Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

 Zorg in Balans

Zorg in Balans

Wij zijn Witte-Boussen, een onafhankelijk assurantiekantoor. Wij adviseren en bemiddelen in verzekeringen, vastgoed, pensioenen en hypotheken. Wij zorgen voor zekerheid en continuïteit voor zowel bedrijven als particulieren. Wij verzorgen zorgvuldige risicoanalyses, vergelijken premies en voorwaarden van diverse verzekeraars en geven een afgewogen advies en aanbod. Om onze klanten tijdig te informeren over belangrijke wijzigingen worden de ontwikkelingen op de verzekeringsmarkt nauwgezet gevolgd door onze deskundige en vakbekwame medewerkers. Het bijstaan van onze klanten in iedere levensfase, het geven van inzicht in risico’s, het daarvan verkleinen waar mogelijk en het aanreiken van oplossingen geeft onze klanten rust en zekerheid.

"Wij zijn gericht op het aangaan van een duurzame relatie met particuliere en zakelijke klanten. Deze relatie bouwen wij op door een unieke klantwaarde te creëren als specialist in eigen regio. Een van onze specialismen zijn zorgverzekeringen."

Witte-Boussen is het aanspreekpunt als intermediair voor Stichting BGZC, waarbij de belangen worden behartigd van de aangesloten bedrijven, diens (gepensioneerde) medewerkers en verzekerde gezinsleden. Wij zijn dan ook het eerste aanspreekpunt waar je terecht kan met al je vragen!

Stichting BGZC
Stichting BGZC (Belangenbehartiging Grensoverschrijdende Zorg Collectief) behartigt de belangen van aangesloten werkgevers en hun (gepensioneerde) werknemers en gezinsleden. Door clustering van meer dan 500 aangesloten bedrijven (waaronder ± 200 zzp’ers) is Stichting BGZC inmiddels uitgegroeid tot een ware inkoopcombinatie waarbij door het volume scherpe tarieven kunnen worden bedongen, niet alleen op het gebied van zorgverzekeringen, maar ook van inkomens- en schadeverzekeringen.

“Zorg in Balans”.
Tijdens Prinsjesdag heeft het kabinet aangekondigd dat de (collectieve) kortingen op de basispremie in 2023 worden afgeschaft. Hierdoor stellen wij ons de vraag: "Blijft door het wegvallen van de korting op de basisverzekering de collectieve zorgeverzekering nog wel aantrekkelijk?"

Het antwoord daarop is volmondig ‘Jazeker’! Immers, voor de collectief aangeboden aanvullende verzekeringen blijven premiekortingen gehandhaafd. Bovendien bieden zorgverzekeraars collectief vaak uitgebreidere dekkingen aan, waaronder voor fysiotherapie, orthodontie en tandzorg. Tevens worden extra handvaten aangeboden om gezond aan het werk te blijven, zoals online mentale hulpadvisering en diverse (preventieve) gezondheidscursussen. Per zorgverzekeraar zijn deze extra dekkingen verschillend.

Bij Witte-Boussen bieden wij, naast aantrekkelijke premies, collectief extra vergoedingen aan voor fysiotherapie, alternatieve zorg, niet-spoedeisende zorg in het buitenland (België en Duitsland), brillen/lenzenvergoeding, vitaliteitsprogramma’s en nog veel meer.

Een werkgever kan het aansluiten bij de collectiviteit aantrekkelijker maken door een werkgeversbijdrage te geven indien de werknemer voor een (goede) aanvullende verzekering kiest. Voor de werkgever is het namelijk ook van belang dat de werknemer een goede zorgverzekering heeft. In het geval de gezondheid van de werknemer het vereist, kan hij gebruikmaken van de zorg die in de aanvullende verzekeringen wordt aangeboden.

Kiest de werkgever ervoor om de premie van de collectief verzekerde werknemer vooruit te betalen aan de zorgverzekeraar? Dan geeft de zorgverzekeraar daarvoor meestal een extra termijnkorting die ten goede komt van de premie die de werknemer uiteindelijk betaalt.

De werkgever dient zelf ook overtuigd te zijn van de voordelen van het afsluiten, promoten en communiceren van zijn of haar zorgcollectiviteit aan de werknemers. Ieder jaar bieden wij de nieuwe premies en voorwaarden aan bij de contactpersoon van onze zakelijke relaties. Daarnaast nodigen wij bedrijven uit om in gesprek te gaan over de collectieve zorgverzekering.

Zoals gebruikelijk communiceren alle zorgverzekeraars, op de zogenaamde matdatum van 12 november, de premies en voorwaarden voor 2023 aan verzekerden. Na de matdatum en tijdens onze zorgcampagne bieden wij verdere informatie over wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem gerust contact op met één van onze Zorg Experts! Zij nemen graag je wensen en behoeften door en bieden een passend advies. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om informatiesessies voor je werknemers op locatie te organiseren.

Wil je graag meer informatie? Neem dan eens contact op met Witte-Boussen via https://www.witteboussen.nl/zakelijk

Meer uit Zeeland

Zakelijk overnachten bij Otium Wellness Hotel Roosendaal

Zoek je een hotel waar je flexibel een zakelijke overnachting kunt boeken? Ontdek dan het Otium Wellness Hotel in Roosendaal. De comfortabele en luxe kamers zijn volledig uitgerust voor een aangenaam zakelijk verblijf. Met 127 kamers, inclusief een kitchenette met spoelbak en magnetron, hoef je niet elke avond buiten de deur te dineren. Vanaf april is de Wellness geopend. Als je liever buiten de deur eet, bevinden verschillende restaurants zoals het Hooihuis en Mazzeltov zich op slechts twee minuten loopafstand. Maar dat is niet het enige wat de omgeving te bieden heeft. In Leisure Park Roosendaal is van alles te doen, waaronder verschillende sportscholen, een (indoor) golfbaan en het Designer Outlet Roosendaal. Na een lange werkdag kun je ontspannen in onze in-house wellness van Vitae Wellnessresorts.

3 weken geleden
Holland Datacenters opent 22 maart haar deur

Duurzame toekomst van datacenters als basis voor autonome en veilige cyberomgeving Vrijdag 22 maart 2024 Hoe werken we samen aan een toekomstbestendige digitale infrastructuur? En wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor datacenters? Laat je op vrijdag 22 maart 2024 informeren en inspireren tijdens het event De duurzame toekomst van datacenters in de voormalige NAVOatoombunker in Kloetinge. We zoomen in op de cruciale rol van onze digitale infrastructuur op de Nederlandse economie. Experts als Pieter Cobelens, Stijn Grove en Jaco Zoetewij delen hun ervaringen en kennis. "Datacenters als basis voor autonome en veilige cyberomgeving.”

3 weken geleden
De DELTA Ride for the Roses geeft het startschot

Op 1 februari vond de kick-off van de DELTA Ride for the Roses 2024 - het jaarlijkse fietsevenement dat zich inzet voor KWF kankeronderzoek - plaats op het hoofdkantoor van Roompot te Goes, één van de partners van de DELTA Ride for the Roses. De kick-off markeert de officiële start van de inschrijvingen voor de editie 2024. Met een druk op de knop ging het inschrijven live, op de vernieuwde website deltaridefortheroses.nl De bijeenkomst begon met een warm ontvangst en inspirerend welkomstwoord door Baptiste van Outryve, Head of PR & Communication Roompot.

3 weken geleden
Terugblik op de Banenmarkt

1 februari vond de Banenmarkt 'Werken in Zeeland' plaats in de Mythe in Goes. We kijken er positief op terug. Met 1250 bezoekers en ruim 60 bedrijven uit verschillende sectoren, was deze editie wederom succesvol. Bezoekers kregen de gelegenheid om zich te oriënteren op een nieuwe stap in hun carrière, waarbij ze konden netwerken, in gesprek gaan met werkgevers en hun cv laten checken.Dit was de perfecte gelegenheid voor werkzoekenden om connecties te leggen en in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van bedrijven. Verschillende bedrijven stonden open om talent te verwelkomen, waardoor de Banenmarkt een divers scala aan carrièrekansen bood, of je nu een nieuwe uitdaging zocht in de technologische sector, zorg, onderwijs, of elders.

1 maand geleden
Holland Datacenters in Kloetinge opent haar deuren

Hoe werken we samen aan een toekomstbestendige digitale infrastructuur? En wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor datacenters? Laat je op donderdag 29 februari 2024 informeren en inspireren tijdens het event De duurzame toekomst van datacenters in de voormalige NAVO atoombunker in Kloetinge. We zoomen in op de cruciale rol van onze digitale infrastructuur op de Nederlandse economie. Experts als Pieter Cobelens, Stijn Grove en Jaco Zoetewij delen hun ervaringen en kennis. “Datacenters als basis voor autonome en veilige cyberomgeving.” Eric van Scherpenzeel directeur Holland Datacenters B.V.

1 maand geleden
Scoor een BOB in de sportkantine

‘Rondje? Scoor eerst een BOB’; met de Zeeuwse BOB Sport campagne richt het ROVZ (Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland) zich dit jaar nadrukkelijk op sportkantines. Sporters, vrijwilligers, bestuurders en bezoekers van wedstrijden; een drankje in de kantine is vaak een vast onderdeel van de sportbeleving. “Het doel van de BOB Sport campagne is om mensen bewust te maken van verkeersveiligheid en hun eigen rol daarin. Alcohol en verkeer gaan niet samen – niet in de auto, niet op de fiets. Regel dus vóóraf een BOB, als je van plan bent om in de sportkantine iets te drinken. Bezoekers van de sportkantines hiervan bewust maken, zorgt voor meer verkeersveiligheid in Zeeland.” De kantine is vaak dé plek om na te praten, de wedstrijd nog eens door te nemen of na trainingen even te relaxen met teamgenoten en vrienden. In kantines wordt, naast frisdranken, vaak ook bier geschonken. Dat is daar meestal goedkoper dan op een terrasje in de stad. Dit maakt het drinken van alcohol ook makkelijker. Met alle risico’s van dien, want naar huis gaan - op de fiets of met de auto - kan levensgevaarlijk zijn met een slok op. Amanda Flohr, communicatieadviseur van het ROVZ, is actief betrokken bij de Zeeuwse BOB Sport campagne. “Die campagne is belangrijk én nodig”, legt ze uit. “Uit cijfers van Veilig Verkeer Nederland blijkt dat maar liefst een kwart van onze verkeersdeelname voortvloeit uit sportactiviteiten en kantinebezoek. Door ons specifiek op deze groep te richten, kunnen we dus een belangrijke stap zetten op het gebied van verkeersveiligheid.”

1 maand geleden
Twintigjarig bestaan University College Roosevelt

Op 23 januari bestaat University College Roosevelt (UCR) 20 jaar. Dit lustrumjaar wordt gevierd met verschillende interne en externe evenementen, zoals een lezingenreeks en een open dag voor inwoners van Zeeland. 20 jaar UCR In 2004 opende UCR, toen nog Roosevelt Academy, haar deuren. Oprichter en toenmalig Dean Prof. Hans Adriaansens had een kleinschalig college voor ogen, waar studenten vakken op allerlei vakgebieden kunnen combineren, en in een kleinschalige community in het hart van Middelburg wonen. Nu 20 later, is UCR uitgegroeid tot een volwaardig Liberal Arts & Science college, waar bijna 600 studenten verspreid over 4 campuslocaties in Middelburg studeren, wonen, en leven.

1 maand geleden