Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weerbericht Tholen: 'Komende dagen een vleugje lente'

Weerbericht Tholen: 'Komende dagen een vleugje lente'

THOLEN - Het wordt de komende dagen flink zonnig in ons land. Ook de temperaturen stijgen, tot maximaal twaalf graden. Dat meldt Weeronline. ’S nachts en in de vroege ochtend is het nog wel koud met regionaal lichte vorst en kans op mist. Vanaf donderdag is er meer bewolking en valt er af en toe wat regen. 

Het is vandaag op de meeste plekken in het land behoorlijk zonnig. Dat in combinatie met weinig wind, kan ervoor zorgen dat het zelfs een beetje lenteachtig aanvoelt. Komende avond komen er brede opklaringen voor en ook vannacht is het helder. Hierdoor koelt het snel af en kan het in het binnenland lokaal een graadje gaan vriezen. In de tweede helft van de nacht ontstaat er wat nevel of mist. 

Morgen start de dag koud. Regionaal kan wat mist voorkomen. Deze verdwijnt in de loop van de ochtend, en op de meeste plaatsen zal de zon gaan schijnen. 

Ook woensdag start de dag met temperaturen rond het vriespunt. Het blijft overal droog, maar de zon heeft een stuk meer moeite om door te breken vergelijken met voorgaande dagen. Er trekken woensdag flink wat wolkenvelden over het land bij een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen. Het wordt 10 tot 13 graden en daarmee blijft het ronduit zacht.

Eind van de week 
Na een periode met zachte en flink zonnige dagen krijgen we vanaf donderdag te maken met een ander weerbeeld. Niet vanwege de temperaturen, maar vanwege de toename in wisselvalligheid. Grote neerslaghoeveelheden zijn niet aan de orde, maar dagelijks kunnen enkele buien ons land aandoen. Vooral vrijdag en zaterdag is dit het geval. Zondag verloopt overwegend droog, maar wel bewolkt. De temperatuur stijgt overdag naar 8 tot 10 graden en in de nachten ligt het kwik enkele graden boven nul. Na het weekend gaat de zon weer vaker schijnen en worden de nachten opnieuw wat kouder.

Meer uit Tholen

'Het Glazen Ei' keert tien jaar na dato weer terug naar Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Tien jaar na dato keert het evenement ‘Het Glazen Ei’ weer terug naar Oud-Vossemeer. Stichting Stavoord6 organiseert voor de vierde keer het evenement. 

4 uur geleden
Fiets breekt in twee bij ongeval Tholen: moeder en kind gewond

THOLEN – Een moeder en kind zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Molenvlietsedijk in Tholen. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

23 uur geleden
Slechte weersvoorspelling gooit roet in het eten voor rommelmarkt Sint Maartensdijk

SINT MAARTENSDIJK - De rommelmarkt die aanstaande zaterdag zou plaatsvinden bij Het Baken van Tholen in Sint Maartensdijk is geannuleerd. De markt is verzet naar zaterdag 6 mei.

1 dag geleden
Meer inwoners in de gemeente Tholen recht op vergoedingen

THOLEN - Meer inwoners in de gemeente Tholen hebben sinds dit jaar recht op gemeentelijke vergoedingen: bijzondere bijstand. Het gaat om inwoners met een inkomen tot en met 130 procent van de bijstandsnorm. De gemeenteraad verhoogde de inkomensgrens voor deze vergoedingen van 110 procent naar 130 procent van de bijstandsnorm. 

1 dag geleden
Scoren voor het goede doel: VV Vosmeer doneert geld voor iedere goal

OUD-VOSSEMEER - Stichting Westerlicht, die in januari de deuren opende in Tholen, kan komende weken rekenen op veel steun. Zowel basisschool De Ark, als voetbalvereniging VV Vosmeer zamelen geld in voor dit goede doel. 

1 dag geleden
Werkzaamheden derde ontsluiting Tholen hervat: plaatsing twee 'bypasses'

THOLEN - De werkzaamheden voor de derde ontsluiting Tholen zijn hervat. De afgelopen weken voerde Heijmans nabij de N286 herstelwerkzaamheden uit die noodzakelijk waren als gevolg van de stillegging. Het bedrijf is deze week begonnen met de voorbereidende werkzaamheden. Zo worden er eerst twee bypasses aangelegd. 

2 dagen geleden
Après-skiën voor het goede doel bij Café An de Slôôve

SINT-ANNALAND - Café An de Slôôve en stichting Vrienden van Siem slaan de handen ineen. Voor het goede doel organiseren zij op 25 maart een heuse après-skiparty. 

2 dagen geleden