Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Yerseke boekt ruime zege na zware reeks

Yerseke boekt ruime zege na zware reeks

YERSEKE - Op zaterdag 23 oktober was het alleen de beurt aan Yerseke, Krabbendijke en Kapelle om aan te treden in speelronde 5. 

Met 14 teams in competitie spelen zij 26 duels, waar dat voor de 4e klassers anders ligt met 12 teams in competitie met slechts 22 wedstrijden.

Wel biedt het meer kans op eventueel een prijs, en degradatie niet mogelijk in de laagste klasse voor standaardteams.

Yerseke-SSV’65 6-2 

(Stefan Quinten 1-0, Arjen Dingemanse 2-0, Casper van Sabben 2-1, Xander van der Poel 3-1 en 5-1, Guus de Leeuw 4-1 en 6-2, Erwin van de Linde 4-2).

Een minder seizoenstart voor Yerseke door toch wellicht ook de tegenstanders, de eerste 4 speelrondes leverden slechts 4 punten op waardoor een lage notering op de ranglijst. 

Oostkapelle, MZC’11, Arnemuiden en Walcheren normaliter zware tegenstanders ook al zijn de verschillen niet groot in de 2e klasse E. 

SSV’65 worstelt als hekkensluiter met slechts één gelijkspel en drie nederlagen. 

Yerseke deed op sportpark ‘Cleijn Moercken’ wat er werd verwacht boekte zijn tweede ‘driepunter’. Hierdoor klimmen zij naar het linker rijtje, namelijk een virtuele 7e positie op de ranglijst. 

MZC’11 fier bovenaan met 15 punten, daarachter vele teams in de achtervolging met al de nodige verliespunten op zak.

Zaterdag 30 oktober speelt Yerseke uit tegen DBGC in Oude-Tonge op sportpark ‘De Koepel’. 

Kapelle-Klundert 3-0 

(Gerben Nicolasen 1-0, Marco Den Deurwaarder 2-0 en Reinier Goedemondt 3-0) 

Kapelle vooraf aan het duel de hekkensluiter in de 3e klasse B na 4 nederlagen waarvan de laatste een pijnlijke, namelijk een 9-0 tegen koploper WHS die een maatje te groot bleek. Een blessuregolf mede de oorzaak van de slechte start, zaterdag tegen de Klundert mogelijk het kantelpunt voor hun hierin. Door de 3-0 overwinning op eigen veld tegen Klundert, klimt Kapelle naar de 12e positie op de ranglijst. In speelronde 6 staat op het programma de uitwedstrijd tegen Kogelvangers in Willemstad.

Zwaluwe-Krabbendijke 4-0 

(Maurice Sprangers 1-0, Jesse Groote 2-0 en Thijs ‘t Hooft 3-0 en 4-0) 

Het is al weer de 5e nederlaag voor Krabbendijke, nog puntloos nemen zij de laagste positie weer over van Kapelle dat zijn eerste driepunter realiseerde. Het wordt een zwaar seizoen voor de Reimerswaalse 3e klasser, hopende op herstel en eventueel directe degradatie te ontlopen. 

Eerst maar eens punten gaan pakken en vandaaruit weer vertrouwen opdoen.

Aanstaande zaterdag een loodzware opgave wanneer koploper WHS de tegenstander is in Krabbendijke. 

Programma 4e Klasse (A en B): DwO’15-Wemeldinge, Waarde-Kruiningen, Hansweertse Boys-Fc de Westhoek’20, SPS-Rillandia 

Topscorerslijst

1. Thomas van Dijke (Wem) 9; 2. Steffan van Houte (Kru) 5; 3. Xander van der Poel (Yer) 4; 4. Alfred-Szilamer Biro (Waa), Thomas Paauwe (Kru) en Stef Dane (Kru) 3; 7. Gijs Heppe (Ril), Guus de Leeuw (Yer), Arjen Dingemanse (Yer), Reinier Goedemondt (Kap), Wessel In de Weij (Ril), Barrie Vleugel (Wem), Robin van Bavel (Ril), Lars Steendijk (Kru), Joel Danielse (Kru) en Sander Rijk (Kru).

Meer uit Reimerswaal

'Geen overtredingen geconstateerd bij grote controle in jachthaven Yerseke'

YERSEKE - De jachthaven van Yerseke is donderdag onderworpen aan een uitgebreide controle. Daarbij zijn geen strafbare feiten geconstateerd, laat de gemeente Reimerswaal weten. 

2 dagen geleden
Doe- en Dagcentrum Reimerswaal iedere woensdag open in Kruiningen

KRUININGEN - Met de groeiende vergrijzing in onze samenleving en een dalend aantal zorgmedewerkers, wordt het steeds uitdagender om hoogwaardige zorg te bieden aan ouderen. Om deze uitdagingen aan te pakken en ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen, is in Kruiningen het Doe- en Dagcentrum Reimerwaal geopend. Het is iedere woensdag te bezoeken in het dorpshuis in Kruiningen.

4 dagen geleden
Krabbendijke krijgt dit najaar pumptrack, Yerseke en Kruiningen volgen later

KRABBENDIJKE - In de Kruisbessestraat in Krabbendijke legt de gemeente Reimerswaal dit najaar een pumptrack aan.

5 dagen geleden
Kapelle deelt boetes uit voor onjuist parkeren bij laadpaal

KAPELLE - Wie vanaf woensdag (10 juli) zijn brandstofauto in de gemeente Kapelle parkeert bij een openbare laadpaal voor elektrisch opladen, riskeert voortaan een boete van 129 euro.

5 dagen geleden
Norah Tramper en Ferry Schouwenaar got talent op Wemeldings Zomerfeest

WEMELDINGE - Dit weekend is tijdens het Wemeldingse Zomerfeest ook weer Wemeldinge's Got Talent georganiseerd. Tijdens het middagvullende programma deden negen deelnemers in de categorie onder twaalf jaar mee en twee deelnemers in de categorie boven twaalf. 

5 dagen geleden
Ongeval met quad in buitengebied bij Schore

SCHORE - In het buitengebied tussen Kapelle en Schore is een quadbestuurder maandagavond gewond geraakt na een eenzijdig ongeval.

5 dagen geleden
Letsel bij ongeluk Westelijke Kanaalweg Wemeldinge

WEMELDINGE - Bij een verkeersongeval op de Westelijke Kanaalweg in Wemeldinge is maandagmiddag iemand gewond geraakt. De persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

5 dagen geleden