Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Workshops voor jongeren die willen deelnemen aan Kunstbende

Workshops voor jongeren die willen deelnemen aan Kunstbende

MIDDELBURG - Jongeren die willen deelnemen aan de Kunstbende Zeeland kunnen vrijdag 31 januari naar een workshopdag in de ZB in Middelburg.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Vouchers om huizen te verduurzamen liggen klaar

GOES - Er liggen bijna 40.000 vouchers klaar voor het verduurzamen van woningen.

13 uur geleden
Maatje Overweel heeft nog steeds humor

OOST-SOUBURG – Ze is ad rem en nog uitermate helder van geest. Een ochtendje met de honderdjarige Maatje Overweel–den Engelsman is een feestje en zorgt, ook bij dochter Riny, meerdere malen voor een bulderende lach.

14 uur geleden
Man in been gestoken in Heinkenszand; twee mannen aangehouden

HEINKENSZAND - Aan de Stenevate is zondagavond een man in zijn been gestoken. Een uur later arresteerde de politie twee mannen.

20 uur geleden
Nieuwe ronde van Kern met Pit van start

Wie een goed idee heeft om zijn of haar buurt mooi of gezelliger te maken, kan dit aanmelden voor de jaarlijkse wedstrijd Kern met Pit.

22 uur geleden
'Appartementen geven kerktoren cachet'

RILLAND – Het kerkgebouw aan de Bathseweg in Rilland maakt plaats voor appartementen, mét behoud van de kerktoren. Onder dit plan zetten wethouder Maarten Both, namens de gemeente Reimerswaal, en aannemer Johan Berting donderdag hun handtekening.Het kerkgebouw is in 1928 gebouwd en staat als sinds 2000 leeg. Aannemersbedrijf Berting heeft het perceel gekocht en zal daar negen appartementen met parkeerplaatsen en berging realiseren. Onderdeel van het plan is ook dat het bedrijf de kerktoren restaureert. Daarna neemt de gemeente Reimerswaal die over van Berting.Beeldbepalend

22 uur geleden
Nog jonge Zuidtuin is thuis van zestig planten- en bloemensoorten

GOES - De Zuidtuin in de Appelstraat in Goes bestaat ruim een jaar.

22 uur geleden
Pieter Heykoop geridderd voor grote waarde als organist

YERSEKE - Pieter Heykoop uit Yerseke is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Tijdens de viering van zijn 45-jarig jubileum als organist zaterdagavond kreeg Heykoop de koninklijke onderscheiding uitgereikt. ‘Hij is een landelijk bekend en gewaardeerd organist’, laat de gemeente Reimerswaal weten.Het jubileumconcert vond plaats in de Grote kerk in Dordrecht. Daar verraste burgemeester José van Egmond van de gemeente Reimerswaal Heykoop met het lintje, als dank voor zijn ‘inspirerende muzikale bijdrage aan de samenleving in Reimerswaal en ver daarbuiten.’

23 uur geleden