Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zeeland Sharks heeft de beste vmbo'ers van het land

Zeeland Sharks heeft de beste vmbo'ers van het land

GOES - Zeeland Sharks is donderdag eerste geworden tijdens de landelijke finales van de vmbo-vakwedstrijden Skills Talents.

Er deden 27 teams mee. De finales vonden plaats in de RAI in Amsterdam.

Tijdens Skills Talents binden vmbo’ers en mbo’ers uit alle provincies de strijd met elkaar aan op tal van vakgebieden. Uit Zeeland zaten leerlingen van CSW Toorop, Calvijn College, Lodewijk College en het Centrum voor Toptechniek in het team.

Goud

Zeeland Sharks was het beste provincieteam. Meerdere Zeeuwse teams vielen bovendien in de prijzen in hun categorieën. Er waren gouden plakken voor het Calvijn College Kerkpolder in de categorie Economie en ondernemen, Calvijn College Goes in Zorg en welzijn.

Verder was er zilver voor het Centrum voor Toptechniek in het vakgebied Media, vormgeving en ICT, Calvijn College Middelburg in Bouwen, wonen en interieur, Calvijn College Kerkpolder in Produceren, installeren en energie.

Meer informatie over de wedstrijden is te vinden op www.skills-talents.nl.

Meer uit Beveland

Auto belandt in sloot in buitengebied Borssele: Inzittenden naar het ziekenhuis

BORSSELE - In het buitengebied van Borssele is vrijdagavond een personenauto op zijn kop in een vrijwel droge sloot beland. Zeker twee personen raakten gewond.

1 uur geleden
Hele gebied Omnium en Hollandsche Hoeve in Goes voortaan rookvrij

GOES - Binnen mocht al niet meer gerookt worden, maar voortaan is het hele terrein van het Omnium en de Hollandsche Hoeve in Goes een rookvrije zone. 'Hier komen veel kinderen en we willen het goede voorbeeld geven', aldus de partijen in het gebied die hiervoor samenwerken.

17 uur geleden
Goes vernieuwt centrum-zuid, inwoners kunnen meedenken

GOES - De gemeente Goes presenteert een conceptplan voor de toekomst van het gebied centrum-zuid. Voordat de gemeenteraad hierover definitief besluit, kunnen inwoners tot maandag 1 april online meedenken en suggesties geven. Ook is er op maandag 18 maart een inloopavond over de nieuwe visie in buurthuis de Pit in Goes.

22 uur geleden
Ambachtenmarkt in Gasthuis Goes

GOES - Zaterdag 2 maart organiseert het activiteiten bureau van Zorggroep Ter Weel een ambachtenmarkt in het Gasthuis aan de Kievitlaan in Goes.

1 dag geleden
Zaterdag is het open dag bij gemeente Goes

GOES - De gemeente Goes opent haar deuren tijdens een open dag op zaterdag (2 maart) van 13.00 tot 16.00 uur. Op deze dag kunnen inwoners en andere geïnteresseerden een kijkje achter de schermen nemen en meer ontdekken over de activiteiten en diensten van de gemeente.

1 dag geleden
John Taks is de nieuwe bestuursvoorzitter van Adrz

GOES - Per 1 juni wordt John Taks voorzitter raad van bestuur van Adrz in Zeeland. Sinds december 2015 is hij voorzitter raad van bestuur van het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist en Doorn. Taks vertrekt met warme en gemengde gevoelens uit Utrecht, maar verheugt zich erg op zijn nieuwe uitdaging.

1 dag geleden
Defensie lonkt naar havengebied Vlissingen-Oost

VLISSINGEN-OOST - Het Ministerie van Defensie onderzoekt de mogelijkheden om een vaste plek in Vlissingen-Oost te krijgen voor de overslag van wapen- en troepentransporten. Het ministerie is daarover in overleg met de gemeente Vlissingen en Borsele en havenbedrijf North Sea Port.

1 dag geleden