Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zumba Kids Krabbendijke verwelkomen nieuwe leden

Zumba Kids Krabbendijke verwelkomen nieuwe leden

KRABBENDIJKE - Allerlei verenigingen in Reimerswaal, zoals de Zumba Kids in Krabbendijke, zetten deze weken hun deuren open voor belangstellenden, zodat zij gratis de sfeer kunnen proeven. Zo hopen de clubs op nieuwe leden en kunnen kinderen laagdrempelig een nieuwe hobby uitproberen.

Kinderen tussen de zeven en twaalf jaar kunnen donderdag 23 maart en donderdag 30 maart van 16.00 tot 17.00 uur gratis meedoen met Zumba Kids in dorpshuis de Meiboom in Krabbendijke.

De enthousiaste dansleraar Pim Fontijn, die ook les geeft in onder meer Kapelle en Yerseke, vertelt dat zumba voor zowel kinderen als volwassenen een leuke en laagdrempelige sport is. “Ook al doe je het voor het eerst, je kunt meteen beginnen met bewegen”, legt hij met zijn heupen swingend uit. Met extra energie van de muziek kunnen de kinderen zich op hun eigen manier uitleven en spelenderwijs nieuwe dingen leren. De les bestaat uit coördinatiespelletjes, choreografie, dansen en trucjes leren. “Van shuffle, discomoves tot TikTok-dansjes. Alle kinderen kunnen meedoen en hun talent verder ontwikkelen. Hierbij stel ik de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen voorop. Ze leren ook met elkaar omgaan en samenwerken en worden zelfverzekerder. Het belangrijkste is dat de kinderen bewegen en het vooral naar hun zin hebben. De les is iedere week weer een dansfeestje.”

Meer informatie

Kijk voor deze en alle andere kennismakingslessen op www.inreimerswaal.nl.

Meer uit Reimerswaal

Bromfietser naar ziekenhuis na botsing met auto in Kruiningen

KRUININGEN - Een bromfietser is donderdagavond gewond geraakt na een aanrijding met een auto in Kruiningen.

2 uur geleden
'We gaan voor feestdag waarop heel Yerseke trots kan zijn'

YERSEKE - Er is nog het nodige werk te verzetten, maar Yerseke at Sea staat al stevig in de steigers. Op zaterdag 17 augustus is het mosselen, oesters en sfeer in de haven. De nadruk ligt niet op kwantiteit, maar op kwaliteit, vertelt de organisatie achter het nieuwe festival.

19 uur geleden
Lionsclub Kapelle-de Bevelanden doneert 2.500 euro aan Stichting Lentekind

KAPELLE - Lionsclub Kapelle-de Bevelanden heeft donderdag 11 april een donatie van 2.500 euro geschonken aan Stichting Lentekind. 

1 dag geleden
Treinreiziger aangehouden bij Kapelle

KAPELLE - Een treinreiziger (24) is woensdag aangehouden bij Kapelle.

1 dag geleden
Programma Koningsdag 2024 Kruiningen

KRUININGEN - Het Oranjecomité Kruiningen organiseert weer de jaarlijkse Koningsdagviering.

1 dag geleden
Nieuw brug verbindt wijken Hansweert

HANSWEERT - Wethouder Maarten Both van de gemeente Reimerswaal heeft donderdag op een soort waterfiets de brug aan de Sloestraat in Hansweert feestelijk in gebruik genomen.

2 dagen geleden
Hulpdiensten oefenen ongeval bij sluizen Hansweert

HANSWEERT - Het sluizencomplex bij Hansweert was maandag het decor voor een grote, multidisciplinaire oefening van de hulpdiensten. De brandweer, ambulancedienst, politie en Rijkswaterstaat namen deel aan een complex scenario in een van de, op dit moment in onderhoud zijnde, sluiskolken.

2 dagen geleden