Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wie kaarten wil voor bluesfestival in Kwadendamme moet snel zijn

Wie kaarten wil voor bluesfestival in Kwadendamme moet snel zijn

KWADENDAMME - De voorverkoop voor het 28e Kwadendamme Bluesfestival begint nieuwjaarsnacht om 00.01 uur.

Kaarten zijn te koop via de website www.pedaal.nl.

Het festival is de laatste jaren stijf uitverkocht. Er zijn in totaal 1200 kaarten beschikbaar. Tijdens de eveneens uitverkochte indoor-editie van het festival, net voor de kerstdagen, zijn de eerste namen bekend gemaakt voor het outdoor-festival.

Amerikanen

Er komen op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei maar liefst drie Amerikaanse bands naar Kwadendamme: Mr. Sipp, RUF Bluescaravan met Jeremiah Johnson, Whitney Shah en Ryan Perry en de Malone Sibun Band. De Aiden Pryor Band uit Engeland brengt in mei volgend jaar een ode aan de legendarische bluesgitarist Rory Gallagher.

The Juke Joints

Verder zijn The Blue Stompers Jump Review uit Spanje, het Duitse BB & The Blues Shacks, de Kroatische Vanja Sky en Awek Blues en Philippe Menard uit Frankrijk vastgelegd. Uit Nederland komen The Hoochies en The Juke Joints, de band van mede-organisator Peter Kempe.  

Meer uit Beveland

Avondvierdaagse terug van weggeweest in Kamperland

KAMPERLAND - Oranjevereniging Kamperland/VDK organiseert, na een paar jaar afwezigheid, weer een avondvierdaagse voor jong en oud in Kamperland. Zij gaan wandelen van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni.

9 uur geleden
17-jarige jongen uit Goes overleden na ongeval met scooter

GOES - Een jongen van 17 uit Goes is overleden nadat hij gisteren betrokken raakte bij een eenzijdig ongeluk. Hij reed met zijn scooter tegen een geparkeerde auto.

1 dag geleden
Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

1 dag geleden
Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

1 dag geleden
Tractor belandt in sloot, bestuurder gewond

‘S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.

2 dagen geleden
Winnaars bandcompetitie Spectra zijn bekend

OVEZANDE - De finale van bandcompetite Spectra vond gisteren plaats op het Klomppop Festival. In de finale streden de bands Grainbait, Baneham, TheTraveling Trashcans en Grote Geelstaart om de Spectra seizoenswinst. Grote Geelstaart ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

2 dagen geleden
Bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk bestaat 39 jaar en houdt open dag

WOLPHAARTSDIJK - Maandag 29 mei, tweede pinksterdag, is er een open dag in de ambachtelijke bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk.

2 dagen geleden