Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zaterdag Festival aan Zee op het Badstrand

VLISSINGEN - Alle hens aan dek! Dat is het motto van Festival aan Zee, dat op zaterdag 28 mei voor de eerste keer wordt gehouden op het Badstrand in Vlissingen.

Met je voeten in het zand, ijskoud drankje in je hand, dansend aan de Zeeuwse kust. De locatie Badstrand Vlissingen heeft alle ingrediënten voor dé perfecte festivaldag, met een heerlijke line-up. De organisatie van het festival heeft veel zin om samen met alle bezoekers van het festival - er worden 5000 mensen verwelkomd op het festivalterrein - te gaan knallen. De teksten in de uitingen van Festival aan Zee laten er geen twijfel over bestaan:  die moedigen je bij voorbaat aan er een superdag van te maken: “doe je handjes in de lucht en gooi die heupen lekker los! Met de beste artiesten van Nederlandse bodem is stilstaan is onmogelijk. Zing, spring en dans mee met Emma Heesters, Tony Junior, Snollebollekes, Donnie, Flemming, Q-Music Maximum Hour, BIGGI, Buren van de Brandweer, Dyna, Isabel Provoost, Jean & Maron Hill, Party DJ W en vele anderen!”

Onderduiken
De volledige programmering van het evenement is te vinden op www.festivalaanzee.com. Naast een podium vol bekende artiesten, is er ook een Silent Disco in een opblaasduikboot. Bezoekers kunnen op drie verschillende festivallocaties  losgaan of ‘onderduiken’ op de eigen favoriete muziek. Bij de bar met speciaalbieren kan het ‘Festival aan Zee-biertje’ worden geproefd, én kunnen liefhebbers zich laten omtoveren tot een heuse Ibiza-prinses.

Festivalterrein
Het is de eerste keer dat Festival aan Zee wordt georganiseerd in Vlissingen. Voor het evenement wordt het Badstrand afgezet als festivalterrein. Op Boulevard Evertsen komen die dag veel fietsenrekken te staan, omdat verwacht wordt dat veel bezoekers met de fiets zullen komen. Mensen die kiezen voor de auto kunnen hun voertuig elders in de stad kwijt. De organisatie heeft flyers verspreid onder omwonenden, om hen te informeren over alle levendigheid voor de deur, van 11 tot 23 uur.

Meer uit Vlissingen

‘We willen gehandicaptensport in heel Zeeland toegankelijker maken’

VLISSINGEN - Omdat Inge Caljouw zich haar leven lang inzette voor gezond leven, bewegen en sporten, richtten familie en vrienden ter nagedachtenis aan haar het Inge Sportfonds op. “We willen gehandicaptensport in heel Zeeland toegankelijker maken”, legt voorzitter Matthijs Mol uit. “Bijvoorbeeld door evenementen, toernooien en open dagen waaraan ook sporters met een beperking kunnen meedoen te sponsoren.”

1 uur geleden
Opvang maximaal 1100 asielzoekers op cruiseschip in Vlissingen is nabij

VLISSINGEN - Het Vlissingse college van burgemeester en wethouders wil meewerken aan het zes maanden lang opvangen van maximaal 1100 asielzoekers op een cruiseschip in de buitenhaven in Vlissingen. Het college is bevoegd om dit besluit te nemen. Tijdens de raadsvergadering donderdag kunnen gemeenteraadsleden hun wensen en bedenkingen over dit plan kenbaar maken. Hierna nemen b&w, op dinsdag 12 juli, een definitief besluit. 

18 uur geleden
Vrouw in scootmobiel met spoed naar ziekenhuis na botsing

VLISSINGEN - In Vlissingen is vanochtend een vrouw gewond geraakt toen ze door een auto werd aangereden terwijl ze in haar scootmobiel reed.

21 uur geleden
Eerste Inge Caljouw Memorial gehouden in Goes

VLISSINGEN - In sportcentrum Omnium in Goes, waar Inge Caljouw zelf rolstoelhockeyede, vond donderdag, in het bijzijn van haar ouders, de eerste activiteit van het Inge Sportfonds plaats; de Inge Memorial. Die is mede georganiseerd door Sportclub Gehandicapten Beveland (SGB), waarvan Inge jaren secretaris was. “Inge was een fantastisch mens en heeft veel betekend voor de SGB”, vertelt Michiel Ruiter van de SGB. 

22 uur geleden
VSV bestaat honderd jaar

VLISSINGEN - De Vlissingse Schoolvereniging heeft op bescheiden wijze het honderdjarig bestaan van de school gevierd met de onthulling van een beeldje op het schoolplein aan de Govert Flincklaan. Het beeld is gemaakt door kunstenares Frieda van Overbeeke.

1 dag geleden
Vlissingse Haringparty brengt flink bedrag op

VLISSINGEN - Donderdag 30 juni is er bij de Vlissingse Haringparty in de loods van de Stichting Behoud Hoogaars een flink bedrag ingezameld voor verschillende goede doelen. Stichting Concerten Vlissingen, Stichting Behoud Hoogaars en Stichting de Watergeuzen ontvingen in totaal 5.500 euro.

1 dag geleden
‘De underdog zijn. Het rafelige hier. En de rauwheid’

VLISSINGEN - Helge Prinsen portretteert in de rubriek ‘Ik ben Vlissingen’ elke week een van haar stadsgenoten. Met haar korte portretten wil ze bekende en minder bekende Vlissingers in de schijnwerpers zetten en zo een mooi beeld van de stad schetsen waar zij is geboren en getogen.

1 dag geleden