Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Youp van 't Hek: nog één laatste grote show

Youp van 't Hek: nog één laatste grote show

AMSTERDAM (ANP) - Cabaretier Youp van 't Hek gaat na zijn Oudejaarsconference 2020 nog één groot laatste programma maken. Met deze voorstelling gaat hij op tournee langs alle zalen en zaaltjes in Nederland en Vlaanderen waar hij de afgelopen vijf decennia heeft opgetreden.

Dat vertelt Van 't Hek in de talkshow Operatie Interview. Cultureel Centrum De Balie Amsterdam zette het interview dinsdag online. Van 't Hek: "Ik overweeg dan op mijn zeventigste verjaardag, op 28 februari 2024, in Theater Carré te staan die avond. Dan zing ik nog één keer Niemand weet hoe laat het is. En dat ik dan weet hoe laat het is en denk: dit was het."

Als dit plan doorgaat, heeft Van 't Hek ruim een halve eeuw op het podium gestaan. De cabaretier trad tussen 1973 en 1983 op met het gezelschap Cabaret Nar, samen met zijn huidige vrouw Debby Petter. Daarna volgde een succesvolle solocarrière. Van 't Hek maakte inmiddels 27 voorstellingen, waaronder negen Oudejaarsconferences.

Komend najaar maakt de komiek zijn tiende en laatste Oudejaarsconference.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Serious Request levert 3FM weer geen extra luisteraars op

HILVERSUM (ANP) - De tweede editie van het vernieuwde Serious Request heeft NPO 3FM wederom geen extra luisteraars opgeleverd. De radiozender scoorde in de laatste twee maanden van afgelopen jaar een marktaandeel van 2,3 procent, precies evenveel als de vorige meetperiode. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Nationaal Luister Onderzoek.

over 54 minuten
Tal van BN'ers lezen 102.000 namen Westerbork voor

WESTERBORK (ANP) - Vijf bewindslieden en tal van andere bekende Nederlanders lezen vanaf woensdag namen op van de 102.000 Joden, Roma en Sinti uit Nederland, die in de Tweede Wereldoorlog in kampen om het leven zijn gekomen. De namen worden opgelezen op de plek waar in de oorlog de deportatietreinen vanuit Kamp Westerbork vertrokken.

1 uur geleden
Originele beelden Westerborkfilm (her)ontdekt

WESTERBORK (ANP) - Er is nieuw beeld opgedoken van de wereldberoemde Westerborkfilm uit 1944 over het dagelijks leven in het gelijknamige Drentse doorgangskamp. Het gaat om een kort fragment dat nog niet bekend was. Ook is oud materiaal opnieuw onderzocht en, zoals het NIOD zegt, "herontdekt". "

11 uur geleden
Regisseur David Lynch zet kort filmpje op Netflix

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse regisseur David Lynch heeft maandag, op zijn 74e verjaardag, een korte film op Netflix gezet. De zwart-witfilm duurt 17 minuten en heet What would Jack do? De filmmaker nam deze vier jaar geleden al op.

12 uur geleden
Somertijd maakt voor derde keer kans op Gouden RadioRing

HILVERSUM (ANP) - Het radioprogramma Somertijd van Radio 10 is voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Gouden Radioring 2019, de publieksprijs voor favoriete radioprogramma. De andere genomineerde programma’s zijn de ochtendshow Mattie & Marieke (Qmusic), Ekdom in de Morgen (Radio 10), Veronica Inside en Club Ondersteboven (SLAM!). Het is voor het eerst in de geschiedenis van de Gouden RadioRing, die sinds 2006 wordt uitgereikt, dat er geen radioprogramma van de publieke omroepen kans maakt op de publieksprijs.

12 uur geleden
Rapper Lil’Kleine krijgt titel Dom Bontje

AMSTERDAM (ANP) - Rapper Lil’Kleine is uitgeroepen tot Dom Bontje. De stichting Bont voor Dieren wil met die verkiezing laten zien welke bekende Nederlanders "nog altijd niet begrijpen dat bont echt niet kan".

13 uur geleden
Alle gratis kaarten voor het songfestival vergeven

ROTTERDAM (ANP) - Alle gratis tickets voor het Eurovisiesongfestival zijn vergeven. Ruim 3000 minderbedeelde Rotterdammers hadden zich ingeschreven voor de winactie, laat de organisatie maandag weten.

16 uur geleden