Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Yerseke heeft Avondvierdaagse gemist

Yerseke heeft Avondvierdaagse gemist

YERSEKE - Maandag 13 juni begint in Yerseke de Avondvierdaagse. 

In Yerseke is de avondvierdaagse gemist toen die niet kon doorgaan door corona. Ondanks dat er vorig jaar door de Koninklijke Wandelbond Nederland een digitale inschrijving plaatsvond voor een vierdaagse waarbij wandelaars zelf routes konden lopen en hun medaille konden afhalen, is er niets hetzelfde als een gezellig ouderwetse avondvierdaagse. De organisatie ging dan ook met veel zin en vertrouwen aan de slag met het organiseren van de vierdaagse. De routes zijn divers en rolstoeltoegankelijk. ‘’De deelnemers zullen langs verschillende plekken lopen, van de Yerseke Moer tot de polder en langs het water’’, zegt organisatielid Hans van Daalen. ‘’Naast dat zullen we vasthouden aan het uitdelen van vuilniszakjes aan de wandelaars voor onderweg, zoals we dat eerder ook al deden. Het hebben van een eigen vuilniszakje werkt namelijk veel beter dan onderweg prullenbakken gebruiken.’’ 

De vierdaagse is in Yerseke dit jaar ook wel een vijfdaagse te noemen. ‘’We hebben onze inhaaldag naar de vrijdag verplaatst, dus iedereen die nog wil inhalen kan dat op vrijdag doen!’’ Inschrijven voor een vierdaagse in de buurt kan via avondvierdaagse.nl en voor de vierdaagse van Yerseke via hun sociale media.

Meer uit Reimerswaal

Reimerswaal geeft 200 inwoners een regenton

KRUININGEN - De gemeente Reimerswaal geeft 200 gratis regentonnen weg aan inwoners met een eigen tuin.

1 uur geleden
Dominee Erik Tramper: 'Onze oecumenische pioniersgemeente is uniek in Nederland'

SCHORE - Twee jaar geleden was het erop of eronder voor de kerk in Schore, vertelt dominee Erik Tramper. “We hadden twintig mensen of nog minder in de kerk. Als we wilden doorgaan, moest het anders." De kerkgangers zochten verbinding met nieuwe mensen. “Sindsdien gebeuren er mooie dingen."

3 dagen geleden
Auto in de sloot bij ongeval Postweg (N670) bij Yerseke

YERSEKE - Op de Postweg (N670) bij Yerseke is donderdagavond een auto in de sloot beland. Het voertuig en de bestuurder zijn door brandweerlieden uit de benarde situatie bevrijd.

3 dagen geleden
Vissen is Matthias' grootste passie

KRABBENDIJKE - Matthias Baas (20) uit Krabbendijke wist vorige maand de wereldtitel voor kustvissen te behalen. In de leeftijdsklasse onder de eenentwintig jaar wist hij individueel de meeste vissen en daarmee de eerste plek binnen te hengelen. Al sinds zijn twaalfde doet Matthias mee aan viswedstrijden door heel Nederland en daarbuiten, want vissen is zijn grootste passie.

3 dagen geleden
Ravage na botsing tussen vrachtwagens op A58 bij Kapelle

KAPELLE - Op de snelweg A58 nabij Kapelle heeft donderdag rond 9.50 uur in de mist een ongeval tussen twee vrachtwagens plaatsgevonden. Daardoor is er grote ravage ontstaan op de A58. De snelweg is vanwege het ongeval afgesloten tussen Kruiningen en 's-Gravenpolder in de richting van Vlissingen. Of er iemand gewond is geraakt is nog niet bekend. 

4 dagen geleden
Tweedaagse vogeltentoonstelling in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - De Vogelvrienden Krabbendijke en omstreken organiseren op vrijdag 1 december en zaterdag 2 december hun jaarlijkse vogeltentoonstelling in dorpshuis de Meiboom in Krabbendijke.

4 dagen geleden
Hennepkwekerij gevonden in woning Waardekensstraat Kapelle

KAPELLE - De politie heeft dinsdagmorgen een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Waardekenstraat in Kapelle. De 45-jarige bewoner is aangehouden.

5 dagen geleden