Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zestien teams nemen het tegen elkaar op tijdens Borsele Sloepoort Cup

Zestien teams nemen het tegen elkaar op tijdens Borsele Sloepoort Cup

NIEUWDORP - De Borsele Sloepoort Cup (BSC) verwelkomt dit jaar zestien voetbalclubs op de sportvelden van Nieuwdorp.

De BSC geldt voor veel standaardelftallen als voorbereiding op het nieuwe seizoen. De 33e editie vindt plaats op vijf speeldagen tussen 10 en 24 augustus.

Vijftien teams komen uit Zeeland, Jeka uit Bavel vertegenwoordigt Noord-Brabant. De teams spelen in vier poules van vier. De organisatie heeft gekozen voor het Nations League-model. Clubs van ongeveer hetzelfde niveau nemen het tegen elkaar op, zowel in de poule als op de finaledag.

Poules

In poule A zitten Arnemuiden, Zeelandia Middelburg, Oostkapelle en VC Vlissingen. Zij spelen op 10 augustus hun voorronde en op 14 augustus de finale. In poule B1 komen Kapelle, Serooskerke, RCS en Jeka uit. Zij spelen op 17 augustus en 24 augustus.

Poule B2 bestaat uit Nieuwdorp, VCK, Terneuzen en Meeuwen. Zij spelen op dezelfde data als de teams in poule B1. Patrijzen, DwO’15, MZVC en VC Vlissingen vormen poule C.

Zij spelen op 20 augustus een voorronde en de finale op 24 augustus.

Meer uit Beveland

Binnenkijken bij Ambachtscentrum Goes: Romy en Dennis zijn creatieve duizendpoten

GOES - In het Ambachtscentrum in Goes staat het atelier van illustratoren Romy Sterkman en Dennis Menheere vol met hun handwerk. Romy, die ook styliste en hoedenontwerpster is, verkoopt er ook vintage kleding.

5 uur geleden
Busje op z'n kop in sloot bij Westerscheldetunnelweg

BORSSELE - Langs de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Borssele is donderdagmiddag een personenbusje op zijn kop in een ondiepe sloot beland.

10 uur geleden
Haags trio Goldband sluit Bevrijdingsfestival Zeeland af

VLISSINGEN - Het Bevrijdingfestival Zeeland wordt afgesloten door de Haagse formatie Goldband,  bekend van hits als ‘Stiekem’ en ‘Noodgeval’. Het Bevrijdingsfestival Zeeland wordt gehouden op 5 mei op diverse podia in de Vlissingse binnenstad.

10 uur geleden
Zeeland barst uit muzikale voegen op 1 april

MIDDELBURG - Deze week staat ook heel Zeeland in het teken van muziek! Muziekschool Zeeland trekt regionaal de kar van de landelijke Kindermuziekweek met een bomvol programma aan toffe activiteiten en optredens. Zo gaat de rijdende concertzaal Classic Express in Tholen langs basisscholen én wordt de week afgesloten met een open dag van Muziekschool Zeeland op diverse plaatsen op 1 april.

11 uur geleden
Banenmarkt 'Werken in Zeeland' in theater de Mythe in Goes

GOES - Theater de Mythe in Goes is donderdag omgetoverd tot de gratis toegankelijke banenmarkt ‘Werken in Zeeland’. Van 10.00 tot 15.00 uur is dit dé plek om de Zeeuwse arbeidsmarkt te ontdekken en in contact te komen met toonaangevende werkgevers. Een recordaantal van 55 bedrijven presenteert zich hier. 

15 uur geleden
Burgemeester na bezoek bouw kerncentrale Engeland: 'Heeft weg voor Borsele verhelderd'

HEINKENSZAND - Daags na zijn bezoek aan de bouwlocatie van een nieuwe kerncentrale in zuidwest-Engeland zijn nog niet alle indrukken en opgedane informatie bezonken bij burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele. Hij kan wel zeggen terug te kijken op een nuttig bezoek, in voorbereiding op de mogelijke komst van twee nieuwe kerncentrales bij Borssele. Bij het Britse plaatsje Cannington is in 2018 de bouw van een kerncentrale gestart. “Dat zou ons voorland kunnen zijn”, vertelt Dijksterhuis. “Al is de situatie niet één op één te vergelijken, het was goed om daar te zien wat de effecten van de bouw zijn en waarmee we allemaal rekening moeten houden voor ons voorwaardenpakket.”

1 dag geleden
Vrouw rijdt met auto tegen boom en belandt in greppel Kortgene

KORTGENE - Een automobiliste is dinsdagavond met haar voertuig van de Oudedijk bij Kortgene gereden en in een greppel tot stilstand gekomen.

1 dag geleden