Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

 Zeilen in Zeeland? Dat doe je met SailForce!

Zeilen in Zeeland? Dat doe je met SailForce!

Niets is zo ontspannend als een frisse neus halen op de Oosterschelde. De zilte geur, de wind en de weidsheid van het water, het is iedere keer weer een belevenis. Schipper Marco van Dijke verzorgt met zijn bedrijf SailForce unieke zeiltochten, teamactiviteiten en groepsarrangementen in Zeeland. Met SailForce zeil je vanuit Wemeldinge zo de Oosterschelde op, met één of meerdere sportieve kajuitjachten. Zeilervaring is niet nodig, dus scheep in en stap aan boord. Marco was als kind al dol op zeilen. Hij begon met een kleine zeilboot op de Thoolse Eendracht en ging op vakantie met platbodems en later kajuitzeilboten. Sinds 2000 woont Marco samen met zijn vrouw Monica op het Wemeldingse Sluisplateau . De aanschaf van een eigen schip was toen een logische keuze. Zes jaar later startten Marco en Monica het zeilbedrijf SailForce en verzorgen zij volledige zeilarrangementen.

In de zomer nog iets gezelligs doen met je collega’s?
Een onderlinge zeilregatta biedt je de perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Je start met het kennismaken met elkaar en met het zeilen. “Zeilervaring is echt niet nodig. Goede zin om er een leuke dag van te maken wel!”, aldus Marco. Na de introductie start de onderlinge wedstrijd. Tussendoor is er natuurlijk tijd om te relaxen met een drankje. Je sluit de dag af met een gezellige ‘apres sail’. 

Liever wat meer ontspannen tijdens de bedrijfsactiviteit?
Ook dat kan! Kies dan voor een relaxte zeiltocht en geniet van de Oosterschelde, het grootste Nationale Park van Nederland. De Oosterschelde is een uniek gebied, een dynamische wereld van wind, water, slikken en schorren.  Desgewenst meren we voor de lunch aan in een gezellige, Zeeuwse havenplaats. Wil je meer te weten komen over Zeeuwse oesters? Dan combineren we de vaartocht met een oesterproeverij in Yerseke.

SailForce stelt jouw bedrijfsactiviteit graag op maat samen. Zo kun je erop vertrouwen dat het programma precies aansluit bij jouw wensen. Benieuwd? Profiteer in juli en augustus van de zomerprijzen bij SailForce. Vraag vrijblijvend een offerte: (LINK: https://zeilenzeeland.nl/aanvraag-offerte.html). Naast zakelijke bedrijfsactiviteiten biedt SailForce ook volop particuliere activiteiten. Zo kun je een keertje kennismaken met zeilen of een lekkere ‘frisse neus’ halen op de Oosterschelde. Marco biedt daarvoor korte zeiltochten (zomerzeilen) op de Oosterschelde, die je zelfs per persoon kunt boeken. Daarvoor vaart Marco iedere dinsdag, woensdag en donderdag om 14.00 uur uit, vanuit de jachthaven van Wemeldinge. Op vrijdag en zaterdag kun je om 20.00 uur genieten van een sunset sailing. (LINK:https://www.zeilenzeeland.nl/arrangementen/zomerzeilen.html

Zomerzeilen: “Ik neem je mee op de Oosterschelde op een moderne en sportive kajuitjacht. Zo ervaar je zelf het zeilen, mag je sturen en natuurlijk genieten van de prachtige natuur om je heen. Het kan en mag allemaal bij SailForce en je krijgt zelfs een gratis drankje aan boord!”  

Ontdek alles over SailForce via https://www.zeilenzeeland.nl

Meer uit Zeeland

Ook zakelijk rij je ‘MONO’: deze ondernemers bewijzen dat het werkt

Dat het onverstandig is om je berichten te lezen of schrijven via je smartphone terwijl je aan het rijden bent, weet iedereen. Maar hoe zorg je dat al je collega’s daadwerkelijk stil staan bij verkeersveiligheid en ook tijdens zakelijke ritten verantwoord – ofwel ‘MONO – op pad gaan? Twee Zeeuwse ondernemers delen hun succesvolle aanpak. ,,Een schop onder de kont hóeft niet altijd.”   6 november 2023, 13:28 Niets menselijks is ons vreemd: zodra er een bericht binnenkomt op je telefoon, wil je daar van nature meteen op antwoorden. Ook wanneer dat achter het stuur gebeurt. Maar dat die impuls ronduit gevaarlijk is – zeker terwijl je aan het verkeer deelneemt – is ook algemeen bekend. Het is dan ook niet voor niets dat de overheid al jaren bewustzijn rondom dit thema creëert met diverse MONO-campagnes.

1 week geleden
Stichting Zeeuwse Wensambulance

Onze stichting bestaat sinds november 2022 en bestaat volledig uit Zeeuwse vrijwilligers (bestuur, verplegers, chauffeurs en handlangers). Zeeuwen voor Zeeuwen uit de hele provincie om een laatste wens in vervulling te laten gaan.

1 week geleden
Bestel je gratis ticket voor Contacta 2023

Vitaliteit als sleutelrol in jouw succes Dit jaar wordt vitaliteit centraal gesteld, en dat is van cruciaal belang voor elk aspect van je leven, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Ontdek hoe het verbeteren van je welzijn een sleutelrol kan spelen in het bereiken van succes.

1 maand geleden
Opening Contacta op 7 november

Op dinsdag 7 november wordt Contacta GEOPEND! Om 16:00 uur vieren we de 35e editie van Contacta met OESTERS en CHAMPAGNE tijdens de openingsborrel waar jij bij kunt zijn. Na de feestelijke openingsborrel is er genoeg te beleven. Ga langs bij ruim 210 exposanten of ga om 17:00 uurnaar de inspirerende sessie over werken aan vitaliteit en aantrekkelijk ondernemerschap van Van Mossel. Je kunt je voor deze workshop hier aanmelden. 

1 maand geleden
Twee sterke Zeeuwse accountantskantoren worden één

Moore DRV en Rijkse Accountants en Adviseurs smelten per 1 januari 2024 samen. Respectievelijk ruim 100 en 68 jaar geschiedenis en betrokkenheid bij de provincie worden verbonden om in de toekomst nog sterker te zijn als werkgever, dienstverlener in de echte economie en belangenbehartiger voor de provincie. Beide organisaties benadrukken dat de trots op de eigen organisatie, de overeenkomstige culturen en de potentie die zij zien in Zeeland de aanleidingen zijn om de toekomst samen in te gaan. Beide kantoren willen goed gekwalificeerde mensen behouden en werven voor Zeeland, om de ondernemende Zeeuwse bedrijven goed te kunnen blijven ondersteunen. Dat betekent dat er flink wordt geïnvesteerd in de werving van medewerkers, in het bieden van ruime ontwikkelingsmogelijkheden en flexibiliteit in arbeidsuren en –plaatsen, en in goede arbeidsvoorwaarden. Ook het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening is belangrijk voor zowel medewerkers als cliënten.

1 maand geleden
Impuls Zeeland organiseert eerste editie Week van de Export

Internationaal zakendoen is de sleutel tot groei en continuïteit voor het bedrijfsleven. Het opent deuren naar nieuwe markten, vergroot de concurrentiekracht en biedt mogelijkheden voor innovatie en samenwerking op wereldwijde schaal. Juist in economisch onzekere tijden is het van groot belang dat bedrijven kansen spreiden over diverse afzetmarkten. Om ondernemers hierbij te helpen en ondersteunen, organiseren wij dit jaar voor het eerst de Week van de Export. Van maandag 9 t/m vrijdag 13 oktober wordt een gevarieerd programma aangeboden. Ondernemers kunnen deelnemen aan masterclasses, interactieve workshops, waardevolle netwerkbijeenkomsten en meer. Zakenpartners in het buitenland, hoe vind je die eigenlijk? Wat als ze niet zo betrouwbaar blijken te zijn als je dacht? Welke landen bieden de grootste kans op exportsucces? Hoe zit het met de per land verschillende wet- en regelgeving? Al deze vragen worden beantwoord tijdens de Week van de Export.

2 maanden geleden
Zeker Zeeuws streekproducenten in de spotlights

Op de leukste, meest duurzame, vriendelijkste of gewoonweg je favoriete Zeeuwse streekproducent kan 27 september tot 10 oktober 2023 een online stem worden uitgebracht. Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct organiseert voor het 4e jaar op rij de onlinepublieksverkiezing ‘Streekproducent van het Jaar’. Meer dan 120 streekproducenten bestaande uit vissers, kwekers, boeren, tuinders, maar ook slagers, bakkers en bierbrouwers, wijnmakers, de zoutzieder en alle anderen met een Zeker Zeeuws gecertificeerd streekproduct dingen dit jaar opnieuw mee voor de eervolle titel ‘Streekproducent van het Jaar 2023’.

2 maanden geleden