Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weg tussen Smerdiek en Stavenisse gaat dicht

Weg tussen Smerdiek en Stavenisse gaat dicht

SINT MAARTENSDIJK/STAVENISSE - De provinciale weg tussen Sint-Maartensdijk en Stavenisse gaat ruim twee weken dicht. Van maandag 28 oktober tot en met vrijdag 15 november 2019 wordt er in opdracht van de provincie Zeeland aan de N286 gewerkt. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid.

Ter hoogte van de Eerste Dijk worden twee duikers (verbinding tussen twee waterlopen) vervangen door één nieuwe duiker. "Voor het vervangen van de duiker moet de weg opengebroken worden. Daarom is dit deel van de Provincialeweg tijdens de werkzaamheden volledig afgesloten voor verkeer. Fietsers worden aan de westzijde van de Provincialeweg omgeleid. Doorgaand autoverkeer van- en naar Stavenisse wordt via Sint-Annaland omgeleid. De omleidingen zijn ook online te raadplegen", zo laat de provincie weten.

"Ter hoogte van de Keizersweg wordt een nieuw vrijliggend fietspad aangelegd. Het nieuwe fietspad wordt voorzien van een asfaltverharding komt verder van de hoofdrijbaan te liggen. Ook wordt het pad breder gemaakt waardoor fietsers elkaar straks makkelijk vanuit twee richtingen kunnen passeren. Fietsers worden tijdens de werkzaamheden - gescheiden van het autoverkeer - omgeleid via de hoofdrijbaan", besluit men. 

Meer uit Tholen

Leerlingen van OBS De Rieburch zamelen elektronisch afval in tijdens E-waste Race

SINT-MAARTENSDIJK - Wethouder Corniel van Leeuwen gaf vandaag het startsein voor de E-waste Race op OBS De Rieburch. Gedurende een aantal weken zamelen de kinderen van tien basisscholen uit de regio De Bevelanden en Tholen zoveel mogelijk oude en kapotte elektronische apparaten in. 

14 uur geleden
Gemeente organiseert vanavond informatieavond over herinrichting Langeweg

ANNA JACOBAPOLDER - De gemeente organiseert vanavond een inloopavond in Ons Dorpshuis in Anna Jacobapolder. Tijdens deze avond kunnen aanwezigen al hun vragen stellen over het voorlopige ontwerp van de herinrichting van de Langeweg. 

17 uur geleden
Julia, Anouk en Elise reden de Ronde van Oud-Vossemeer: 'Meer dan alleen een hobby'

OUD-VOSSEMEER - Wie er mee afgelopen weekend ook meereden in de Ronde van Oud-Vossemeer, zijn Julia, Anouk en Elise. De drie meiden zitten bij elkaar in het team en kennen elkaar dan ook door en door. De Ronde van Oud-Vossemeer was voor hen de eerste van het seizoen.

20 uur geleden
Paviljoen speeltuin Buutvrij nadert voltooiing

THOLEN - Wie langs de Brede School Tholen komt, kan er niet meer omheen. Het paviljoen van speeltuin Buutvrij. Al bij de eerste plannen in 2015 voor een grote speeltuin kwam het idee voor een ontmoetingsruimte ter sprake. En inmiddels vordert de bouw van het paviljoen gestaag. De buitenafwerking van het gebouw is zo goed als gereed en er wordt al flink gewerkt aan de afwerking in het gebouw.

1 dag geleden
Voorzitter Ronde van Oud-Vossemeer: 'Wielrennen is rode draad in mijn leven'

OUD-VOSSEMEER - Afgelopen zaterdag werd de 74ste Ronde van Oud-Vossemeer gereden. 370 deelnemers stonden aan de start om het parcours af te leggen. Door het wisselvallige weer, was het een behoorlijk spannende rit. Er werden stevige tijden gereden. 

1 dag geleden
Wie houdt z'n achterpad het schoonst?: Gemeente Tholen organiseert wedstrijd

THOLEN - Gemeente Tholen organiseert samen met Sinke Onkruidbeheersing & Groenzorg B.V. de wedstrijd ‘Het Schoonste Achterpad’. Inwoners die samen met hun buren de paden achter of tussen woningen of tuinen netjes (gaan) houden, kunnen zich aanmelden voor deze wedstrijd Aanmelden kan tot en met 30 april. 

2 dagen geleden
Nagenieten: bekijk hier de foto's van de Ronde van Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Afgelopen weekend racete voor de 74e keer wielrenners door de straten van Oud-Vossemeer. Ondanks het wisselvallige weer, was het een mooie editie. Tim Bierkens sleepte in Oud-Vossemeer zijn eerste overwinning van het seizoen binnen. 

2 dagen geleden