Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Win een droomhuwelijk tijdens Roze Zaterdag in Goes

Win een droomhuwelijk tijdens Roze Zaterdag in Goes

GOES - Op 17 juni 2023 vindt in Goes voor het eerst een Roze Zaterdag in Zeeland plaats. De organisatie geeft een droomtrouwceremonie weg aan een gaykoppel met een bijzonder verhaal.

Beëdigd trouwambtenaar Bianca Noomen-Holsteijn van ‘Trouw ik Jullie’ sluit dit sprookjeshuwelijk in restaurant ‘de Brass’ in Goes. Koppels die in aanmerking willen komen voor deze compleet verzorgde ceremonie kunnen tot en met vrijdag 25 maart hun verhaal, de reden waarom zij willen trouwen en een pasfoto mailen naar [email protected] o.v.v. ‘droomhuwelijk Roze Zaterdag’. Uit alle inzendingen wordt een winnend koppel gekozen. De bekendmaking is op zondag 27 maart.

Bianca Noomen-Holsteijn staat bekend om haar unieke huwelijksvoltrekkingen in Nederland en op Ibiza. ‘Voor haar is het vieren van de liefde tijdens een trouwdag het allerbelangrijkste’, aldus Goes Marketing, betrokken bij de organisatie. ‘Geaardheid, sekse of religie doen er voor haar niet toe, Bianca is er voor iedereen. Ook is Roze Zaterdag er voor iedereen, wat je ook denkt, gelooft, je seksuele voorkeur of leeftijd is, iedereen is deze dag welkom in Goes. 

Naast het droomhuwelijk zijn er tijdens Roze Zaterdag ook optredens van nationaal en internationaal bekende artiesten, een regenboogparade, infomarkt en een geloofsviering. Ook in het Roze Jaar voorafgaand aan Roze Zaterdag worden activiteiten rond LHBTI-thema’s georganiseerd, zoals filmavonden en een expositie.

Meer uit Beveland

284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

KATTENDIJKE - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

1 uur geleden
284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

RILLAND - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

1 uur geleden
Politie: 'Overleden man in arbeidsmigrantenhotel Wolphaartsdijk stierf natuurlijke dood'

WOLPHAARTSDIJK - De man die zondag levenloos is gevonden in het arbeidsmigrantenhotel aan de Lepelstraat in Wolphaartsdijk is een natuurlijke dood gestorven. Dat laat de politie woensdag weten na onderzoek.

1 uur geleden
Gemeente en dorpsraad werken samen aan wandelpad Baarland

BAARLAND - Baarland krijgt binnenkort een nieuw wandelpad.

2 uur geleden
Tom Verbeek 25 jaar tussen de schappen

KWADENDAMME - Vijfentwintig jaar geleden is Tom Verbeek (41) als derde generatie begonnen in de winkel van zijn vader, Kees Verbeek. En alweer de helft van die tijd is hij eigenaar/ondernemer. Aanleiding genoeg voor een feestje.

1 dag geleden
Veel rookontwikkeling bij woningbrand in Eindewege

EINDEWEGE - Bij een woningbrand aan de Spoorstraat in Eindewege is maandagavond veel rook vrijgekomen. Niemand raakte gewond.

1 dag geleden
Chantal Giesbertz: 'Trouwen is meer dan simpel “ja" zeggen'

KLOETINGE - Chantal Giesbertz (49) werkt 32 uur in loondienst en sluit alleen al dit jaar dertig huwelijken, waarvan de helft vanuit haar eigen onderneming Meer dan Trouwen. “Deze naam heb ik gekozen omdat ik van mening ben dat trouwen echt meer is dan alleen maar simpel 'ja' zeggen. Er valt heel veel omheen te kiezen en te regelen."

2 dagen geleden