Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weer een man opgepakt voor Hrieps-overval

Weer een man opgepakt voor Hrieps-overval

KRUININGEN - Opnieuw is er een verdachte aangehouden in verband met de Hrieps-overval.

De politie heeft dinsdagmorgen een man aangehouden in Kruiningen. Hij is 34 jaar. De rechter-commissaris heeft vrijdag besloten hem langer vast te houden. Tot nu toe zijn er tien mensen aangehouden voor de overval in mei waarbij het grootste deel van de opbrengst van Hrieps werd buitgemaakt. Zes mannen zitten nog vast. Twee mannen en twee vrouwen mogen hun proces buiten de gevangenismuren afwachten.

's-Heer Arendskerke

Een man en een vrouw in ‘s-Heer Arendskerke zijn ook aangemerkt als verdachten. Hun huis werd onlangs doorzocht.

Meer uit Reimerswaal

Eerste Yerseksche Koenckelpotfanfare bestaat 30 jaar

YERSEKE - Toen de fanfare in 1992 werd opgericht hadden we niet kunnen bevroeden dat deze in 2022, 30 jaar later nog zou bestaan, maar we zijn er nog steeds, en springlevend.

1 dag geleden
Uitslag demonstratie wedstrijd ringrijden Nisse

WEMELDINGE - Afgelopen zaterdag heeft ringrijderijvereniging ‘Ons Genoegen’ uit Wemeldinge een demonstratie wedstrijd gereden tijdens Jumpin’ de Weel in Nisse. 

1 dag geleden
Flinke schade na botsing bussen

WEMELDINGE - Een taxibus en een bestelbus zijn zaterdag aan het eind van de middag flink beschadigd geraakt. Na het ongeval is een persoon overgebracht naar het ziekenhuis.

2 dagen geleden
Treinverkeer stilgelegd door brand bij Rilland

RILLAND - In de buurt van Rilland stond een stuk berm in brand. De berm bevindt zich tussen het spoor en de Oude Rijksweg. Het treinverkeer is hierdoor stilgelegd. 

2 dagen geleden
Automobilist rijdt recht over rotonde in Kruiningen

KRUININGEN - Op de rotonde bij de Sluisweg en de Oude Rijksweg heeft gisteravond een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist reed hier letterlijk recht over de rotonde heen.

3 dagen geleden
Nieuwe gewasborden laten zien wat de boer teelt

RILLAND - Uien, aardappelen en suikerbieten zijn nog maar een aantal van de gewassen die in de gemeente Reimerswaal verbouwd worden. Hoewel ze er misschien veelal hetzelfde uitzien wanneer we er langs rijden of fietsen zijn ze allemaal uniek. Dat laatste is precies wat de gemeente en de boeren en fruittelers in Reimerswaal met de recent onthulde ‘gewasborden’ graag willen laten zien. 

4 dagen geleden
Opnieuw dijkbrand bij Hansweert

HANSWEERT - Dinsdagavond is er wederom een buitenbrand uitgebroken aan de Scheldemond bij Hansweert.

6 dagen geleden