Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zeezwemtochten Zwemmen Langs Walcheren 2022

Zeezwemtochten Zwemmen Langs Walcheren 2022

ZOUTELANDE - Het zeezwemmen is nog steeds ongekend populair en steeds meer waterliefhebbers weten de weg te vinden naar de zeezwemtochten van Zwemmen Langs Walcheren. 

In 2022 organiseert de Stichting Zwemmen Langs Walcheren de onderstaande tochten:

- Woensdag 27 juli: Dishoek – Zoutelande (4,5 km)
- Woensdag 3 augustus: Vlissingse Zeezwemrace (1,85 km)
- Woensdag 10 augustus: Westkapelle – Zoutelande (3,4 km)
- Woensdag 31 augustus: Vlissingen – Zoutelande (7,9 km)

Voor elke tocht zijn er 250 plaatsen beschikbaar. Bij iedere zwemtocht zijn de zwemmers verdeeld onder een viertal categorieën, te weten dames senioren, heren senioren, dames junioren, heren junioren. Er kan per tocht worden ingeschreven, de kosten bedragen 10 per tocht. Inschrijven is mogelijk tot 20:00 uur op de dag voorafgaand aan een tocht. . Voor de tocht op 27 juli is het helaas momenteel niet meer mogelijk om in te schrijven vanwege de vele belangstellenden. Kijk voor meer informatie op www.zwemmenlangswalcheren.nl.


Meer uit Middelburg

Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

1 dag geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

1 dag geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

2 dagen geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

2 dagen geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

4 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

1 week geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

1 week geleden