Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zilver voor turnsters G.V. Olympia Kapelle

Zilver voor turnsters G.V. Olympia Kapelle

KAPELLE - Afgelopen zaterdag was voor een ander deel van de selectieturnsters van G.V. Olympia Kapelle hun 1e voorwedstrijd in Fijnaart. Na twee jaar geen wedstrijden te hebben geturnd, was dat best heel spannend, maar wat hebben ze allemaal hun best gedaan! 3 turnsters van onze vereniging kwamen zelfs op het podium, Tess van Waarde, Ilse Boomsma en Noa van der Weiden wonnen alle drie een zilveren medaille.

In de categorie supplement 5 pupil 2 dat zijn de jongste wedstrijdturnsters van onze vereniging, wist Daphne Weststrate een mooie 5e plaats te behalen, Inke van Eck werd 12e in diezelfde categorie.
In de categorie jeugd F 4e divisie, behaalde Tess van Waarde het zilver met een hele mooie vloeroefening wat haar de hoogste punten opleverde. Fiona Karelse werd 9e met de hoogste punten voor haar balkoefening.

In de categorie jeugd G 5e divisie won Noa van der Weiden de zilveren medaille, Noémi Cappon werd 5e, Tess Koomen 7e, Yenthe Ganzeman 14e en Yinthe Neels eindigde op de 17e plaats.

In de avond was het de beurt aan de laatste 2 turnsters, de categorie Junior F 5e divisie. Ilse Boomsma won daar het zilver door mooie scores neer te zetten op zowel brug, balk als vloer. Romeé Ots eindigde op de 23e plaats, helaas had ze wat pech op de toestellen brug en balk.

Zondag was het de beurt aan de senioren D 4e divisie. Anne van Strien behaalde daar een 16e plaats, Roxanne Cappon werd 19e met een mooie score voor haar vloeroefening (6e) , Isa van Waarde eindigde op de 22e plaats, met de hoogste score voor het toestel sprong (2e).

Meer uit Reimerswaal

Nieuwbouw kerk Yerseke geopend tijdens Dag van de Bouw

YERSEKE - Tijdens de Dag van de Bouw, zaterdag 17 juni, kan in Yerseke de nieuwbouw van de kerk van de Gereformeerde Gemeente aan de Steeweg worden bekeken. Van 10 tot 16 uur zet Bouwbedrijf Boogert de poorten open en kunnen bezoekers de voortgang van de nieuwbouw zien.

11 uur geleden
Zaterdag is het Zeeuwse Veteranen Dag in Middelburg

MIDDELBURG - Op zaterdag 10 juni is er weer een Zeeuwse Veteranen Dag. Sinds vorig jaar is gekozen om de activiteiten van deze dag op het Abdijplein van de Zeeuwse Hoofdstad te organiseren. Dit houdt in dat er geen parade door de stad komt en ook geen defilé op de Markt.  

1 dag geleden
Neergestort vliegtuig bij Rilland blijkt loos alarm

RILLAND - In de omgeving van Rilland hebben hulpverleners gezocht naar een mogelijk neergestort sportvliegtuigje. Er kwam omstreeks 14.50 uur een melding binnen bij de meldkamer van de politie.

1 dag geleden
Final League bij v.v. Kapelle om voetbal voor meiden te promoten

KAPELLE - Iedereen is zaterdag welkom op het complex van v.v. Kapelle voor de Final League. Deze dag promoot voetbal onder meiden. Er zijn wedstrijden en allerlei andere activiteiten. Danique Tolhoek, oud-speelster van Kapelle en vanaf volgend seizoen uitkomend in Ajax 1, verzorgt de prijsuitreiking.

1 dag geleden
Truckrit van Davogé weer terug

OOSTDIJK - Afgelopen zaterdag vond de negentiende editie van de jaarlijkse truckrit van stichting Davogé na lange tijd weer plaats. Een hartverwarmend evenement dat speciaal is georganiseerd voor mensen met een beperking. Er was niet alleen de bekende truckrit, maar ook een spelletjesprogramma, verschillende demonstraties van onder ander de brandweer en nog veel meer.

2 dagen geleden
Urker Mans Formatie treedt op in Yerseke

YERSEKE - Op zaterdag 10 juni hoopt de Urker Mans Formatie een concert te verzorgen in de Herv. kerk van Yerseke. De UMF is een unieke groep van 13 schitterende zangstemmen onder leiding van de ervaren dirigent Martin Mans. Zij zullen een mix van psalmen en geestelijke liederen zingen. Hugo van der Meij (piano) en Jolanda van de Wege (panfluit) zullen de Formatie muzikaal begeleiden en muzikale intermezzo’s laten horen.

2 dagen geleden
Brandweer haalt schaap uit slootkant bij Yerseke

YERSEKE - De brandweer is maandagavond rond 19:30 uur opgeroepen om een schaap uit de slootkant te halen in de Yerseke Moer. Het schaap is op nog onbekende manier buiten de omheining gekomen en stond de spuitgasten uit Yerseke schaapachtig aan te kijken bij hun aankomst.

2 dagen geleden