Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Word Vriend van de Thoolse Bode en ontvang gratis het Jaarboek 2020

Word Vriend van de Thoolse Bode en ontvang gratis het Jaarboek 2020

THOLEN - Bij Weekblad de Bode gaan we elke dag keihard aan de slag en zorgen we er samen voor dat u wekelijks uw huis-aan-krant ontvangt. Daarbij bieden wij al jarenlang een gratis platform aan inwoners, verenigingen en vrijwilligers. Zo dragen we bij aan de lokale en regionale verbondenheid, betrokkenheid en saamhorigheid. Dat vinden we, zeker in de huidige tijd, heel belangrijk! Als u dit ook vindt, nodigen we u van harte uit om Vriend van de Bode te worden.

Elke week ontvangt u de Bode helemaal gratis en voor niks. En dat willen we graag zo houden! U kunt ons écht helpen door Vriend van de Bode te worden. Samen staan we sterk en voor maar € 29,50 per jaar steunt u de Bode. Uw sympathieke gebaar zullen wij op een passende en verrassende wijze belonen.

Ontvang ons prachtige Jaarboek 2020 t.w.v. €19,95
Als Vriend van de Bode ontvangt u elk jaar als eerste het prachtige, ruim 100 pagina’s tellende Jaarboek Tholen. Onze journalisten en redacteurs blikken hierin terug op het afgelopen jaar en kijken vooruit naar het nieuwe. In woord en beeld zetten we alle belangrijke lokale gebeurtenissen op een rij. Ook laten we mensen uit het nieuws en lokale ondernemers aan het woord. Kortom, een waardevolle bewaar-uitgave over Tholen!

Geniet van een advertentie korting
Jaarlijks krijgt u een advertentie korting van maar liefst 25% op een familiebericht dat u plaatst. Een familiebericht is een bekendmaking van een geboorte, huwelijk, jubileum of overlijden. Met deze korting kunt u uw persoonlijke gebeurtenis tegen een vriendelijk tarief lokaal bekend maken!

Profiteer van leuke lezersacties
Naast het Jaarboek en de advertentie korting organiseren we in samenwerking met de lokale horeca en middenstand drie keer per jaar een lezersactie, exclusief voor Vrienden van de Bode. Denk aan voordeel of korting bij lokale bierbrouwers, restaurants, cafés, pannenkoekenhuizen, theaters, concerten, festivals etc. Hoe we dit precies inrichten, hangt nog even af van de ontwikkelingen rondom covid-19. Maar u kunt ervan op aan dat u ieder kwartaal van ons hoort!

Kunnen we op u rekenen?
Voelt u zich ook verbonden met uw woon- en leefomgeving en draagt u de Bode een warm hart toe? Word dan Vriend van de Bode voor maar € 29,50 per jaar. U steunt de toekomst van de lokale nieuwsvoorziening, u ontvangt elk jaar als eerste het Jaarboek én u profiteert van onze lezersacties. Alvast bedankt en van harte welkom als Vriend! Word ook Vriend van de Bode! Regel het vandaag nog op www.vriendvandebode.nl 

Meer uit Tholen

Auto in de sloot na eenzijdig ongeval op Oud Vossemeersedijk: bestuurder spoorloos

THOLEN - Aan de Oud Vossemeersedijk heeft zojuist een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Bij het voertuig werd geen bestuurders aangetroffen. 

8 uur geleden
Tholensebrug vanaf woensdagavond enkele uren dicht vanwege spoedreparatie

THOLEN - De Tholensebrug is vanaf woensdag tot en met donderdag gesloten voor verkeer. Dit komt door een spoedreparatie.

10 uur geleden
Groepje Tholenaren beklimt Franse berg voor strijd tegen MS

THOLEN - Een groepje mensen uit (onder meer) Tholen heeft maandag de Franse berg Mont Ventoux beklommen. Hiermee wilde zij geld ophalen voor de strijd tegen MS. Dit deden zij onder de naam klimmen voor Ria en Denise. De twee dames kampen zelf met deze ziekte.

1 dag geleden
Op de werkvloer bij Bas en Delano: 'Je moet je aandacht goed bij je werk houden'

Wie kan er mooier vertellen over zijn vak dan degene die er dagelijks mee bezig is. Waar komt zijn of haar liefde voor het vak vandaan? Waarom hebben ze voor dit beroep gekozen? Wat is er nou zo mooi aan het vak? En hoe ziet een werkdag er eigenlijk uit? Deze week: Bas Maas en Delano van Hassel. 

1 dag geleden
Lente 2023 was de op twee na natste sinds 1906

THOLEN - De lente van 2023 was kletsnat. Er viel gemiddeld over het land 226 mm tegen 154 normaal, meldt Rico Schröder van Weeronline. Alleen in 1993 en 1979 was de lente nog natter. Wat betreft temperatuur en zonneschijn was de lente gemiddeld redelijk normaal. De gemiddelde temperatuur in De Bilt bedraagt 9,7 graden tegen 9,9 normaal en de zon scheen 560 uur tegen 565 gebruikelijk.

2 dagen geleden
Thoolse ateliers openen de deuren tijdens negende editie OPEN Atelierroute

THOLEN/SINT PHILIPSLAND - De negende editie van de OPEN Atelierroute gaat aanstaande zaterdag van start. Tijdens de route stellen kunstenaars uit de regio hun ateliers en expositieruimten open voor het publiek. 

3 dagen geleden
Aantal honingbijen dat afgelopen winter stierf in Zeeland flink toegenomen

ZEELAND - Het aantal honingbijen dat afgelopen jaar stierf in de winter, is flink toegenomen. Dat blijkt uit onderzoek van de Wageningen Universiteit & Research. In Zeeland stierven er afgelopen winter 27,8 procent meer honingbijen dan normaal. 

3 dagen geleden