Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Woningbrand Jasmijnstraat ‘s-Gravenpolder

Woningbrand Jasmijnstraat ‘s-Gravenpolder

‘S-GRAVENPOLDER - In de Jasmijnstraat in ‘s-Gravenpolder heeft vrijdagavond brand gewoed op het balkon van een rijtjeswoning. Bij de brand raakte niemand gewond.

In de Jasmijnstraat in ‘s-Gravenpolder heeft vrijdagavond brand gewoed op het balkon van een rijtjeswoning. Bij de brand raakte niemand gewond. Rond 21.30 uur werd alarm geslagen over de brand. In eerste instantie werd alleen de tankautospuit van de post ‘s-Gravenpolder opgeroepen maar al snel volgde ook een oproep voor de ladderwagen uit Goes en de tankautospuit van de brandweer Kapelle.

Er werd opgeschaald naar middelbrand maar éénmaal ter plekke constateerde de bevelvoerder van de ‘s-Gravenpolderse blusploeg al snel dat de andere voertuigen niet nodig waren. De brand was snel onder controle.

De woning is door de brandweer geventileerd. Andere woningen zijn gecontroleerd op rookverspreiding, zo meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) gisteravond.

Meer uit Beveland

Kerstmiddag in Geerteshuis Kloetinge brengt mensen samen

KLOETINGE - ‘Samen met kerst’ is waar Ciska van Boven, Wilma Scholten en Linda Daalman zich hard voor maken op Eerste Kerstdag. Iedereen die, om welke reden dan ook, alleen is met kerst, is dan ‘s middags van harte welkom in het Geerteshuis in Kloetinge.

12 uur geleden
Zeeland krijgt tweede expat center voor buitenlandse werknemers

GOES - Zeeland heeft al een expat center in Terneuzen en volgend jaar komt er een locatie in Goes bij voor het noordelijk deel van de provincie. Het centrum biedt, in strijd tegen de personeelstekorten, service aan buitenlandse werknemers in Zeeland en Zeeuwse bedrijven die internationale krachten inhuren.

15 uur geleden
Toenemende kans op winterse neerslag en gladheid

Het wordt de komende dagen kouder en de kans op winterse neerslag neemt toe, voorspelt weerbureau Weeronline woensdag. ‘Door een fellere bui kan het zelfs tijdelijk wit worden. Tijdens de nachten gaat het licht vriezen en ontstaat er kans op gladheid.’

20 uur geleden
Ovenbrand in woning binnenstad Goes

GOES - In een woning in het centrum van Goes heeft dinsdagavond een korte tijd een brand gewoed. Bij de brand kwam flink wat rook vrij.

22 uur geleden
Den Inkelcross voert lopers door afwisselend natuurgebied

KRUININGEN - In het Den Inkelbos bij Kruiningen wordt op zaterdagmiddag 10 december de Den Inkelcross gehouden. 

1 dag geleden
Meidenavond in buurthuis De Pit in Goes

GOES - In buurthuis De Pit in Goes vindt vrijdag een gratis toegankelijke avond voor meiden van 12 tot en met 16 jaar plaats.

1 dag geleden
Auto flink beschadigd door botsing met fietsers in Goes

GOES – Bij een ongeval op de Westwal in Goes is een auto flink beschadigd geraakt aan de ruit. Er raakte niemand gewond.

1 dag geleden