Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zeeland fietst weer smak geld bij elkaar voor KWF

Zeeland fietst weer smak geld bij elkaar voor KWF

GOES - KWF heeft dit weekend weer een flinke smak geld ontvangen uit Zeeland.

Met de Ladies Night Ride en Delta Ride for the Roses is ruim 167.000 euro opgehaald.

De vrouwen haalden vrijdag 16.680 euro op met hun Ladies Night Ride. Zoals gebruikelijk was de start en finish op de Grote Markt in Goes. De vrouwen waren voor het eerst in plaats van een geel shirt gehuld.

Zeeuws-Vlaanderen

Zaterdag vond de Delta Ride for the Roses in Zeeuws-Vlaanderen plaats. De honderden deelnemers daar haalden maar liefst 151.288 euro op.

Het zijn niet de laatste bedragen die KWF heeft ontvangen uit Zeeland. Zondag 4 augustus vindt de Giro di Schouwen-Duiveland plaats. Ook dan fietsen honderden mensen voor het goede doel.

Landelijk

Klapstuk dit jaar is natuurlijk de landelijke Ride for the Roses, die zondag 15 september voor de derde keer plaatsvindt in Goes.

Inschrijven voor de verschillende routes kan nog via www.ridefortheroses.nl.[l]

Meer uit Beveland

Hele gebied Omnium en Hollandsche Hoeve in Goes voortaan rookvrij

GOES - Binnen mocht al niet meer gerookt worden, maar voortaan is het hele terrein van het Omnium en de Hollandsche Hoeve in Goes een rookvrije zone. 'Hier komen veel kinderen en we willen het goede voorbeeld geven', aldus de partijen in het gebied die hiervoor samenwerken.

2 uur geleden
Goes vernieuwt centrum-zuid, inwoners kunnen meedenken

GOES - De gemeente Goes presenteert een conceptplan voor de toekomst van het gebied centrum-zuid. Voordat de gemeenteraad hierover definitief besluit, kunnen inwoners tot maandag 1 april online meedenken en suggesties geven. Ook is er op maandag 18 maart een inloopavond over de nieuwe visie in buurthuis de Pit in Goes.

6 uur geleden
Ambachtenmarkt in Gasthuis Goes

GOES - Zaterdag 2 maart organiseert het activiteiten bureau van Zorggroep Ter Weel een ambachtenmarkt in het Gasthuis aan de Kievitlaan in Goes.

9 uur geleden
Zaterdag is het open dag bij gemeente Goes

GOES - De gemeente Goes opent haar deuren tijdens een open dag op zaterdag (2 maart) van 13.00 tot 16.00 uur. Op deze dag kunnen inwoners en andere geïnteresseerden een kijkje achter de schermen nemen en meer ontdekken over de activiteiten en diensten van de gemeente.

23 uur geleden
John Taks is de nieuwe bestuursvoorzitter van Adrz

GOES - Per 1 juni wordt John Taks voorzitter raad van bestuur van Adrz in Zeeland. Sinds december 2015 is hij voorzitter raad van bestuur van het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist en Doorn. Taks vertrekt met warme en gemengde gevoelens uit Utrecht, maar verheugt zich erg op zijn nieuwe uitdaging.

1 dag geleden
Defensie lonkt naar havengebied Vlissingen-Oost

VLISSINGEN-OOST - Het Ministerie van Defensie onderzoekt de mogelijkheden om een vaste plek in Vlissingen-Oost te krijgen voor de overslag van wapen- en troepentransporten. Het ministerie is daarover in overleg met de gemeente Vlissingen en Borsele en havenbedrijf North Sea Port.

1 dag geleden
Ploegenpresentatie ZRTC Theo Middelkamp in Heinkenszand

HEINKENSZAND - Op vrijdag 23 februari houdt ZRTC Theo Middelkamp haar jaarlijkse ploegenpresentatie in De Stenge in Heinkenszand. Ook het afgelopen jaar is er flink aan de weg getimmerd door de Zeeuwse wielerclub.

1 dag geleden