met ouders, familie en vrienden van de danseressen van juf Roos. Het werd een echt dansspektakel waarbij de voetjes van de vloer gingen en waarbij het publiek niet stil kon blijven zitten.

Zusjes Meike (11) en Yenthe (8) Verhoeff dansten allebei deze middag mee in de voorstelling. Alle groepen dansten apart een aantal dansjes en Meike danste zelfs op een liedje samen met haar vriendinnetje. Zowel Meike als haar zusje waren niet zenuwachtig voor de voorstelling. De generale repetitie ging goed en de meiden hadden veel zin in de show. Ook thuis dansen de zusjes veel, alle lopen ze ook graag met hun hond Yara.

“Ik vind vooral het optreden het leukste want dan kunnen heel veel mensen het zien. Ik heb goed geoefend maar vindt het dansje met de baton (een stok die majorettes gebruiken) toch wel lastig”, legt Meike uit. Zusje Yenthe weet eigenlijk niet zo goed wat ze nu het leukste vindt aan het dansen, al vindt ze het wel erg leuk dat er heel veel vriendinnen uit de klas ook op dansen zitten. Het danstalent van de dames hebben zij niet van een vreemde, hun moeder zat vroeger zelf op majorette. “De meiden zijn best verlegen maar mede dankzij juf Roos zijn de meiden echt gegroeid”, vertelde de trotse moeder van de dames.

Meer uit Tholen

Impact van grote storing valt mee in de regio, Bravis heeft geen problemen

Een grote computerstoring zorgt vrijdag wereldwijd voor problemen. De storing is ontstaan door een fout in de software van cybersecuritybedrijf Crowdstrike. Onder andere enkele ziekenhuizen en luchthavens kampen met grote problemen. Bravis ziekenhuis in Roosendaal en Bergen op Zoom is niet getroffen door de storing. "In onze regio is een relatief klein aantal storingen bekend", laat de veiligheidsregio Midden-West-Brabant weten.

7 uur geleden
Luchthavens en bedrijven plat door wereldwijde Windows-storing

BRABANT - Een fout in een automatische update van de antivirus-software van Crowdstrike veroorzaakt wereldwijd ernstige computerproblemen, waardoor Windows systemen vastlopen en niet opstarten. Bedrijven en organisaties, waaronder luchtvaartmaatschappijen en McDonald's, ondervinden grote hinder terwijl Crowdstrike aan een oplossing werkt.

11 uur geleden
Streekmuseum de Meestoof zoekt vrijwilligers

SINT-ANNALAND - Het Streekmuseum de Meestoof is in 1973 opgericht en wordt volledig door vrijwilligers gerund. "Ons museum heeft vanaf de oprichting een gestage groei doorgemaakt en is nu naarstig op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse functies", laat het museum weten.

12 uur geleden
Bouw St. Anna Harbour Resort officieel van start: 'Gaan als warme broodjes!'

SINT-ANNALAND - Het St. Anna Harbour Resort in Sint-Annaland groeit in rap tempo. Alexander Snoodijk, de gedreven ontwikkelaar achter dit ambitieuze project, heeft na de vlotte verkoop van de eerste zeventien appartementen in 'OostDock', ook vaart gezet achter de verkoop van zeventien appartementen in 'WestDock'. De bouw van de appartementen van 'Westdock' zijn donderdagmiddag van start gegaan. 

1 dag geleden
Havendag Stavenisse is in aantocht

STAVENISSE - Op 20 juli vindt de Havendag Stavenisse plaats. Die dag is er onder andere een braderie, een havenfeest met live muziek en zijn er activiteiten voor kinderen. Het belooft een gezellige en tropisch warme dag te worden.

1 dag geleden
Weerbericht: 'Tropische dagen op komst'

BREDA - Goed nieuws voor vakantiegangers in eigen land! Er is eindelijk mooi weer op komst. Vandaag belooft een zonnige en aangename dag te blijven, maar ook de komende dagen verlopen droog en ronduit zonnig bij temperaturen die flink oplopen. 

1 dag geleden
Bijna 30.000 euro voor lokale initiatieven dankzij Windfonds Krammer

SINT PHILIPSLAND - Deze maand was het weer zo ver. Windfonds Krammer overhandigde de cheques van de eerste ronde in 2024, waarmee ze projecten in de omgeving (mede) financiert.

2 dagen geleden