Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weg tussen Smerdiek en Stavenisse gaat dicht

Weg tussen Smerdiek en Stavenisse gaat dicht

SINT MAARTENSDIJK/STAVENISSE - De provinciale weg tussen Sint-Maartensdijk en Stavenisse gaat ruim twee weken dicht. Van maandag 28 oktober tot en met vrijdag 15 november 2019 wordt er in opdracht van de provincie Zeeland aan de N286 gewerkt. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid.

Ter hoogte van de Eerste Dijk worden twee duikers (verbinding tussen twee waterlopen) vervangen door één nieuwe duiker. "Voor het vervangen van de duiker moet de weg opengebroken worden. Daarom is dit deel van de Provincialeweg tijdens de werkzaamheden volledig afgesloten voor verkeer. Fietsers worden aan de westzijde van de Provincialeweg omgeleid. Doorgaand autoverkeer van- en naar Stavenisse wordt via Sint-Annaland omgeleid. De omleidingen zijn ook online te raadplegen", zo laat de provincie weten.

"Ter hoogte van de Keizersweg wordt een nieuw vrijliggend fietspad aangelegd. Het nieuwe fietspad wordt voorzien van een asfaltverharding komt verder van de hoofdrijbaan te liggen. Ook wordt het pad breder gemaakt waardoor fietsers elkaar straks makkelijk vanuit twee richtingen kunnen passeren. Fietsers worden tijdens de werkzaamheden - gescheiden van het autoverkeer - omgeleid via de hoofdrijbaan", besluit men. 

Meer uit Tholen

Tholen organiseert in maart een energiemarkt op het gemeentehuis

THOLEN - De gemeente Tholen organiseert op donderdag 7 maart een energiemarkt in het gemeentehuis. De markt is toegankelijk van 18.00 tot 20.00 uur. Tijdens deze markt kunnen geïnteresseerden vrij inlopen om vragen te stellen en informatie te krijgen over verduurzaming en energiebesparing.

13 uur geleden
Op 27 februari 2024 is alle duurzame energie in Zeeland 'op'

THOLEN - Op dinsdag 27 februari hebben Zeeuwen alle duurzame energie verbruikt die in de provincie Zeeland is geproduceerd. Dat is tenminste als we alle energie die dit jaar opgewerkt in één keer zouden gebruiken. Deze dag wordt beschouwd als de Zeeuwse Green Energy Day.

19 uur geleden
Zo voorkom je dat de vlam in de pan slaat: 'Kook met liefde'

THOLEN - Het overkwam onlangs een paar inwoners van Tholen: De vlam sloeg in de pan. Ze slaagden er zelf in het vuur te blussen met een blusdeken. Ronald van Leeuwen, medewerker Brandveilig Leven bij Veiligheidsregio Zeeland, vertelt wat je wel en niet moet doen als de vlam in de pan slaat.

1 dag geleden
Accelerando kijkt uit naar 9e editie van Kidz in Concert

SINT-ANNALAND - De Stallandse muziekvereniging en basisschool De Casembroot organiseren op zaterdag 9 maart de uitvoering Kidz in Concert. Het concert vindt plaats in de sportzaal van De Wellevaete.

1 dag geleden
The Crazy Little Things doen tribute aan Queen in volle zaal Sint Philipsland

SINT PHILIPSLAND - De Bergse band Crazy Little Things heeft vrijdagavond een indrukwekkend optreden neergezet in Sint Philipsland. Dorpshuis De Wimpel was het podium voor deze tributeband van Queen. Met de Fluplandse Marijn Geluk als leadzanger zorgde de band voor een prachtige voorstelling. 

1 dag geleden
Thoolse verenigingen ontvangen cheque voor inclusieve speeltuinen

THOLEN - Wethouder Corniel van Leeuwen heeft deze week aan vier speeltuinverenigingen op Tholen een cheque overhandigd. Elke vereniging ontvangt een bedrag van 25.000 euro. Hiermee kunnen ze hun speeltuinen 'inclusief' maken, zodat alle kinderen kunnen genieten van het spelen.

2 dagen geleden
Ruim 6 miljoen euro voor Zeeuwse innovaties: 'Er liggen grote uitdagingen'

THOLEN - Zeeuwse bedrijven en organisaties kunnen dit jaar een subsidie aanvragen voor een innovatief project. Er is een subsidiepot van ruim 6 miljoen euro uit het programma OPZuid. Deze subsidie is bedoeld voor projecten die innovatieve oplossingen bieden op het gebied van energie, klimaat, landbouw, grondstoffen en voeding/gezondheid. De eerste subsidieronde loopt tot medio april.

2 dagen geleden