Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

 Zo werkt zorgeloos verhuren van je vakantiewoning

Zo werkt zorgeloos verhuren van je vakantiewoning

We weten allemaal dat Zeeland een fantastische provincie is om vakantie te vieren. Als tweede woningeigenaar kun je optimaal van die populariteit profiteren. Dat kan eenvoudig door je vakantiehuis of chalet te verhuren via Interhome Group. Je woning komt dan wereldwijd in beeld bij geïnteresseerde vakantiegangers. Prettig om te weten is dat er in Wemeldinge een lokaal servicekantoor is, waar jij en je gasten met alle vragen terecht kunnen. “We ontzorgen woningeigenaren desgewenst volledig”, vertelt Alexander van Sabben, Service Office Specialist. “Sleutelbeheer, eindschoonmaak; we nemen het graag uit handen.”Interhome Group is één van de leidende, Europese specialisten voor vakantiewoningen. Het bedrijf startte in 1965 in Zwitserland en is sindsdien gestaag gegroeid. Zowel gasten als woningeigenaren profiteren van de unieke combinatie van het sterke distributienetwerk en de lokale kantoren in heel Europa. Dit resulteert in een hoog serviceniveau én een hoge bezettingsgraad. “We beheren momenteel meer dan 35.000 woningen in heel Europa en zelfs daarbuiten. We onderscheiden ons door te werken met lokale servicekantoren in de meest drukke toeristische gebieden. Dit zijn er momenteel circa 200. Van daaruit zorgen we voor een persoonlijke dienstverlening voor onze gasten en beheren we de vakantiewoningen voor de huiseigenaren.”

Actief in Zeeland
Alexander is actief vanuit het kantoor in Wemeldinge. Omdat Interhome Group een royaal aanbod aan vakantiehuizen heeft in Zeeland, lag een local service office ook hier voor de hand. “We hebben momenteel onder andere de vakantiewoningen op de Stelhoeve in Wemeldinge in beheer, evenals de woningen op Water Resort Oosterschelde. We streven ernaar de vakantiewoningen in onze portefeuille zodanig uit te breiden, dat we een tweede local service office in Zeeland kunnen openen”, legt Alexander uit. “Dat is enorm prettig voor de vakantiegangers die hier op vakantie gaan, maar zéker ook voor de eigenaren van de vakantiewoningen. Zij kunnen erop vertrouwen dat de dienstverlening aan hen en hun gasten optimaal is.”

Makkelijk rendabel
Alexander nodigt vakantiehuiseigenaren uit contact met hem op te nemen, omdat het aanbod van Interhome Group voor hen erg aantrekkelijk is. “Wij maken deze investering graag zo rendabel mogelijk en dat is gemakkelijker dan veel mensen denken. Juist door het ijzersterke netwerk van Interhome Group kunnen we hoge bezettingsgraden realiseren. We maken gebruik van circa 30.000 verkoopkanalen. Daarbij kun je onder andere denken aan Airbnb, Booking.com en HomeAway, maar de woningen zijn bijvoorbeeld ook te boeken via D-Reizen en TUI. Dit bereik zorgt ervoor dat Interhome Group jaarlijks 1.4 miljoen gasten mag ontvangen; een bereik dat je als individuele eigenaar natuurlijk nooit zelfstandig voor elkaar kunt krijgen.”

Volledig ontzorgd
Behalve dit enorme bereik, kunnen woningeigenaren vanuit de lokale service office kantoren volledig ontzorgd worden. “We kunnen desgewenst het hele reilen en zeilen uit handen nemen, zoals de sleuteluitgifte en -inname, de eindschoonmaak, reageren op storingen en het beantwoorden van vragen. Natuurlijk is dat niet verplicht. Wil je dat zelf blijven doen, dan is dat ook goed. We zijn daarin flexibel en maken daarover vooraf goede afspraken. Het doel is immers mensen een onbezorgde vakantie bezorgen in Zeeland en een persoonlijke service bieden aan zowel gasten als eigenaren, op basis van hun persoonlijke wensen en benodigdheden.”

Intake
Tijdens een kennismakings- en/of intakegesprek bekijkt Alexander of een collega de vakantiewoning uitgebreid. Aan de hand van de kenmerken van een woning wordt voor een bepaalde classificatie gekozen (1 tot 5 sterren) en wordt een voorstel gedaan voor de huurprijs. “Soms doen we suggesties aan de woningeigenaar tot verbetering, geheel vrijblijvend natuurlijk. Hebben we de woning eenmaal opgenomen in ons bestand, dan kan de verhuur beginnen. Zo werkt zorgeloos verhuren via Interhome Group.”

Interesse? Neem contact op met Alexander van Sabben van het local service office van Interhome Groupin Wemeldinge, telefoon: 0113 – 788 140 of e-mail: [email protected].

Meer uit Zeeland

Zakelijk overnachten bij Otium Wellness Hotel Roosendaal

Zoek je een hotel waar je flexibel een zakelijke overnachting kunt boeken? Ontdek dan het Otium Wellness Hotel in Roosendaal. De comfortabele en luxe kamers zijn volledig uitgerust voor een aangenaam zakelijk verblijf. Met 127 kamers, inclusief een kitchenette met spoelbak en magnetron, hoef je niet elke avond buiten de deur te dineren. Vanaf april is de Wellness geopend. Als je liever buiten de deur eet, bevinden verschillende restaurants zoals het Hooihuis en Mazzeltov zich op slechts twee minuten loopafstand. Maar dat is niet het enige wat de omgeving te bieden heeft. In Leisure Park Roosendaal is van alles te doen, waaronder verschillende sportscholen, een (indoor) golfbaan en het Designer Outlet Roosendaal. Na een lange werkdag kun je ontspannen in onze in-house wellness van Vitae Wellnessresorts.

2 weken geleden
Holland Datacenters opent 22 maart haar deur

Duurzame toekomst van datacenters als basis voor autonome en veilige cyberomgeving Vrijdag 22 maart 2024 Hoe werken we samen aan een toekomstbestendige digitale infrastructuur? En wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor datacenters? Laat je op vrijdag 22 maart 2024 informeren en inspireren tijdens het event De duurzame toekomst van datacenters in de voormalige NAVOatoombunker in Kloetinge. We zoomen in op de cruciale rol van onze digitale infrastructuur op de Nederlandse economie. Experts als Pieter Cobelens, Stijn Grove en Jaco Zoetewij delen hun ervaringen en kennis. "Datacenters als basis voor autonome en veilige cyberomgeving.”

2 weken geleden
De DELTA Ride for the Roses geeft het startschot

Op 1 februari vond de kick-off van de DELTA Ride for the Roses 2024 - het jaarlijkse fietsevenement dat zich inzet voor KWF kankeronderzoek - plaats op het hoofdkantoor van Roompot te Goes, één van de partners van de DELTA Ride for the Roses. De kick-off markeert de officiële start van de inschrijvingen voor de editie 2024. Met een druk op de knop ging het inschrijven live, op de vernieuwde website deltaridefortheroses.nl De bijeenkomst begon met een warm ontvangst en inspirerend welkomstwoord door Baptiste van Outryve, Head of PR & Communication Roompot.

2 weken geleden
Terugblik op de Banenmarkt

1 februari vond de Banenmarkt 'Werken in Zeeland' plaats in de Mythe in Goes. We kijken er positief op terug. Met 1250 bezoekers en ruim 60 bedrijven uit verschillende sectoren, was deze editie wederom succesvol. Bezoekers kregen de gelegenheid om zich te oriënteren op een nieuwe stap in hun carrière, waarbij ze konden netwerken, in gesprek gaan met werkgevers en hun cv laten checken.Dit was de perfecte gelegenheid voor werkzoekenden om connecties te leggen en in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van bedrijven. Verschillende bedrijven stonden open om talent te verwelkomen, waardoor de Banenmarkt een divers scala aan carrièrekansen bood, of je nu een nieuwe uitdaging zocht in de technologische sector, zorg, onderwijs, of elders.

3 weken geleden
Holland Datacenters in Kloetinge opent haar deuren

Hoe werken we samen aan een toekomstbestendige digitale infrastructuur? En wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor datacenters? Laat je op donderdag 29 februari 2024 informeren en inspireren tijdens het event De duurzame toekomst van datacenters in de voormalige NAVO atoombunker in Kloetinge. We zoomen in op de cruciale rol van onze digitale infrastructuur op de Nederlandse economie. Experts als Pieter Cobelens, Stijn Grove en Jaco Zoetewij delen hun ervaringen en kennis. “Datacenters als basis voor autonome en veilige cyberomgeving.” Eric van Scherpenzeel directeur Holland Datacenters B.V.

3 weken geleden
Scoor een BOB in de sportkantine

‘Rondje? Scoor eerst een BOB’; met de Zeeuwse BOB Sport campagne richt het ROVZ (Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland) zich dit jaar nadrukkelijk op sportkantines. Sporters, vrijwilligers, bestuurders en bezoekers van wedstrijden; een drankje in de kantine is vaak een vast onderdeel van de sportbeleving. “Het doel van de BOB Sport campagne is om mensen bewust te maken van verkeersveiligheid en hun eigen rol daarin. Alcohol en verkeer gaan niet samen – niet in de auto, niet op de fiets. Regel dus vóóraf een BOB, als je van plan bent om in de sportkantine iets te drinken. Bezoekers van de sportkantines hiervan bewust maken, zorgt voor meer verkeersveiligheid in Zeeland.” De kantine is vaak dé plek om na te praten, de wedstrijd nog eens door te nemen of na trainingen even te relaxen met teamgenoten en vrienden. In kantines wordt, naast frisdranken, vaak ook bier geschonken. Dat is daar meestal goedkoper dan op een terrasje in de stad. Dit maakt het drinken van alcohol ook makkelijker. Met alle risico’s van dien, want naar huis gaan - op de fiets of met de auto - kan levensgevaarlijk zijn met een slok op. Amanda Flohr, communicatieadviseur van het ROVZ, is actief betrokken bij de Zeeuwse BOB Sport campagne. “Die campagne is belangrijk én nodig”, legt ze uit. “Uit cijfers van Veilig Verkeer Nederland blijkt dat maar liefst een kwart van onze verkeersdeelname voortvloeit uit sportactiviteiten en kantinebezoek. Door ons specifiek op deze groep te richten, kunnen we dus een belangrijke stap zetten op het gebied van verkeersveiligheid.”

4 weken geleden
Twintigjarig bestaan University College Roosevelt

Op 23 januari bestaat University College Roosevelt (UCR) 20 jaar. Dit lustrumjaar wordt gevierd met verschillende interne en externe evenementen, zoals een lezingenreeks en een open dag voor inwoners van Zeeland. 20 jaar UCR In 2004 opende UCR, toen nog Roosevelt Academy, haar deuren. Oprichter en toenmalig Dean Prof. Hans Adriaansens had een kleinschalig college voor ogen, waar studenten vakken op allerlei vakgebieden kunnen combineren, en in een kleinschalige community in het hart van Middelburg wonen. Nu 20 later, is UCR uitgegroeid tot een volwaardig Liberal Arts & Science college, waar bijna 600 studenten verspreid over 4 campuslocaties in Middelburg studeren, wonen, en leven.

4 weken geleden