Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zuid-Bevelandse muziekverenigingen houden play-in

Zuid-Bevelandse muziekverenigingen houden play-in

KAPELLE - De jeugd heeft de toekomst, ook binnen muziekverenigingen. Om leerling-muzikanten nog meer te enthousiasmeren voor muziek hebben een aantal muziekverenigingen uit Zuid-Beveland de krachten gebundeld. De doelstelling is om beginnende muzikanten de kans te bieden om in groter verband te kunnen musiceren, nieuwe muziekvrienden te maken en leuke activiteiten te ondernemen.

Om deze doelstelling te kunnen realiseren is er het initiatief genomen om op zaterdag 16 juli een play-in te organiseren voor leerling-muzikanten. Het programma duurt van 10.00 tot 14.30 uur en vindt plaats in het muziekgebouw van Ons Genoegen aan de Dijkwelseweg in Kapelle. Tijdens deze dag zal er onder leiding van Petra van Antwerpen en Roos van Brakel samen gemusiceerd worden en staan er nog tal van andere gezellige activiteiten op de planning. Alles onder het motto: samen muziek maken is veel leuker dan alleen! Om 14.15 uur zal de dag afgesloten worden met een prachtig concert en zijn ouders, vrienden en familie van harte welkom om te komen luisteren naar het resultaat van deze dag. Dus.... ben je een leerling muzikant, die minstens 1 jaar les heeft gehad? En speel je een blaasinstrument dat in een harmonie, fanfare of brassband thuis hoort? Of speel je slagwerk of blokfluit? Dan zijn we op zoek naar jou! Leuke bijkomstigheid is dat deelname aan deze dag gratis is en er voor eten en drinken wordt gezorgd.

Voor meer informatie: www.bevelandmaaktmuziek.nl. Inschrijven is mogelijk tot 20 juni. Voor vragen: [email protected]. ‘Natuurlijk hopen we dat alle deelnemers zo enthousiast zijn dat dit initiatief navolging krijgt en meerdere keren per jaar op de agenda komt te staan’, laat de organisatie weten.

Meer uit Reimerswaal

Rilland actief in verduurzamen woningen

RILLAND - Een duurzamer Rilland, dat is waar Energiecoöperatie 4411 voor staat. Op dit moment is de coöperatie druk bezig met het project met energiecoaches, zoals dat ook in andere gemeenten gebeurt. Daarbij krijgen woningeigenaren in het postcodegebied advies over het verduurzamen van hun woning. 

6 uur geleden
Nieuwe naam voor Fruitteeltmuseum Kapelle: Zeeuws Fruit Museum

KAPELLE - Het Fruitteeltmuseum in Kapelle heeft vrijdag haar nieuwe naam onthuld: Zeeuws Fruit Museum.

8 uur geleden
Bromfietser naar ziekenhuis na botsing met auto in Kruiningen

KRUININGEN - Een bromfietser is donderdagavond gewond geraakt na een aanrijding met een auto in Kruiningen.

12 uur geleden
'We gaan voor feestdag waarop heel Yerseke trots kan zijn'

YERSEKE - Er is nog het nodige werk te verzetten, maar Yerseke at Sea staat al stevig in de steigers. Op zaterdag 17 augustus is het mosselen, oesters en sfeer in de haven. De nadruk ligt niet op kwantiteit, maar op kwaliteit, vertelt de organisatie achter het nieuwe festival.

1 dag geleden
Lionsclub Kapelle-de Bevelanden doneert 2.500 euro aan Stichting Lentekind

KAPELLE - Lionsclub Kapelle-de Bevelanden heeft donderdag 11 april een donatie van 2.500 euro geschonken aan Stichting Lentekind. 

1 dag geleden
Treinreiziger aangehouden bij Kapelle

KAPELLE - Een treinreiziger (24) is woensdag aangehouden bij Kapelle.

2 dagen geleden
Programma Koningsdag 2024 Kruiningen

KRUININGEN - Het Oranjecomité Kruiningen organiseert weer de jaarlijkse Koningsdagviering.

2 dagen geleden