Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zomeravondwandelen voor mantelzorgers door Vlissingen

Zomeravondwandelen voor mantelzorgers door Vlissingen

VLISSINGEN - Mantelzorgorganisatie Manteling organiseert in de zomermaanden avondwandelingen voor mantelzorgers. De laatste wandeling deze zomer is op donderdagavond 25 augustus en begint om 19.00 uur. Deze keer is de route binnen de gemeente Vlissingen.

‘Hou je van wandelen met anderen en heb je overdag geen tijd? Doe dan mee met deze avondwandelgroep’, aldus Manteling. ‘Tijdens deze wandelingen op Walcheren ontdek je steeds andere en mooie (wandel)plekjes. Terwijl je loopt, bouw je conditie op én heb je contact met anderen mantelzorgers.’

Aanmelden

Bel of mail voor aanmelding naar Manteling via 0118-553530 of [email protected] (o.v.v. avondwandeling 25 augustus). ‘Na aanmelding ontvangt in informatie over de startplaats van deze wandeling.’

Meer uit Vlissingen

Opbrengst Outrun CF 2022

VLISSINGEN - De 8e editie van Outrun CF te Vlissingen is ondanks de regenbuien weer uitgepakt in een groot succes. Er was een opkomst van ongeveer 50 mensen die de regen trotseerde en meeliepen over de boulevard. Door div acties en verkoop van apen/shirts/boeken is de opbrengst voor dit jaar uitgekomen op 900, - De gehele opbrengst komt ten goede aan het onderzoek naar taaislijmziekte.

1 dag geleden
Melding woningbrand Maasstraat Oost-Souburg

OOST-SOUBURG - De brandweer is in de nacht van zaterdag op zondag met spoed uitgerukt na een melding van een woningbrand aan de Maasstraat. 

2 dagen geleden
Burenruzie aanleiding voor steekpartij Acacialaan

VLISSINGEN - Aan de Acacialaan heeft op zaterdagavond een steekincident plaatsgevonden. De politie ontving zaterdagavond een melding van een steekpartij. De straat werd afgezet door de politie en kort na de melding is één persoon aangehouden. 

2 dagen geleden
Bewoner ontdekt man op dak aan de Anjelierenlaan

VLISSINGEN - Agenten hebben vannacht een 33-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Hij zat op de Anjelierenlaan op een dak.

3 dagen geleden
Bakker Tullenaar stopt ermee

VLISSINGEN - De bekende nachtbakker uit Vlissingen ‘bakkerij Tullenaar’ sluit na 38 jaar de deuren door de hoge kosten die niet meer zijn op te hoesten.

5 dagen geleden
Twintig Vlissingse verenigingen doen mee aan Grote Clubactie

VLISSINGEN - Zaterdag 24 september beginnen er twintig verenigingen uit Vlissingen met de verkoop van loten voor hun club. Dit jaar is dat extra bijzonder want de Grote Clubactie bestaat vijftig jaar. Wat in 1972 is begonnen als een lokale loterij is uitgegroeid tot de grootste fondsenwervende organisatie die meebouwt aan het in stand houden van een gezond verenigingsleven in Nederland.

5 dagen geleden
Recherche onderzoekt toedracht steekpartij

VLISSINGEN - In een woning in Vlissingen is woensdag aan het begin van de avond iemand gewond geraakt bij een steekpartij. Politieagenten hebben één persoon aangehouden als verdachte.

5 dagen geleden