Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zomerbus rijdt vanaf zaterdag weer zijn rondjes over Zuid-Beveland

Zomerbus rijdt vanaf zaterdag weer zijn rondjes over Zuid-Beveland

GOES - De Zomerbus rijdt vanaf zaterdag weer op Zuid-Beveland.

Tot en met 22 augustus kunnen toeristen en bewoners elke dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag een rondje maken over het schiereiland.

Er zijn vier routes met tussenstops bij attracties, horecazaken en stops in verschillende dorpen en in Goes. Attracties waar de bus langs komt zijn Klok’uus, Sequoiahof, Tropical Zoo en de Stoomtrein Goes-Borsele. Bij zwembad Stelleplas en de Zwaakse Weel stopt hij ook.

Streekproducten 

Reizigers kunnen tijdens de busritjes proeven van streekproducten. Dagkaarten à vier euro zijn te koop in de bus en bij verkooppunten, die op www.zomerbus-zeeland.nl zijn te vinden.

Campings

De Zomerbus wordt mede gefinancierd door de vier gemeenten op Zuid-Beveland (Borsele, Goes, Kapelle en Reimerswaal) en campings zoals Scheldeoord in Baarland, Veerse Meer in Wolphaartsdijk en Linda in Wemeldinge.

Ondernemersvereniging OOG in Goes en busmaatschappij AMZ delen ook in de kosten. 

Meer uit Beveland

GGD: 'Ruim helft Zeeuwse jongvolwassenen ervaart psychische klachten'

GOES - Meer dan de helft van de Zeeuwen van 16 tot en met 25 jaar ervaart psychische klachten. Dit blijkt uit de Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022-2023, laat de GGD Zeeland dinsdag weten. ‘Dit is een groot vragenlijstonderzoek onder ruim 1500 Zeeuwse jongvolwassenen.’

2 uur geleden
Mannen slaan kunstgebit en bril kapot bij verkeersruzie, Borselenaar (25) opgepakt in Tilburg

VLISSINGEN - Bij een verkeersruzie op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen hebben twee mannen maandag een automobilist mishandeld. Het slachtoffer bleef achter met een kapotte bril en kapot kunstgebit. Dankzij hulp van getuigen kon de politie rond middernacht in Tilburg twee verdachten, onder wie een 25-jarige Borselenaar, aanhouden.

3 uur geleden
Topprestatie voor sporthal De Zwake

‘s-GRAVENPOLDER - Sporthal De Zwake in ‘s-Gravenpolder heeft in het kader van de landelijke samenwerking tussen Sportfondsen en JOGG-Teamfit de horeca aangevuld met gezondere keuzes.

4 uur geleden
Mijlpaal: Sawasdee verscheept 100e container voor ontwikkelingshulp

DRIEWEGEN - De Zeeuwse Stichting Sawasdee heeft maandagochtend vanuit Driewegen haar 99e en 100e zeecontainer verscheept met hulpgoederen voor schoolprojecten in Cambodja. 

1 dag geleden
Extra veel mode en lifestyle in Goes tijdens Vriendinnendag

GOES - Vriendinnendag gaf de koopzondag in Goes zondag extra allure. 

1 dag geleden
Op de werkvloer bij de keurslager: 'Dat je als slager 70, 80 uur werkt, is achterhaald'

GOES - Op de werkvloer van de slagerij vond Cees Mol het als jongen soms maar vies ruiken, herinnert hij zich lachend zijn eerste schreden in de slagerswereld. Al gauw rook hij daardoorheen en raakte in de zaak van zijn ouders gefascineerd door het ambacht. “Het is zó veelzijdig”, verklaart Mol. Sinds zijn zestiende werkt hij in deze branche en nu heeft hij al jaren een eigen keurslagerij. “Ik heb nooit iets anders willen doen.”

1 dag geleden
Gids Dick Houthuijs brengt zijn liefde voor bomen graag over op anderen

GOES - IVN-natuurgids en bomenfanaat Dick Houthuijs geeft al jaren rondleidingen. Hij vertelt zijn toehoorders met liefde en de nodige kwinkslagen over bomen en ander groen. Zoals onlangs, toen hij de deelnemers van de poëziewedstrijd ‘Bomen en natuur in Goes’ meenam voor een rondje over de vest. 

2 dagen geleden