Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zes nieuwe patiënten met coronavirus in Zeeland

Zes nieuwe patiënten met coronavirus in Zeeland

GOES - In Zeeland zijn er van zondag op maandag zes nieuwe patiënten positief getest op het coronavirus.

Drie patiënten komen uit Tholen, de anderen uit Hansweert, Lewedorp en Vlissingen. Het aantal positief geteste mensen staat in Zeeland op 63.

Twee Zeeuwen zijn overleden aan de ziekte. Het werkelijke aantal besmettingen ligt hoger, omdat niet iedereen meer wordt getest. 


 

Meer uit Middelburg

Inschrijving Zeeuwse Boekenprijs opent op 15 mei 2024

MIDDELBURG - De Zeeuwse Boekenprijs (ZBP) 2024 heeft dit jaar een paar belangrijke wijzigingen ten opzichte van eerdere edities. Zo is de jaarlijkse inschrijftermijn voor deelname een maand vervroegd (15 mei t/m 15 juni 2024), is er geen PZC Publieksprijs meer en is het prijzengeld verhoogd naar € 5000,-. Aanmelden gaat via de website van de ZB.

8 uur geleden
Leute meej de meute! Muziekfestival Hrieps gaat zaterdag 11 mei van start

Middelburg - Vandaag zijn de kinderen aan de buurt op Junior Hrieps, zaterdag 11 mei kunnen de volwassen gaan feesten op de 28e editie van het muziekfestival in Grijpskerke. 

12 uur geleden
Vrijdag 10 mei Open Boerderijdagen

Middelburg - Vrijdag 10 mei stellen boerderijen verspreid over heel Nederland hun erf open voor publiek. Jong en oud kan het boerenleven van dichtbij ervaren. 

14 uur geleden
Meer dialect in De Zeeuwse Top 40 van 2024, Roller Coaster blijft favoriet

OOST-SOUBURG - Bijna 4000 liefhebbers van muziek uit Zeeland hebben dit jaar hun stem uitgebracht op de Zeeuwse Top 40. Dat leverde voor de achttiende keer een lijst op met de veertig populairste nummers van Zeeuwse bodem, met op plek 1 Roller Coaster van Danny Vera. 

15 uur geleden
'Bij de ontmoetingsplek worden we tenminste niet weggestuurd'

MIDDELBURG - Een ontmoetingsplek voor jongeren waar je jezelf kan zijn zonder constant in de gaten te worden gehouden, dat wilden Romaisa, Lucia en Wanisha in hun wijk. Het was niet zomaar geregeld. Ze moesten aanschuiven bij wijktafels, gesprekken voeren met de wethouder en veel geduld hebben. Maar het is ze gelukt: vrijdag 10 mei wordt de ontmoetingsplek voor jongeren in Dauwendaele officieel geopend.  In gesprek met Romaisa, Lucia en jongerenwerker Jos Wight,  over 'hun' ontmoetingsplek. 

1 dag geleden
Het vernieuwde schoolplein van basisschool Het Talent: van grijze betonblokken naar weelderig groen

MIDDELBURG - Woensdag 8 mei vond de feestelijke heropening van het vernieuwde schoolplein van Basisschool Het Talent plaats. Een paar weken eerder was de Werkgroep Groene Handjes gestart met hun missie: het omtoveren van het grijze, betonnen schoolplein tot een levendige oase van groen.

1 dag geleden
Junior Hrieps morgen van start

GRIJPSKERKE - Vrijdag 10 mei 2024 gaat Mini Mundi Junior Hrieps van start. 

1 dag geleden