Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wintermarkt in Sint-Annaland geannuleerd door coronamaatregelen

Wintermarkt in Sint-Annaland geannuleerd door coronamaatregelen

SINT-ANNALAND - De wintermarkt in Sint-Annaland, die op 26 november gepland stond, gaat toch niet door. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt.

“Vanwege de huidige coronamaatregelen mogen evenementen ‘s avonds na 18.00 uur niet meer plaatsvinden. Hierdoor kom de Wintermarkt op vrijdagavond 26 november helaas te vervallen. Volgend jaar weer beter hopelijk”, meldt de organisatie.

De organisatie wilde winterse sferen en gezelligheid naar het centrum van Sint-Annaland brengen met diverse kraampjes en activiteiten voor jong en oud. Zo had je kunnen genieten van heerlijke oliebollen, glühwein of chocolademelk en de winkels zouden tijdens deze sfeervolle avond geopend zijn, maar dat gaat dus allemaal niet door.  

Meer uit Tholen

Fiets breekt in twee bij ongeval Tholen: moeder en kind gewond

THOLEN – Een moeder en kind zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Molenvlietsedijk in Tholen. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

4 uur geleden
Slechte weersvoorspelling gooit roet in het eten voor rommelmarkt Sint Maartensdijk

SINT MAARTENSDIJK - De rommelmarkt die aanstaande zaterdag zou plaatsvinden bij Het Baken van Tholen in Sint Maartensdijk is geannuleerd. De markt is verzet naar zaterdag 6 mei.

5 uur geleden
Meer inwoners in de gemeente Tholen recht op vergoedingen

THOLEN - Meer inwoners in de gemeente Tholen hebben sinds dit jaar recht op gemeentelijke vergoedingen: bijzondere bijstand. Het gaat om inwoners met een inkomen tot en met 130 procent van de bijstandsnorm. De gemeenteraad verhoogde de inkomensgrens voor deze vergoedingen van 110 procent naar 130 procent van de bijstandsnorm. 

11 uur geleden
Scoren voor het goede doel: VV Vosmeer doneert geld voor iedere goal

OUD-VOSSEMEER - Stichting Westerlicht, die in januari de deuren opende in Tholen, kan komende weken rekenen op veel steun. Zowel basisschool De Ark, als voetbalvereniging VV Vosmeer zamelen geld in voor dit goede doel. 

1 dag geleden
Werkzaamheden derde ontsluiting Tholen hervat: plaatsing twee 'bypasses'

THOLEN - De werkzaamheden voor de derde ontsluiting Tholen zijn hervat. De afgelopen weken voerde Heijmans nabij de N286 herstelwerkzaamheden uit die noodzakelijk waren als gevolg van de stillegging. Het bedrijf is deze week begonnen met de voorbereidende werkzaamheden. Zo worden er eerst twee bypasses aangelegd. 

1 dag geleden
Après-skiën voor het goede doel bij Café An de Slôôve

SINT-ANNALAND - Café An de Slôôve en stichting Vrienden van Siem slaan de handen ineen. Voor het goede doel organiseren zij op 25 maart een heuse après-skiparty. 

1 dag geleden
Toeschouwers Henriette en Ron enthousiast over Ronde van Oud-Vossemeer: 'Fijn parcours'

OUD-VOSSEMEER - Henriette Blei en Ron Prins zaten al op tijd met hun klapstoeltjes klaar langs het parcours, om een glimp op te vangen van hun dochters. Zij reden afgelopen weekend namelijk mee bij de Beloften.

1 dag geleden