Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Werkzaamheden bij Woonboulevard Middelburg voor meer veiligheid

Werkzaamheden bij Woonboulevard Middelburg voor meer veiligheid

MIDDELBURG - In de komende weken worden er werkzaamheden uitgevoerd op en rondom Woonboulevard Middelburg ‘de Mortiere’ De aannemer (BAM Infra) van Gemeente Middelburg gaat de werkzaamheden uitvoeren vanaf donderdag 6 oktober t/m woensdag 19 oktober 2022.

Er komt een veiligere fietsoversteek op de Mortiereboulevard. De bestaande rijbaan wordt op de kruising met de in-, en uitgang van de meubelboulevard verbreed. In het midden van de rijbaan komt een verkeersgeleider met opstelplaats voor fietsers zodat zij in twee keer over kunnen oversteken. Verder komt er rood asfalt met nieuwe markering op de kruising om de attentie te verhogen. Tussen de bestaande fietsbrug en de Moeringweg maakt men een nieuw fietspad en de slijtlaag op de fietsbrug wordt vervangen.

Planning
De werkzaamheden starten donderdag 6 oktober en duren tot donderdag 20 oktober 2022. Twee activiteitenvoert men, ter beperking van de overlast, in de avond/nacht uit. Het frezen van het asfalt is gepland op donderdagavond 6 oktober vanaf 21.00 uur, en het aanbrengen van het asfalt is gepland op maanavond 17 oktober vanaf 21.00 uur. Vanaf maandag 17 oktober is het vervangen van de slijtlaag op de fietsbrug gepland.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden, met uitzondering van het frezen en aanbrengen van het asfalt, is de meubelboulevard bereikbaar. Tijdens de frees-, en asfaltwerkzaamheden in de avond/nacht is de Mortiereboulevard afgesloten voor het verkeer. Indien noodzakelijk kan er tijdens deze avond/nacht afsluiting bevoorrading plaats vinden via de Bosschaartweg en de Contrabasweg. Deze route is niet met borden aangegeven. Vanaf maandag 10 oktober wordt op de Mortiereboulevard vanaf de rotonde éénrichtingsverkeer ingesteld. Met bebording wordt het verkeer het parkeerterrein van de meubelboulevard op- en afgeleid. Het verlaten van het gebied loopt via de bestaande uitgang nabij GroenRijk en vervolgens via de Contrabasweg en Bosschaartsweg naar de Torenweg.

Meer uit Middelburg

Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

1 dag geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

2 dagen geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

2 dagen geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

3 dagen geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

4 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

1 week geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

1 week geleden