Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weet wat je stemt met Verkiezingskrant Borsele

Weet wat je stemt met Verkiezingskrant Borsele

HEINKENSZAND - Volgende week vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Inwoners van de gemeente Borsele lezen hier alles over in de Verkiezingskrant Borsele, die de Bevelandse Bode samen met de gemeente Borsele heeft uitgebracht.

De verkiezingskrant zet bijvoorbeeld overzichtelijk allerlei praktische zaken op een rijtje, zoals hoe het verkiezingsproces in zijn werk gaat, waar de stemlocaties te vinden zijn en welke documenten kiesgerechtigden moeten meenemen naar het stembureau. Daarnaast is uitgebreid te lezen welke partijen aan de verkiezingen in de gemeente Borsele deelnemen en welke idealen en plannen zijn hebben. Door te antwoorden op allerlei stellingen over actuele Borselse thema’s als de woningnood en huisvesting van arbeidsmigranten krijgt de lezer een duidelijk beeld van de standpunten van de Borselse partijen en op welke vlakken zij verschillen van elkaar. De Borselse burgemeester Gerben Dijksterhuis drukt alle inwoners van achttien jaar en ouder op het hart om gebruik te maken van hun stemrecht. “Je hebt als kiezer invloed. Gebruik die ook!” 

De verkiezingskrant is in Borsele in de brievenbus gevallen en is ook online te lezen.

Meer uit Beveland

Thijmen wordt de nieuwe kinderburgemeester van Goes

GOES - Thijmen Roskam is verkozen tot de nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Goes. Tijdens Goes Kinderstad, op zaterdag 17 augustus, wordt hij officieel geïnstalleerd.

2 uur geleden
Fietsster valt van fiets en raakt bewusteloos in Ellewoutsdijk

ELLEWOUTSDIJK - Een vrouw is zondagmiddag gewond geraakt nadat zij met haar fiets in de polder bij Ellewoutsdijk ten val was gekomen.

22 uur geleden
Busje en motor botsen in Wilhelminadorp: Ambulance rukt uit voor motorrijder

WILHELMINADORP - Een motorrijder is door ambulancemedewerkers nagekeken nadat hij vanmorgen betrokken was bij een ongeval. Een motor en een busje kwamen met elkaar in botsing.

1 dag geleden
Wie wint Zeeland Refinery Cultuurprijs 2024?

HEINKENSZAND - Met ingang van 2024 gaat de Culturele Raad Borsele de Zeeland Refinery Cultuurprijs niet tweejaarlijks maar jaarlijks toekennen. 

1 dag geleden
Aan de keukentafel met Helen en Greg Bihi-Zenou

Van 'hoi' naar huwelijk en van lunchroom HoneyPie naar buitenspeelplaats Hof Poppendamme. Aan de keukentafel met Helen en Greg Bihi-Zenou, horecaondernemers die elke drie jaar de kriebels krijgen. Greg: 'Dit hebben we onder de knie, wat kunnen we nog meer doen?'

2 dagen geleden
Man (58) ramt politiebureau Goes

GOES - De politie heeft vrijdag een 58-jarige man aangehouden nadat hij het politiebureau in Goes ramde. De man is naar Torentijd gebracht.

3 dagen geleden
Vlaketunnel twee avonden en nachten dicht

VLAKE - Rijkswaterstaat voert in juni onderhoud uit aan de Vlaketunnel van de snelweg A58 bij Vlake. Daarom is de Vlaketunnel in beide richtingen afgesloten, telkens van 21.00 uur tot 5.00 uur, van maandag 24 juni tot dinsdag 25 juni en van dinsdag 25 juni tot woensdag 26 juni.Het verkeer wordt omgeleid over de N289. Weggebruikers dienen rekening te houden met langere reistijd.

3 dagen geleden