Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wijzigingen stremmingen Kanaalweg Middelburg

Wijzigingen stremmingen Kanaalweg Middelburg

MIDDELBURG - De Kanaalweg in Middelburg,  tussen de taxistandplaats bij het station en de Schroeweg, is al geruime tijd gestremd. De komende weken wordt die stremming tijdelijk aangepast. Met borden en tekstkarren geeft de gemeente de actuele situatie aan.

Maandag 2 augustus tot en met vrijdag 20 augustus
De stremming wordt vanwege de bouwvakvakantie deels opgeheven. De Kanaalweg is dan dus op werkdagen ook tussen 7.00 en 19.00 open richting Schroeweg. De andere kant op (richting Station) blijft afgesloten.

Maandag 23 augustus tot en met vrijdag 27 augustus
Van 7.00 uur tot maximaal 19.00 uur afgesloten voor alle verkeer, dus ook voetgangers en (brom)fietsers.

Zaterdag 28 augustus tot en met vrijdag 3 september
Voor gemotoriseerd verkeer: dezelfde afsluiting maar dan 24 uur per dag, dus ook in het weekend. De stremming begint dan al na de parkeergarage Kanaalweg. Voor voetgangers en (brom)fietsers: in beide richtingen afgesloten tussen de taxistandplaats en de Schroeweg: maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot maximaal 19.00 uur.

Vanaf maandag 6 september
Maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot maximaal 19.00 uur afgesloten voor alle verkeer, dus ook voetgangers en (brom)fietsers.

Meer uit Middelburg

Oplichter doet zich voor als politieagent: Vraagt om bankgegevens 'slachtoffers'

MIDDELBURG - De politie waarschuwt voor een persoon die zich voordoet als een politieagent en vervolgens probeert op te lichten, laat HVZeeland weten.

1 uur geleden
Gemeente Veere stelt nieuwe verordening voor om leegstand woningen aan te pakken

DOMBURG - Gemeente Veere staat voor een groeiende vraag naar woningen en vindt het onwenselijk dat panden zonder geldige reden langdurig leegstaan. Om dit aan te pakken en effectieve maatregelen te kunnen nemen, wordt de invoering van een leegstandsverordening voorgesteld.

8 uur geleden
1000ste inschrijving Middelburg Ontmoet

MIDDELBURG De 1000ste inschrijving op het online community platform Middelburg Ontmoet is een feit. Om dit te vieren kreeg de 1000ste inwoner gistermiddag een taart van wethouder Willemien Treurniet.

8 uur geleden
Gemeente Middelburg stelt grafrechten voor KNIL-militairen vrij tot en met 2050

MIDDELBURG - Het college van gemeente Middelburg heeft besloten de grafrechten voor KNIL-militairen vrij te stellen tot en met 2050. In 2021 was het 70 jaar geleden dat de eerste KNIL-militairen en hun gezinnen aankwamen in Nederland. In het kader hiervan zijn destijds aan de gemeente Middelburg de eerste vragen gesteld vanuit de Molukse wijkraad over hoe de gemeente omgaat met de graven van KNIL-militairen. Er zijn in 2023 en 2024 ambtelijk en bestuurlijk meerdere gesprekken geweest met de Molukse wijkraad over de invulling van een regeling om de grafrechten vrij te stellen. 

8 uur geleden
Westkapelle 800 jaar presenteert een uniek fotoboek van de optocht in 2023

WESTKAPELLE - Op 13 mei 2023 was heel Westkapelle op de been voor de optocht van 800 jaar stadsrechten Westkapelle. Een prachtige dag, waarop het feestjaar op mooie wijze werd geopend. 

1 dag geleden
Wethouder Tuk wordt kernwethouder Meliskerke

DOMBURG - Wethouder Tuk gaat kernwethouder worden van Meliskerke. Hiermee neemt wethouder Tuk het kernwethouderschap voor Meliskerke over van wethouder De Jonge.

2 dagen geleden
40 Jaar Scouting Blauwe Jungle: een feest voor scouts met een beperking in Middelburg

MIDDELBURG - Op 20 april zal er een groot feest plaatsvinden in verband met het 40-jarig bestaan van Scoutinggroep Blauwe Jungle in Middelburg. Van 13:30 tot 16:30 verzamelen alle Zeeuwse scoutinggroepen met een beperking;  de Blauwe Vogels van de Deltagroep uit Goes en de Jitsers van scouting 't Jagertje uit Hulst, in clubhuis aan de Geerseweg 8.

3 dagen geleden