Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Winnaars bandcompetitie Spectra zijn bekend

Winnaars bandcompetitie Spectra zijn bekend

OVEZANDE - De finale van bandcompetite Spectra vond gisteren plaats op het Klomppop Festival. In de finale streden de bands Grainbait, Baneham, TheTraveling Trashcans en Grote Geelstaart om de Spectra seizoenswinst. Grote Geelstaart ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

De muzikale talentenjacht Spectra biedt jonge bandjes een podium. De Jongerenraad Borsele organiseert hiervoor vier gratis voorrondes en twee halve finales per jaar in samenwerking met de Klomp Ovezande. Een vakkundige jury helpt de bandjes verder met hun jurycommentaar en verdeelt de tickets voor finale op Klomppop. De finalejury bestond uit Hugo van Rooijen en Jarmo lopulissa.

De finale van Spectra werd gewonnen door de vijfkoppige post-punk formatie Grote Geelstaart. Zij winnen studio-tijd bij FuzzTone Studio in Middelburg.

Meer uit Beveland

Borselse jeugd dicht in poëtische dorpen

's-HEERENHOEK - Zo'n honderdtwintig kinderen uit Kwadendamme, Oudelande, Ovezande en 's Heerenhoek hebben voor het project Poëtische Dorpen een workshop 'gedichten schrijven' gevolgd. Het project is een initiatief van het Hof van OOK en wordt uitgevoerd in samenwerking met de Culturele Raad Borsele. Volgende maand is er een workshop voor volwassenen. 

1 uur geleden
Zorgorganisatie 's Heeren Loo onderscheiden voor duurzame zorg

GOES - Zorgorganisatie 's Heeren Loo is brons gecertificeerd door het keurmerk Milieuthermometer Zorg (MTZ).

1 uur geleden
Extra geld voor bibliobus in Noord-Beveland en Veere

WISSENKERKE/DOMBURG - De gemeenten Noord-Beveland en Veere ontvangen een eenmalige rijkssubsidie voor uitbreiding van de dienstverlening met de bibliobus.

1 dag geleden
Politie arresteert 43-jarige man wegens mishandeling in Goes

GOES - De politie heeft zaterdagavond een 43-jarige man aangehouden die verdacht wordt van mishandeling bij een horecagelegenheid in Goes. Na zijn arrestatie zou de verdachte ook een agent hebben geslagen bij het politiecellencomplex.

1 dag geleden
Grote brand verwoest bedrijfsloods aan Colijnsplaatse Groeneweg

KATS - Bij een bedrijf aan de Colijnsplaatse Groeneweg heeft zaterdagavond een zeer grote brand gewoed. De brandweer was met meerdere eenheden ter plaatse om de brand te bestrijden.

2 dagen geleden
Automobilist lichtgewond bij botsing in Goes

GOES - Een motorrijder en een automobilist zijn zaterdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Van der Spiegelstraat in Goes. De automobilist raakte daarbij lichtgewond, de motorrijder liep geen letsel op.

2 dagen geleden
Brandweer rukte vannacht uit voor brandende pompwagen in Goes

GOES - De brandweer van 's-Gravenpolder is afgelopen nacht ingezet voor een brand in een pompwagen aan de Nansenbaan in Goes.

2 dagen geleden