Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Win een droomhuwelijk tijdens Roze Zaterdag in Goes

Win een droomhuwelijk tijdens Roze Zaterdag in Goes

GOES - Op 17 juni 2023 vindt in Goes voor het eerst een Roze Zaterdag in Zeeland plaats. De organisatie geeft een droomtrouwceremonie weg aan een gaykoppel met een bijzonder verhaal.

Beëdigd trouwambtenaar Bianca Noomen-Holsteijn van ‘Trouw ik Jullie’ sluit dit sprookjeshuwelijk in restaurant ‘de Brass’ in Goes. Koppels die in aanmerking willen komen voor deze compleet verzorgde ceremonie kunnen tot en met vrijdag 25 maart hun verhaal, de reden waarom zij willen trouwen en een pasfoto mailen naar [email protected] o.v.v. ‘droomhuwelijk Roze Zaterdag’. Uit alle inzendingen wordt een winnend koppel gekozen. De bekendmaking is op zondag 27 maart.

Bianca Noomen-Holsteijn staat bekend om haar unieke huwelijksvoltrekkingen in Nederland en op Ibiza. ‘Voor haar is het vieren van de liefde tijdens een trouwdag het allerbelangrijkste’, aldus Goes Marketing, betrokken bij de organisatie. ‘Geaardheid, sekse of religie doen er voor haar niet toe, Bianca is er voor iedereen. Ook is Roze Zaterdag er voor iedereen, wat je ook denkt, gelooft, je seksuele voorkeur of leeftijd is, iedereen is deze dag welkom in Goes. 

Naast het droomhuwelijk zijn er tijdens Roze Zaterdag ook optredens van nationaal en internationaal bekende artiesten, een regenboogparade, infomarkt en een geloofsviering. Ook in het Roze Jaar voorafgaand aan Roze Zaterdag worden activiteiten rond LHBTI-thema’s georganiseerd, zoals filmavonden en een expositie.

Meer uit Beveland

Tjorven Lagrou wint EK handboogschieten in Ovezande

OVEZANDE - Tjorven Lagrou uit België is afgelopen weekeinde Europees kampioen handboogschieten geworden. 

2 uur geleden
Wandelen met alpaca`s nu ook in Schore

SCHORE - Het kriebelde al een tijdje maar op de open dag van zorgboerderij Rust na Onrust, waren de alpacawandelingen met bezoekers zo leuk en succesvol dat Felix Antheunisse, Rima Ventevogel en Lisa Dorrepaal besloten om dat vaker te doen.

2 uur geleden
Flinke schade bij ongeval

S GRAVENPOLDER - Een auto heeft zaterdagmiddag flinke schade opgelopen nadat deze op een vluchtheuvel botste. Er raakte niemand gewond bij het ongeluk

2 dagen geleden
Zomeravond-orgelconcert in de Nicolauskerk in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK - Op dinsdag 23 augustus is er een orgelconcert op het historische Van Dam-orgel in de Nicolauskerk in Wolphaartsdijk. 

2 dagen geleden
Gewonde (18) bij mogelijke steekpartij Goes

GOES - Bij een mogelijke steekpartij in Goes is gisteravond een 18-jarige man gewond geraakt. Het slachtoffer, een inwoner uit Kapelle, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

2 dagen geleden
Brandweer rukt uit voor woningbrand

‘S-HEER HENDRIKSKINDEREN - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een middelbrand in ‘s-Heer Hendrikskinderen. In een vrijstaande woning was brand uitgebroken.

2 dagen geleden
Kermis in Goes is geopend; week lang vertier in binnenstad

GOES - Kijkers waren er vrijdagmiddag al volop om te zien hoe de kermisexploitanten in Goes de laatste voorbereidingen troffen bij hun attracties. Om 15.00 uur is de kermis in de binnenstad officieel geopend en kan het publiek ook alle attracties uitproberen. 

3 dagen geleden