Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Welkomsttasjes voor nieuwe inwoners Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge

Welkomsttasjes voor nieuwe inwoners Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge

WOLPHAARTSDIJK - Voor nieuwe inwoners van Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge ligt een welkomsttasje met informatie klaar.

Het is in het kader van het project ‘Welkom in de buurt’ van SMWO. Nieuwkomers vinden daarin het dorpsplan 2015-2025, een informatieboekje van de ondernemersvereniging en dorpsvereniging. 

Deelauto

Daarnaast zit er nog informatie in over de basisscholen Het Samenspel en Johannes Calvijn, de voetbalvereniging, kerken, brandweer, de deelauto, de vrijwilligerscentrale, oudereninloop Even d’r Uut, duofiets, natuurorganisaties en het Digitaalcafé. Het zit in een tasje waarop Korenmolen de Hoop, de Nicolauskerk, de Griffioen en de Ring van Oud-Sabbinge staan. 

Buurtbonus

De gemeente Goes heeft het deels gefinancierd met een buurtbonus. De tasjes zijn bedoeld voor mensen die vanaf 1 januari in Wolphaartsdijk of Oud-Sabbinge zijn komen wonen. 

Zij kunnen er eentje aanvragen via [email protected] of 0113-581011. De bestuursleden bezorgen de tasjes aan huis.

Meer uit Beveland

Eenzijdig ongeval: Auto belandt in greppel langs de A58 bij 's-Heer Arendskerke

'S-HEER ARENDSKERKE- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een personenauto in een greppel langs de A58 bij 's-Heer Arendskerke beland. De bestuurder is ter plaatse onderzocht door de ambulancedienst. Het is onduidelijk of vervoer naar het ziekenhuis nodig was.

3 uur geleden
Verkeershinder op A58 in en bij Vlaketunnel door onderhoudswerk

VLAKE - De Vlaketunnel van de snelweg A58 is van zaterdag 25 mei 23.00 uur tot en met maandag 27 mei 5.00 uur dicht in richting Middelburg voor onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast is er deze maand nog enkele dagen verkeershinder op de A58 in Zeeland wegens onderhoud.

6 uur geleden
Vlaketunnel A58 richting Bergen op Zoom dicht vanwege ongeval met meerdere voertuigen

BERGEN OP ZOOM-  De Vlaketunnel (A58) richting Bergen op Zoom is momenteel dicht vanwege een ongeval met meerdere voertuigen. Het ongeval zorgt inmiddels voor flink wat verkeershinder. 

6 uur geleden
Scootmobielbestuurder rijdt water in en wordt gered door politie en ambulanciers

GOES - Een persoon in een scootmobiel raakte vanmiddag te water aan de Elvis Presleylaan. De persoon is inmiddels uit het water gehaald.

1 dag geleden
Aan de keukentafel bij Sharon de Putter en Milko van Sighem

MIDDELBURG - Twee bedrijven, drie kleine kinderen: een druk leven. Toch lukte het Sharon de Putter en Milko van Sighem tijd vrij te maken voor een gesprek aan hun keukentafel met De Bode. Hoe krijgen ze het allemaal geregeld? Sharon: 'Om alle ballen in de lucht te houden leven we heel gestructureerd.'

1 dag geleden
Rolstoeldriedaagse in Heinkenszand begint dinsdag

HEINKENSZAND - Stichting Heinkenszandse Kika-KWF walk and run organiseert in samenwerking met SVRZ van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei een rolstoeldriedaagse in en rond Heinkenszand.

2 dagen geleden
Markt over toekomst binnenstad in Goes: 'Absurd dat je in Goes nog met auto op Grote Markt kunt rijden'

GOES - De gemeente Goes werkt aan het vernieuwen van de binnenstad. Al twee jaar voert ze verbeterpunten uit, maar er moet nog steeds veel gebeuren, vertelt wethouder Joost de Goffau. "De urgentie is hoog", stelt hij. Om inwoners en ondernemers te informeren en naar hun meningen en ideeën te vragen, is er maandag een grote binnenstadsmarkt in de Grote of Maria Magdalenakerk.

2 dagen geleden