Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zevende editie van Kees Wessels wandeltocht

Zevende editie van Kees Wessels wandeltocht

SINT-MAARTENSDIJK - Wandelsportvereniging Oosterscheldestappers uit Sint-Maartensdijk houdt op zaterdag 23 februari de zevende editie van de Kees Wessels wandeltocht.

Iedereen, wel of geen lid van een wandelclub, geoefend of niet, jong of oud die eens lekker wilt gaan wandelen kan meedoen aan deze tocht. De routes gaan langs het Nationaal Park Oosterschelde en gaan over diverse dijken met prachtige vergezichten zowel binnen- als buitendijks. Afhankelijk van de gekozen wandelafstand gaan de routes verder door de Thoolse polders rondom de dorpen Sint Maartensdijk, Poortvliet en Scherpenisse.

Vanaf 8.00 uur is de startlocatie Haestinge aan de Sportlaan in Sint Maartensdijk geopend. De te wandelen afstanden zijn 5-10-15-20 en 30 kilometer. Kijk voor meer informatie: www.oosterscheldestappers.nl

Meer uit Tholen

Impact van grote storing valt mee in de regio, Bravis heeft geen problemen

Een grote computerstoring zorgt vrijdag wereldwijd voor problemen. De storing is ontstaan door een fout in de software van cybersecuritybedrijf Crowdstrike. Onder andere enkele ziekenhuizen en luchthavens kampen met grote problemen. Bravis ziekenhuis in Roosendaal en Bergen op Zoom is niet getroffen door de storing. "In onze regio is een relatief klein aantal storingen bekend", laat de veiligheidsregio Midden-West-Brabant weten.

38 minuten geleden
Luchthavens en bedrijven plat door wereldwijde Windows-storing

BRABANT - Een fout in een automatische update van de antivirus-software van Crowdstrike veroorzaakt wereldwijd ernstige computerproblemen, waardoor Windows systemen vastlopen en niet opstarten. Bedrijven en organisaties, waaronder luchtvaartmaatschappijen en McDonald's, ondervinden grote hinder terwijl Crowdstrike aan een oplossing werkt.

4 uur geleden
Streekmuseum de Meestoof zoekt vrijwilligers

SINT-ANNALAND - Het Streekmuseum de Meestoof is in 1973 opgericht en wordt volledig door vrijwilligers gerund. "Ons museum heeft vanaf de oprichting een gestage groei doorgemaakt en is nu naarstig op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse functies", laat het museum weten.

6 uur geleden
Bouw St. Anna Harbour Resort officieel van start: 'Gaan als warme broodjes!'

SINT-ANNALAND - Het St. Anna Harbour Resort in Sint-Annaland groeit in rap tempo. Alexander Snoodijk, de gedreven ontwikkelaar achter dit ambitieuze project, heeft na de vlotte verkoop van de eerste zeventien appartementen in 'OostDock', ook vaart gezet achter de verkoop van zeventien appartementen in 'WestDock'. De bouw van de appartementen van 'Westdock' zijn donderdagmiddag van start gegaan. 

22 uur geleden
Havendag Stavenisse is in aantocht

STAVENISSE - Op 20 juli vindt de Havendag Stavenisse plaats. Die dag is er onder andere een braderie, een havenfeest met live muziek en zijn er activiteiten voor kinderen. Het belooft een gezellige en tropisch warme dag te worden.

1 dag geleden
Weerbericht: 'Tropische dagen op komst'

BREDA - Goed nieuws voor vakantiegangers in eigen land! Er is eindelijk mooi weer op komst. Vandaag belooft een zonnige en aangename dag te blijven, maar ook de komende dagen verlopen droog en ronduit zonnig bij temperaturen die flink oplopen. 

1 dag geleden
Bijna 30.000 euro voor lokale initiatieven dankzij Windfonds Krammer

SINT PHILIPSLAND - Deze maand was het weer zo ver. Windfonds Krammer overhandigde de cheques van de eerste ronde in 2024, waarmee ze projecten in de omgeving (mede) financiert.

2 dagen geleden