Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zilver voor turnsters G.V. Olympia Kapelle

Zilver voor turnsters G.V. Olympia Kapelle

KAPELLE - Afgelopen zaterdag was voor een ander deel van de selectieturnsters van G.V. Olympia Kapelle hun 1e voorwedstrijd in Fijnaart. Na twee jaar geen wedstrijden te hebben geturnd, was dat best heel spannend, maar wat hebben ze allemaal hun best gedaan! 3 turnsters van onze vereniging kwamen zelfs op het podium, Tess van Waarde, Ilse Boomsma en Noa van der Weiden wonnen alle drie een zilveren medaille.

In de categorie supplement 5 pupil 2 dat zijn de jongste wedstrijdturnsters van onze vereniging, wist Daphne Weststrate een mooie 5e plaats te behalen, Inke van Eck werd 12e in diezelfde categorie.
In de categorie jeugd F 4e divisie, behaalde Tess van Waarde het zilver met een hele mooie vloeroefening wat haar de hoogste punten opleverde. Fiona Karelse werd 9e met de hoogste punten voor haar balkoefening.

In de categorie jeugd G 5e divisie won Noa van der Weiden de zilveren medaille, Noémi Cappon werd 5e, Tess Koomen 7e, Yenthe Ganzeman 14e en Yinthe Neels eindigde op de 17e plaats.

In de avond was het de beurt aan de laatste 2 turnsters, de categorie Junior F 5e divisie. Ilse Boomsma won daar het zilver door mooie scores neer te zetten op zowel brug, balk als vloer. Romeé Ots eindigde op de 23e plaats, helaas had ze wat pech op de toestellen brug en balk.

Zondag was het de beurt aan de senioren D 4e divisie. Anne van Strien behaalde daar een 16e plaats, Roxanne Cappon werd 19e met een mooie score voor haar vloeroefening (6e) , Isa van Waarde eindigde op de 22e plaats, met de hoogste score voor het toestel sprong (2e).

Meer uit Reimerswaal

Puzzel er rijdend op los in en om Kapelle met Fruitteeltrit

KAPELLE - MAC "de Bevelanden" organiseert een leuke puzzelrit, zonder controles, door enkele kernen en het buitengebied van de mooie gemeente Kapelle. 

1 dag geleden
Dijk bij Wemeldinge 'aangekleed' met toiletvoorziening en zonnebrandpaal en krijgt opgang voor mindervaliden

WEMELDINGE - Op de dijk bij Wemeldinge heeft de Kapelse wethouder Jon Herselman vrijdag de nieuwe zonnebrandpaal, met gratis zonnebrandcrème, in gebruik genomen. Ook is er een toiletvoorziening geplaatst.

2 dagen geleden
Jan-Willem de Coninck is eerste buurtwerker in Reimerswaal: 'Ik kom voor allerlei zaken bij mensen over de vloer'

KRUININGEN - Sinds begin maart heeft de gemeente Reimerswaal voor het eerst een buurtwerker. Jan-Willem de Coninck is met veel enthousiasme intussen al zo'n vier maanden bezig. Inmiddels is hij letterlijk en figuurlijk een stuk meer wegwijs geworden in Kruiningen en Yerseke, de dorpen waarvoor hij actief is.

2 dagen geleden
Lezersfoto van de week van een supercel

KAPELLE - Wat een prachtige foto van de supercel, de zware onweerswolk, vorige week dinsdag genomen bij de Spaartweg in Kapelle. Het is de 'Lezersfoto van de week' geworden in de Reimerswaalse & Kapelse Bode.

3 dagen geleden
Open dagen bij Kunst Kring Reimerswaal in Yerseke

YERSEKE - Tot half september staan op de zaterdagen van 11.00 tot 16.00 uur de deuren weer open bij de Galerie van de Kunst Kring Reimerswaal in Yerseke.

3 dagen geleden
Krabbendijke krijgt repaircafé

KRABBENDIJKE - Krabbendijke krijgt een repaircafe in dorpshuis de Meiboom.

5 dagen geleden
Jaarlijkse boompjesuitdeelactie groeit in Zeeland

Dit jaar zullen meer dan 36.000 boompjes hun weg vinden naar particuliere tuinen in Zeeland tijdens de jaarlijkse Gratis Boompjes Uitdeelactie! Vorig jaar werden al 18.000 jonge bomen uitgedeeld, maar dankzij een bijdrage van DELTA Energie kunnen we dat aantal nu verdubbelen.

6 dagen geleden