Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Werkzaamheden derde ontsluiting Tholen binnenkort van start

Werkzaamheden derde ontsluiting Tholen binnenkort van start

THOLEN - Om de bereikbaarheid van de stad Tholen en het bedrijventerrein te verbeteren, realiseert de gemeente Tholen een derde ontsluiting ter hoogte van de Molenvlietsedijk en de N286. Gemeente Tholen en Heijmans tekenden in augustus hiervoor een overeenkomst. De werkzaamheden voor de derde ontsluiting starten op 26 september. Vanaf dat moment wordt het viaduct over de N286 voor alle verkeer afgesloten. Hiervoor worden omleidingsroutes ingesteld en aangekondigd via borden.

Voordat de werkzaamheden starten organiseren de gemeente Tholen en Heijmans een inloopbijeenkomst op woensdag 14 september tussen 19.00 en 21.00 uur bij Sport- en Gemeenschapscentrum Meulvliet in Tholen. Omwonenden zijn hierover via een brief geïnformeerd. Ook andere belangstellenden zijn welkom. Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u vragen stellen over de realisatie van de derde ontsluiting. Ook informeren de gemeente en Heijmans u onder andere over de planning, omleidingsroutes, verkeersveiligheid en het landschappelijk inrichtingsplan. 

Voorbereidende werkzaamheden
Voor 26 september voert de gemeente voorbereidende werkzaamheden uit. “Zo zijn we op dit moment bezig met werkzaamheden aan kabels en leidingen. En starten we binnenkort met het kappen en verplanten van bomen. Deze werkzaamheden kunnen lichte verkeershinder of geluidsoverlast geven”, aldus de gemeente.


Lees ook

Gemeente Tholen en Heijmans tekenen overeenkomst voor realisatie derde ontsluiting Tholen

Meer uit Tholen

'Woningbrand' aan de Dalemsestraat blijkt aangebrand eten in oven

THOLEN - Meerdere hulpdiensten zijn donderdagavond uitgerukt naar de Dalemsestraat na een melding van een woningbrand. De deur van de woning moest worden opengebroken, maar van een echte brand was geen sprake. De rookontwikkeling uit het appartement werd veroorzaakt door aangebrand eten in een oven.

5 uur geleden
Kerstconcert in Sint-Annaland met Kir Royal Accelerando's Cosy Christmas

SINT-ANNALAND - De Koninklijke Fanfare Accelerando uit Sint-Annaland sluit het muzikale jaar af met een Kerstconcert. Onder de noemer 'Accelerando's Cosy Christmas' nemen de muzikanten hun gasten mee in de warme en vrolijke sfeer die bij Kerstmis hoort. Dat doen ze samen met dameszangvereniging Kir Royal. Het concert vindt plaats op zaterdagavond 16 december in de sportzaal van De Wellevaete.

9 uur geleden
Trainer Marc de Weerd vertrekt aan het einde van dit seizoen bij SPS

POORTVLIET/SCHERPENISSE - Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse (SPS) moet voor het volgende seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. De huidige hoofdcoach, Marc de Weerd, vertrekt aan het einde van dit seizoen bij de Thoolse vierdeklasser.

13 uur geleden
Doodgebeten schapen op Tholen: 'Beschermde status wolf moet omlaag'

THOLEN - In 2018 kwam de wolf weer naar Nederland. Het roofdier laat inmiddels een spoor van dode beesten achter, zoals mogelijk de drie doodgebeten schapen op Tholen. De Europese Commissie dringt aan op actie, terwijl het CDA in Zeeland vindt dat de beschermde status van de wolf opnieuw bekeken moet worden. Ze willen maatregelen om vee te beschermen tegen de wolf.

17 uur geleden
Tholenaren kunnen vanaf vandaag hun gratis boompjes ophalen

SINT-MAARTENSDIJK/THOLEN - Vanaf vandaag kunnen alle mensen op Tholen hun gratis bestelde boompjes ophalen in Sint-Maartensdijk. In totaal worden er bijna 4400 boompjes uitgedeeld in drie dagen tijd. Dat betekent dat alle beschikbare boompjes zijn uitverkocht.

18 uur geleden
Fietser met spoed naar ziekenhuis na botsing met scooter langs Postweg

POORTVLIET - Een fietser en een scooterrijder zijn woensdagavond met elkaar in botsing gekomen op het fietspad lang de Postweg bij Poortvliet. De fietser is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ook werd er een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen naar het incident.

1 dag geleden
Opgelet automobilisten: Wederom code geel in Zeeland

ZEELAND - Wie vannacht of morgenochtend de weg opgaat, moet rekening houden met gladheid. Het KNMI heeft zojuist code geel afgegeven voor gladheid door bevriezing van natte weggedeelten.

1 dag geleden