Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wie maakt de mooiste foto van Tholen?

Wie maakt de mooiste foto van Tholen?

THOLEN - De gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend organiseren dit jaar gezamenlijk een fotowedstrijd onder de naam: "Beleef het in Tholen". Alle inwoners worden uitgenodigd om hun mooiste foto's van de gemeente in te sturen. De makers van de beste drie foto's krijgen een VVV-waardebon. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto.

"In Tholen valt er van alles te beleven. Hierbij kunt u denken aan jaarmarkten, braderieën, fietstochten, sportfestiviteiten maar ook wandelen, fietsen, terrasbezoek en een hapje eten", stelt de organisatie van de fotowedstrijd. "Kortom allerlei situaties waarbij mensen genieten op Tholen. Foto's van het prachtige landschap van onze gemeente zijn natuurlijk ook van harte welkom. Dit kunnen foto's zijn van alle seizoenen."

Prijzen

Degene die uiteindelijk door de jury gekozen wordt als winnaar ontvangt een VVV-waardebon van 75 euro. De nummer twee krijgt een bon van vijftig euro en de nummer drie een bon van 25 euro. Daarnaast komen de drie mooiste foto's op de voorkant van de gemeentegids te staan. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto: een dinerbon ter waarde van 75 euro in een lokaal restaurant.

Meedoen?
Foto's kunnen aangeleverd worden tot 12 juni 2019 via de website van de gemeente www.tholen.nl. Zie hier ook de voorwaarden. De winnende foto's worden omstreeks juli bekend gemaakt. Vragen of problemen met het verzenden van de foto's via het formulier stuur een e-mail naar [email protected].

Meer uit Tholen

Brandweerboot ingezet bij medisch noodgeval bij een brug Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - De reddingboot van de brandweer Tholen is vrijdag aan het einde van de middag ingezet om te helpen bij een medische noodsituatie. Ook de brandweer van Nieuw-Vossemeer werd ingezet.

50 minuten geleden
Katten met de naam Simba raken het vaakst vermist en andere feitjes

ZEELAND - In Zeeland zijn vorig jaar 329 katten vermist geraakt. Drie vierde van deze spoorloze katten zijn weer teruggevonden, maar de resterende 82 katten waren aan het einde van 2023 nog steeds zoek. Opvallend genoeg worden in onze provincie de minste katten vermist. Katten met de naam Simba liepen het vaakst van huis weg.

4 uur geleden
Vooraankondiging participatiebijeenkomst en ter inzage legging Ontwerp Omgevingsvisie

THOLEN - In 2023 hebben we een concept omgevingsvisie gepresenteerd, ter inzage gelegd, participatiebijeenkomsten georganiseerd en hierover met de gemeenteraad gesproken. Van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties ontvingen we daarop veel inspraakreacties. Die leidden er toe om een tussenraadpleging te houden. Het gevolg hiervan is dat we nu een Ontwerp Omgevingsvisie hebben gemaakt, waarin we de hiervoor vermelde ingebrachte reacties hebben verwerkt.

1 dag geleden
Heinenoordtunnel (A29) dit weekend in beide richtingen afgesloten

BERGEN OP ZOOM/THOLEN - Reis je dit weekend over de A29 richting Bergen op Zoom of Rotterdam? Dan kun je niet door de Heinenoordtunnel. De tunnel is het hele weekend afgesloten voor nieuwe werkzaamheden. Hierdoor moet het verkeer rekening houden met omleidingen en extra reistijd.

1 dag geleden
Vanavond kun je meepraten over de nieuwe groene ontmoetingsplek

THOLEN - De perenboomgaard aan de Luchtenburgseweg wordt binnenkort omgetoverd tot een groene ontmoetingsplek, zo werd vorige week bekend. Wil je meer weten over dit plan of het ontwerp bekijken? Dan ben je vanavond op 29 februari welkom tijdens de inloopavond in het gemeentehuis.

1 dag geleden
Dieven op heterdaad betrapt bij stelen spullen van bouwterrein Stalland

SINT-ANNALAND - Drie mannen zijn woensdagavond gearresteerd omdat ze spullen meenamen vanaf een bouwterrein aan de Tienhoven. Het gaat om twee mannen van 31 en 32 jaar oud uit Sint-Maartensdijk en een 42-jarige man uit Nieuw-Vossemeer.

2 dagen geleden
Hiep hiep hoera! Zo veel inwoners van Tholen zijn op deze schrikkeldag jarig

THOLEN - Vijftien inwoners van de gemeente Tholen vieren vandaag op schrikkeldag hun verjaardag. Dat is bijzonder, omdat 29 februari maar één keer in de vier jaar voorkomt. Daarnaast is trouwen op de laatste dag van deze maand zeer populair, blijkt uit cijfers van het CBS.

2 dagen geleden