Wie wil er aan tafel met de Vleeshal?

Gepubliceerd op 15 mei 2019 - 11:53 Samen met De Bode
MIDDELBURG - Vrijdag vindt ‘Aan tafel met Vleeshal’ plaats. Het is een feestelijk diner in de Gotische tentoonstellingsruimte ter viering van de Vleeshal en haar achterban. Het diner vindt plaats te midden van Kaspar Müller's tentoonstelling ‘Allegiance and Oblivion’.
Wie wil er aan tafel met de Vleeshal?

‘Aan tafel met Vleeshal!’ brengt lokale, nationale en internationale kunstliefhebbers, kunstenaars, cultuurprofessionals en beleidsmakers samen. Na een welkomstwoord van Roos Gortzak, directeur van de Vleeshal, wordt een Italiaans menu met een twist geserveerd, samengesteld door Kaspar Müller, in samenwerking met restaurant Silvy's Gusti e Sapori uit Middelburg.

Brussel

Tussen de gangen door vinden er performances plaats van kunstenaar Audrey Cottin, met wie Vleeshal naar Independent Brussels ging in 2018, en is een trailer te zien van de komende tentoonstelling die wordt georganiseerd door het kunstenaarscollectief Root Canal.

Vrienden

Aan elke tafel neemt een kunstenaar plaats, die deel uitmaakt van het programma van de Vleeshal. ‘Aan tafel met Vleeshal’ is onderdeel van het jaarlijkse vriendenprogramma van de Vleeshal.

Het diner kost 40 euro voor vrienden en 50 euro voor mensen die dat (nog) niet zijn. Meer informatie: www.vleeshal.nl.

Reacties (0)

Om te reageren moet je eerst even inloggen.