Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zeelandbrug is maandagnacht dicht voor verkeer

Zeelandbrug is maandagnacht dicht voor verkeer

MIDDELBURG - De Zeelandbrug is in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 februari afgesloten voor alle verkeer

Tijdens het regulier onderhoud wordt het wegdek geveegd en wordt de noodbediening van het beweegbare gedeelte getest. De afsluiting is tussen 00.00 en 05.00 uur. Omrijden kan via de Stormvloedkering; bij de Zeelandbrug en de toeleidingswegen worden informatieborden geplaatst.

Op de Zeelandbrug worden regelmatig onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, gemiddeld een keer in de maand in de nacht.

Meer uit Middelburg

Voorzitter Keti Koti Zeeland Angelique Duijndam: 'Ik heb het verleden nodig om het heden te begrijpen'

MIDDELBURG -  Maandag 1 juli vond de Keti Koti herdenking plaats in Middelburg. Tijdens Keti Koti wordt de afschaffing van de slavernij herdacht en gevierd. Hoe kijkt Angelique Duijndam, voorzitter Keti Koti Zeeland, terug op de viering? 

11 uur geleden
Zondag 28 juli Parkconcert van Duo Deseo in het Stadspark Molenwater

MIDDELBURG - Zondag 28 juli weer een concert in het Molenwaterpark. Als Duo Deseo verleiden gitarist Maarten Vandenbemden en celliste Ann Van Hecke je met zomerse en zuidelijke klanken. Met Zuid-Amerikaanse, Spaanse en Catalaanse muziek van onder meer Astor Piazzolla, Federico Garcia Lorca, Isaac Albéniz, en Manukl De Falla. 

15 uur geleden
Woning aan Kuiperspoort 4 in Middelburg gesloten wegens drugs

MIDDELBURG - Op last van de (loco)burgemeester van de gemeente Middelburg is donderdag een woning aan Kuiperspoort 4 in Middelburg voor drie maanden afgesloten wegens drugsgerelateerde criminaliteit. 

18 uur geleden
Gemeente Veere adviseert: 'Zet je fiets dubbel op slot'

DOMBURG - De gemeente Veere neemt deel aan landelijke campagne 'Staat-E-lekker'. Die drukt fietsers op het hart hun fiets goed op slot te zetten. Het liefst met een tweede slot.

19 uur geleden
Kloostergangen in abdij Middelburg dicht na vallen steen

MIDDELBURG - De kloostergangen in het Middelburgse abdijcomplex zijn gesloten, omdat er een stuk natuursteen vanuit de gewelven naar beneden is gevallen. Dat meldt de provincie Zeeland.

1 dag geleden
Van Trekkertrek naar polowedstijd in Aagtekerke

AAGTEKERKE - Aan de Herenweg, waar een paar dagen eerder nog trekkers reden en werd gefeest in de feesttent, galopperen over een paar dagen paarden rond. En dan niet vanwege een typisch Zeeuws rondje ringrijden, maar om polowedstrijden te rijden. Vrijdag 26 tot en met zondag 28 juli wordt op het terrein de Polo Cup Domburg georganiseerd. Jeroen van de Lindeloof vertelt  hoe dit bijzondere evenement in Aagtekerke is beland. 

1 dag geleden
Gezellige marktdag in Westkapelle

WESTKAPELLE - Woensdag  31 juli zijn er tussen 11.00 en 17.00 uur allerlei activiteiten te doen in en rondom het Polderhuis. In de Zuidstraat ter hoogte van het Polderhuis is er Brocante, Vintage en Ouwe Sannie te koop. In de Polderhuistuin is er een Creatief van eigen bodem markt en worden heerlijke smouters en wafels gebakken.

1 dag geleden