Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zeeuws Woongenot behaalt Keurmerk Veiligvoedsel

Zeeuws Woongenot behaalt Keurmerk Veiligvoedsel

MIDDELBURG - Op 20 mei 2022 is het certificaat uitgereikt voor het behalen van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl voor de woonvorm bij Zeeuws Woongenot. Dit gebeurde tijdens een feestelijke uitreiking bij Villa Rittenborgh van Zeeuws Woongenot te Middelburg. De heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, heeft tijdens deze feestelijke uitreiking het certificaat overhandigt aan mevrouw Hennie Altena, teamleidster bedrijfsvoering bij Zeeuws Woongenot.

Met het Keurmerk Veiligvoedsel.nl toont Zeeuws Woongenot aan dat zij voldoen aan de waren wettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een organisatie een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring.Na een toetsing op bijna 250 onderdelen, behaalde Zeeuws Woongenot een 9,14, waarmee het keurmerk ruimschoots is behaald! Tevens behaalt Zeeuws Woongenot, Villa Rittenborgh met dit bijzonder hoge eindcijfer de hoogste score van Zeeland.

Zeeuws Woongenot
Het Zeeuws Woongenot is een initiatief van Ronald de Feijter en Jacqueline de Winter. De jarenlange ervaring van Jacqueline in de zorg en de perfectie van Ronald hebben ze gesterkt om te starten met een particuliere woonzorgvilla Villa Rittenborgh aan de J. V. Sprengerlaan in Middelburg. Deze luxe zorgvilla biedt wonen en genieten op hoog niveau in een bosachtige omgeving met een eigen grote tuin.

Het Keurmerk Veiligvoedsel.nl
Veilig voedsel is voor iedereen de eerste levensbehoefte. Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor herkenbare en werkbare voedselveiligheid in Nederland. Met de introductie van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl is een zorginstelling in staat aan haar bewoners haar kookkwaliteit te tonen. De bewoners krijgen hierdoor de door velen verlangde keuze voor veilig en lekker eten.Jaarlijks worden 600.000 tot 700.000 mensen ziek door het eten van besmet voedsel. Per jaar bezoeken gemiddeld 25.000 mensen een huisarts met klachten die veroorzaakt worden door een voedselinfectie en/ of een voedselvergiftiging.

Meer uit Middelburg

Verrassende experimenten van NEMO Science Museum te zien in Middelburg

MIDDELBURG - NEMO Science Museum bestaat 100 jaar. Een eeuw lang nieuwsgierigheid en dat wordt gevierd. Speciaal voor dit jubileum trekt het Amsterdamse wetenschapsmuseum het land in met de NEMO Science Tour. Op zaterdag 7 oktober komt NEMO naar Middelburg met het Science Spektakel.

1 dag geleden
De NK Surftour 2023 in Domburg

DOMBURG -  Op zaterdag 23 september ging de NK Surftour 2023 van start in Domburg. Tijdens dit officiële Nationaal Kampioenschap Golfsurfen wordt er in vier categorieën gestreden voor de officiële titel Nederlands Kampioen.

1 dag geleden
Verras een mantelzorger uit Veere of Middelburg, tijdens Dag van de Mantelzorg 2023

MIDDELBURG/DOMBURG - Op 10 november 2023 is het de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden mantelzorgers in het zonnetje gezet als bedankje voor de zorg die zij verlenen aan een partner, kind, ouder(s), broer of zus of iemand anders uit hun netwerk. Manteling doet natuurlijk ook mee met een actie voor mantelzorgers uit de gemeenten Middelburg en Veere.

2 dagen geleden
Zeeland heeft weer drie Groene Stranden

VROUWENPOLDER - Vandaag, op 25 september 2023, zijn de stranden bij Oranjezon, Neeltje Jans en de Verklikkerplaat bij Renesse opnieuw benoemd tot Groen Strand. De natuur krijgt op deze stranden meer ruimte dankzij de actieve inzet van betrokken strandvrijwilligers, gemeenten en ondernemers.

2 dagen geleden
Eerste minifestival van Zeeuwse coverbands

MIDDELBURG - Muziekliefhebbers opgelet…! Onder de naam Band on the Run barst vrijdag 29 september in het Middelburgse Poppodium De Spot de eerste editie los van het minifestival De Zeeuwse Coverbands. Tijdens dit muziekfestijn treden drie Zeeuwse coverbands op: D-Four and More, Recovery en Blues Stuff.

2 dagen geleden
Twee feestelijke Domburgse avonden in Het Schuttershof

DOMBURG - In 1223 verleenden de Hollandse Graaf Floris IV en de Burggraaf van Zeeland, Dirk van Voorne, stadsrechten aan Domburg. 800 jaar stadsrechten wordt het hele jaar gevierd in Domburg met door vrijwilligers verzorgde activiteiten, die de inwoners samenbrengen.

2 dagen geleden
Peter Roeland maakt comeback in landelijke tafeltennis

ARNEMUIDEN - In de uitwedstrijd tegen Avanti hadden de tafeltennissers van Arnemuiden 1 zaterdag de winst voor het grijpen. De afsluitende dubbelwedstrijd ging echter met 11-8 in de vijfde game verloren. Zodoende werd het 7-6 voor het team uit Hazerswoude-dorp.

2 dagen geleden