Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

WHS over een waanzinnig Kampioenschap

WHS over een waanzinnig Kampioenschap

SINT-ANNALAND - WHS is door een ruime 4-0 overwinning op Kogelvangers kampioen in de 3e klasse B. Voor rust was het nog geen gelopen race, Kogelvangers speelde met een blok van 5 verdedigers met 2 middenvelder daar kort voor. 

Het lukte WHS niet om voor rust een opening te creëren. Met een lepe bal van buiten de 16, schoot Arvin vlak voor rust nog wel op de lat en ook Jasper Gunter kreeg nog een mogelijkheid, maar het bleef 0-0. In de 2e helft zag dat Kogelvangers de ruimtes niet meer kon belopen en zorgde Wout den Engelsman op aangeven van Joost van Dijke met een mooi schot voor de 1-0. 

Daarna duurde het tot halverwege de 2e helft dat WHS de voorsprong verdubbelde. Wie anders dan Arvin de Witte stond aan de basis van een  mooie actie die door Jasper Gunter prima werd afgerond, 2-0. Kort daarop werd aan alle onzekerheid een einde gemaakt, de 3-0 viel uit een corner van Wout den Engelsman die prima werd verlengd door Werner Marsman en mooi met het hoofd werd afgerond door de broer van Wout, Machiel den Engelsman. 

De wedstrijd was natuurlijk gespeeld en Jasper Gunter zorgde in de slotfase met een mooi schot voor het slotakkoord, 4-0. Het kampioenschap is binnen, een mooi resultaat van spelers en staf onder leiding van Leon de Witte. Een mooie bekroning voor de aan het eind van het seizoen afscheid nemende Leon de Witte die al vele jaren trainer is bij WHS en sommige spelers vanuit de jeugd heeft begeleid tot het niveau waar ze nu staan. 

Meer uit Tholen

Politie registreert 20 procent meer discriminatie-incidenten

THOLEN - De politie-eenheid Zeeland-West-Brabant heeft vorig jaar 20 procent meer discriminatie-incidenten geregistreerd dan het jaar ervoor. Dat blijkt uit de Monitor Discriminatie Zeeland-West-Brabant. 

3 uur geleden
Twee dagen lang feest voor 75-jarig jubileum PJZ

THOLEN - De Plattelands Jongeren Zeeland (PJZ) vierden afgelopen weekend het 75-jarig bestaan met twee feestavonden in de schuur van de familie Geluk.

23 uur geleden
Aan de keukentafel bij Daan Adriaansen: 'ICT was altijd mijn hoofdkey'

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Daan Adriaansen. 

2 dagen geleden
Vrijmibotho steunt dit jaar niet één, maar twee goede doelen

THOLEN - Ook dit jaar vindt er op Tholen in juni weer een Vrijmibotho plaats. En dit jaar steunt het evenement niet één, maar twee lokale goede doelen.

3 dagen geleden
Weerbericht Tholen: 'Hoge zonkracht tijdens lang pinksterweekend'

THOLEN - De dagen worden langer en dit betekent dat de zon steeds feller kan gaan schijnen. Komende dagen wordt op uitgebreide schaal zonkracht 7 bereikt. Dat meldt Weeronline.Vergeet dus niet zonnebrandcrème te gebruiken als je midden op de dag naar buiten gaat!

4 dagen geleden
Sarah maakte de afgelopen vijf jaar 150 duiken: 'Tholen heeft iets wat België niet heeft'

In vijf jaar tijd maakte Sarah zo’n 150 duiken. Afgelopen weekend was zij ook aanwezig bij het duikkamp op Tholen. Haar twee kinderen (13 en 16 jaar) duiken ook. Zij zijn ooit uit verveling op vakantie begonnen met duiken. 

5 dagen geleden
Bruno heeft al 45 jaar duikervaring: 'Op plaatsen zoals Tholen doen wij 40 duiken per jaar'

Met zijn 45 jaar duikervaring noemt Bruno Goyvaerts zichzelf ‘een ouwe rakker’. Hij geeft aan zo’n beetje de hele wereld al verkend te hebben. Maar op plaatsen als de Oosterschelde komt hij toch nog wel het meest. “Op dit soort plaatsen doen wij zo’n 30 tot 40 duiken per jaar.”

6 dagen geleden